• Stránka 1 z 1
[P] Wawle / JailBreak
Nick na serveru: Wawle
SID: STEAM_1:0:568710656
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14 (Akademie dokončena a podmínky z minulé žádosti splněny)
Mé HlStats: klik
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem celkem 6 banů, avšak jsem se z nich poučil.
Něco o mně: Dobrý den, mé jméno je Filip a pocházím z Valašska. Mezi mé koníčky patří hraní PC her, lyžování, hraní hokeje či basketbalu. Mám také moc rád jídlo a když dostanu pořádný kus hamburgru z Mekáče, tak ho dám Sappimu, protože to je nedobrý a já jelikož posiluji ve svém polozavřeném fitku, tak nemůžu jíst takové věci. Dále taky jezdím v létě a v zimě na kole, avšak v zimě to je většinou špatný nápad. Na mém kole jezdím především downhill, ale také dálkové jízdy po cyklostezkách.
Proč právě já: Myslím si, že dokážu zachovat chladnou hlavu v jakékoliv situaci. Novým hráčům jsem schopný pomoct. Chci také pomoci chodu serveru tím způsobem, že budu trestat hříšníky.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám celkově nahraných více jak 2500 hodin, jestliže počítám i druhý účet, který jsem bohužel vyměnil za origo MC.
Na JailBreak serverech mám nahraných na mém aktuálním účtu více 763 hodin. S CS:GO jsem začínal v roce 2017-2018, avšak s mým bývalým účtem, který jsem vyměnil za již zmíněný origo MC.
Případné poznámky: Děkuji za přečtení
SID: STEAM_1:0:568710656
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14 (Akademie dokončena a podmínky z minulé žádosti splněny)
Mé HlStats: klik
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem celkem 6 banů, avšak jsem se z nich poučil.
Něco o mně: Dobrý den, mé jméno je Filip a pocházím z Valašska. Mezi mé koníčky patří hraní PC her, lyžování, hraní hokeje či basketbalu. Mám také moc rád jídlo a když dostanu pořádný kus hamburgru z Mekáče, tak ho dám Sappimu, protože to je nedobrý a já jelikož posiluji ve svém polozavřeném fitku, tak nemůžu jíst takové věci. Dále taky jezdím v létě a v zimě na kole, avšak v zimě to je většinou špatný nápad. Na mém kole jezdím především downhill, ale také dálkové jízdy po cyklostezkách.
Proč právě já: Myslím si, že dokážu zachovat chladnou hlavu v jakékoliv situaci. Novým hráčům jsem schopný pomoct. Chci také pomoci chodu serveru tím způsobem, že budu trestat hříšníky.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám celkově nahraných více jak 2500 hodin, jestliže počítám i druhý účet, který jsem bohužel vyměnil za origo MC.

Případné poznámky: Děkuji za přečtení

Ex CSGO admin
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
[P] Wawle / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Wawle / JailBreak
Admini mi mohou psát reference, snad to bude lepší.
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS2 HLSA
Re: [Reference] Wawle / JailBreak
Ahoj,
najdi si někoho z SA+ na ts, zkusíš si testy.
najdi si někoho z SA+ na ts, zkusíš si testy.
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS2 HLSA
Re: [Reference] Wawle / JailBreak
Po testech zamítnuto.
-
KiziaR - CS2 Admin
Re: [Z] Wawle / JailBreak
Po testech přijat jako Admin-Akademik 1. kola.
Vítej.
Vítej.

-
KiziaR - CS2 Admin
• Stránka 1 z 1