• Stránka 1 z 1
War 3 Save XP 1 Admin M4ch3C^
Ahoj , nechci nějak nahlašovat Admina M4ch3C^ ze serveru War3 SaveXP 1 , ale chci rozumné vysvětlení jaké chováni ke mě dneska měl.
Můj názor na situaci : Na mapě de_aztec byl na konci over 18:2 (screen dodám) Admin M4ch3C^ byl po celou dobu ve hře a nedokázal ani porovnat trochu teamy aby si ostatní zahrály,poté byla mapa de_dust2_2006 a napsala jsem mu že umí hezky dělat overy když urovnal over ještě větším overem na druhou stranu teamu , na to mi váš admin odepsal pouze ,,nepiš,, myslím že mám právo napsat svůj názor. Nebo snad nemám? ! Ano napsala jsem mu že screen z Aztecu nechci používat , šlo se i jinak dohodnout , M4ch3C^ mi na to napsal že vyhrožuji , on neplní povinnosti Admina a ještě mi dá ban za to , že jsem ho upozornila , mimochodem tohle do pravidel nepatří
O unban nežádám jelikož je to na 10 minut , ale chci to v klidu vyřešit , připojte se i ostatní admini chci vidět vaše názory.
Ještě chci dodat že smolko pŕestoupil k Terroristum až ke konci mapy , tak se over nemohl vyrovnat
Screen z de_aztec http://leteckaposta.cz/628773676
Děkuji.
Můj názor na situaci : Na mapě de_aztec byl na konci over 18:2 (screen dodám) Admin M4ch3C^ byl po celou dobu ve hře a nedokázal ani porovnat trochu teamy aby si ostatní zahrály,poté byla mapa de_dust2_2006 a napsala jsem mu že umí hezky dělat overy když urovnal over ještě větším overem na druhou stranu teamu , na to mi váš admin odepsal pouze ,,nepiš,, myslím že mám právo napsat svůj názor. Nebo snad nemám? ! Ano napsala jsem mu že screen z Aztecu nechci používat , šlo se i jinak dohodnout , M4ch3C^ mi na to napsal že vyhrožuji , on neplní povinnosti Admina a ještě mi dá ban za to , že jsem ho upozornila , mimochodem tohle do pravidel nepatří

Ještě chci dodat že smolko pŕestoupil k Terroristum až ke konci mapy , tak se over nemohl vyrovnat

Screen z de_aztec http://leteckaposta.cz/628773676
Děkuji.
-
Ashley - Amatér
War 3 Save XP 1 Admin M4ch3C^
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: War 3 Save XP 1 Admin M4ch3C^
Na tom aztecu nebylo co řešit ať byl u CT kdokoliv tak vzal humana čupl si s nožem a v tu chvili byl over. Na dustu jsem šel ze začátku k T byl over tak jsem šel k CT. Když jsi v overu ty tak to je v pořádku jelikož si vytáhneš rank, ale jak je over proti tobě tak už ti vše vadí?
Nemám ti k tomu co víc říct. Nebudu s tebou na serveru řešit proč je over tam a né tam...
Nazdar
.
Nemám ti k tomu co víc říct. Nebudu s tebou na serveru řešit proč je over tam a né tam...
Nazdar

-
M4ch3C - Kazatelův učeň
Žádný Lock Frajere , tohle nestačí , já v overu nehraju , když je to možné tak přestoupím , to ti potvrdí dost lidí 
U Aztecu vidím hodně způsobů , jak to vyrovnat! Navíc je to tvoje povinnost to vyrovnat a neříkej že nemám pravdu
Ban co jsi mi udělil mám brát tak že za tvojí dá se říct neschopnost jsem dostala ban? Bravo , máš moje uznání.

U Aztecu vidím hodně způsobů , jak to vyrovnat! Navíc je to tvoje povinnost to vyrovnat a neříkej že nemám pravdu

Ban co jsi mi udělil mám brát tak že za tvojí dá se říct neschopnost jsem dostala ban? Bravo , máš moje uznání.
-
Ashley - Amatér
Já říkám, že nemáš pravdu. Admin nemá za povinnost vyrovnávat team. Nevím, kde na to všichni chodíte. Je tam balance systém, který teď dokonce přehazuje hráče podle levelu a jeho "vlastní" úrovně. Jelikož jsem aktivní na serverech, tak vím, jak to funguje. Já osobně nepřehazuji hráče, pokud teda očividně neleze do overu. Když někoho přehodím, tak jedině sebe. Od teď nařídím adminům, aby se vůbec nesnažili někoho přehodit. Proč? Někoho přehodí proti overu, tak hned ten přehozený fňuká, proč on. Když nikoho nepřehodí, tak je to taky špatně. Admin je hlavně hráč! Hráč, s přímou možností zakročit proti porušování pravidel. Pokud je neznáš, tak je najdeš tady.
Doufám, že jsem se vyjádřil jasně,
lock
Doufám, že jsem se vyjádřil jasně,
lock
-
lenny - Zkušený
• Stránka 1 z 1