• Stránka 1 z 1
Warning
Prosim s poslední době se mi stáva že v pravo nahoře obrazovky se mi nekdy ukaze warning a a mam lagy. Nevim vubec proc muj ping se pohybuju vzdy pod 20 a min ale jak se ukaze warning tak najednou lagz a ping nahoře. Jak to mužu odstranit?
-
RodneyMcKay - Amatér
Re: Warning
RodneyMcKay píše:Prosim s poslední době se mi stáva že v pravo nahoře obrazovky se mi nekdy ukaze warning a a mam lagy. Nevim vubec proc muj ping se pohybuju vzdy pod 20 a min ale jak se ukaze warning tak najednou lagz a ping nahoře. Jak to mužu odstranit?
Ahoj to se mi taky stává, když mam lagy. Nestává se ti, že se ti to ukazuje když máš snížený FPS?
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
-
Egii - Redaktor
1. Jaké máš fps?
2. Mě se to stává, když hraji na intru na wifině. Ping krásný, ale mám prostě lagy, takže pokud hraješ na wifi, zkus se připojit přez modem
2. Mě se to stává, když hraji na intru na wifině. Ping krásný, ale mám prostě lagy, takže pokud hraješ na wifi, zkus se připojit přez modem

-
KOF - Profesionál
Přeinstalace cska, pokud si steam hráč pomůže: http://www.gamesites.cz/profil/blog/652 ... t-vp-page=
-
Montisek - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1