Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Warwick

Příspěvekod Sarmi » 06 bře 2016, 14:26 VIP

Warwick
Obrázek
krvelačný lovec


Role: Jungler
IP: 450
RP: 260



SCHOPNOSTI


Věčná žízeň (Passivka)
Obrázek

Warwick se každým svým útokem léčí. Když zasáhne tentýž cíl víckrát po sobě, ukradne mu pokaždé větší množství zdraví.

Hladový úder (Q)
Obrázek
Dosah: 400

Ukousne si z nepřátelské jednotky a vyléčí Warwicka.

Lovcovo volání (W)
Obrázek
Dosah: 1250

Warwick zavyje, čímž na krátkou dobu zvýší rychlost útoků všem spojeneckým šampionům.

Vzrůstající hrůza (E)
Obrázek
Dosah: 1600

Warwick pasivně vycítí oslabené nepřátelské šampiony v blízkém okolí. Pach krve v něm probudí zuřivost, díky čemuž se pohybuje neuvěřitelnou rychlostí.

Nekonečný nátlak (R)
Obrázek
Dosah: 700

Warwick se vrhne na nepřátelského šampiona, čímž cíl potlačí a na pár sekund mu bude působit magické poškození.



MYTOLOGIE


Warwick se kdysi těšil uznání za to, jak dokázal lovit vhodné příslušníky lidského druhu k využití pro ten nejtemnější typ vědeckého výzkumu. Když jeho ambice přesáhly jeho fyzické možnosti, vypil nebezpečný lektvar, který jej proměnil v nezastavitelného lovce lidí. Jeho nově objevená síla však nebyla zadarmo.

Před tou proměnou se mu v Zaunu kvůli lidem, které používal jako pokusná stvoření, přezdívalo „pastýř“. Proslul svými promyšlenými postupy a tvrdým odhodláním, proto na něj lidé pohlíželi s opatrnou směsicí uznání a strachu. Jak jeho pověst sílila, sílily i požadavky, které na něj lidé kladli. Jeho zákazníci po něm chtěli stále nebezpečnější druhy a zvyšovali i nároky na termín dodání. Aby Warwick mohl jejich požadavkům dostát, potřeboval sílu, jež přesahovala možnosti jeho lidské podoby. Jeho dlouholetý přítel Singed navrhl mocné zaklínadlo. Recept vyžadoval tři klíčové přísady: stříbro ze Stínových ostrovů, tesák divovlka Balefira a srdce nebeské bytosti. Warwickovi se podařilo první dvě přísady získat poměrně snadno, nicméně třetí se ukázala jako nesrovnatelně větší výzva. Vydal se do Ionie, aby zde chytil Soraku, bytost považovanou za potomka hvězd. Soraka však jeho plán prohlédla a za pomoci mocné magie jej zapudila. Warwick se nemohl přes své selhání přenést a k Singedovi se vrátil rozzuřený a znetvořený. Požadoval, aby lektvar uvařil i bez oné přísady, Singed jej však varoval, že výsledek může mít nepředvídatelné účinky. Warwick však varování svého přítele nedbal a směs vypil. Vývar jej proměnil v bytost složenou z člověka a vlka a dodal mu nespoutanou sílu i zostřené smysly. V euforii z výsledku okamžitě začal svou novou sílu zkoušet. Každým dnem se jeho instinkty zlepšovaly, jeho lidská stránka se však postupně vytrácela. Cítil, že nad sebou ztrácí kontrolu: Ačkoli svou kořist vždy dokázal ulovit, často se mu nedařilo ji donést živou. Teď se snaží získat srdce Soraky, aby svou proměnu stabilizoval dřív, než jeho mysl definitivně ustoupí divokým zvířecím pudům.

„Nakonec nás ta šelma dostane všechny.“
-- Warwick


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Warwick

od Rumcajz » 06 bře 2016, 14:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků