• Stránka 1 z 1
[V] wedix/JB1
Pardón že jsem se bugl v kolotoči, nemohl jsem se kvůli tomu pohnout, takže jsem kempil do konce kola.
Co jinýho jsem měl udělat? Prosim o unban : -)
ban https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=3957
Co jinýho jsem měl udělat? Prosim o unban : -)
ban https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=3957
- wedix
- Amatér
[V] wedix/JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: wedix/JB1
Cc,
Bugoval si atrakciu na mape takym stylom, ze bola zaseknuta, nefunkcna a nemali sme ta ako zabit. Upozornil som ta vo voice, ze ak bugujes kolotoc, tak je za to perma ban, aby si prestal. Nic sa nedialo, tak som po 10s siel do spectu, kde som videl, ako naschval este robis animaciu, aby sme ta nevideli. Nehovoriac o tem, ze si bol na mieste a umyselne este checkoval "timeout" aby si zistil, kolko je do konca kola po HVD a pokazil ostatnim takymto sposobom hru.
To znamena, ze tvoj pribeh je zaujimavy, ale ak mas zaujem o UB, bolo by fajn si nevymyslat fake scenarios a neklamat. Sancu na to este mas, nez sa na to kukne niekto vyssi.
Co sa tyka dema, ktore potvrdzuje moje tvrdenia - ak je to potrebne, nech mi SA napise na steam. Kedze bolo HVD, tak mam iba shadowplay, ktore sem nebudem prikladat z dovodu, ze tam je vidiet adminchat.
Bugoval si atrakciu na mape takym stylom, ze bola zaseknuta, nefunkcna a nemali sme ta ako zabit. Upozornil som ta vo voice, ze ak bugujes kolotoc, tak je za to perma ban, aby si prestal. Nic sa nedialo, tak som po 10s siel do spectu, kde som videl, ako naschval este robis animaciu, aby sme ta nevideli. Nehovoriac o tem, ze si bol na mieste a umyselne este checkoval "timeout" aby si zistil, kolko je do konca kola po HVD a pokazil ostatnim takymto sposobom hru.
To znamena, ze tvoj pribeh je zaujimavy, ale ak mas zaujem o UB, bolo by fajn si nevymyslat fake scenarios a neklamat. Sancu na to este mas, nez sa na to kukne niekto vyssi.
Co sa tyka dema, ktore potvrdzuje moje tvrdenia - ak je to potrebne, nech mi SA napise na steam. Kedze bolo HVD, tak mam iba shadowplay, ktore sem nebudem prikladat z dovodu, ze tam je vidiet adminchat.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
Re: wedix/JB1
Co jinýho jsem měl udělat?
No, napríklad si mohol napísať adminovi, aby ti dal slay. Ty si miesto toho písal timeleft a kontroloval čas do konca kola..
Unban nedostaneš.
Zamietnuté.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Re: [V] wedix/JB1
Hráč vymenil VIP za unban 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1