I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Wegazz - neschonosť admina (tento krát opravnené snaď)

Příspěvekod AwpOnly » 13 kvě 2020, 19:53 VIP

Název tématu [Server / Nick admina]: MirageOnly / Wegazz

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198027986624

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Admin znovu nesleduje hru, hráčov necháva nadavať, žiadné upozornenie, žiadný kick dokonca žiadný ban. ;) Úplne "pohodový" admin. Hráči si začali nadávať do chatu na rodinu, potom začali spamovať v chate "KYS" a admin na to vôbec nereagoval a neriešil to. Hneď na to som mu napísal na steam, že si hráči nadávaju, či to bude riešiť, nič nespravil. Neskôr začal kocn3r spamovať tak dostal mute až na 3x? ... Ale predošle nadávky a spam neriešil prečo???? :roll:

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: Demo

1:56:46 - 1:57:03 - Kocn3r spamuje (hráč si spamuje bez upozornenia, kicku, či dokonca banu) potom dostal ban až po 5 minutach keď už mal mať vtedy davno ban. Samozrejme neriešim či dostal ban alebo nie. Ide o spam ktorý admin neriešil.

V čase na deme cca 1:50:00 si začnu hráči nadávať na rodinu. Keďže chat na deme blbne tak pošlem časť z jeho chatu.

2020-05-13 19:18:42 (Team) vsak tam sotji . Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-13 19:11:07 ja mam taky a myslim ze normalni to ta tvoje slape na nadrzai kazdy tyden ty dilijnaku . Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-13 19:10:17 to je tvoje mama . Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-13 19:09:45 (Team) s kym se tak bavis ty kostaku . Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage

2. Hráč

2020-05-13 19:10:23 (Team) aspon mam nejaku . Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage
2020-05-13 19:10:10 (Team) s najväčším sračem :D. Gamesites.cz ^Mirage Only | !knife !ws !gloves de_mirage

Tento krát ani jeden z hráčov nedostal upozornenie, kick, či dokonca ban. Snaď je vidieť chat nadávkami na rodinu, alebo? :roll:

Wegazz, ak mi napíšeš, že ti prebehla mucha po monitore a ty si ju musel zabiť, tak ti to samozrejme prepačím. ;)
AwpOnly
Spamer
Spamer

[V] Wegazz - neschonosť admina (tento krát opravnené snaď)

od Rumcajz » 13 kvě 2020, 19:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Wegazz - neschonosť admina (tento krát opravnené snaď)

Příspěvekod polskasila » 13 kvě 2020, 20:52 VIP

Čau,
doufám, že se z toho nestane každodenní série stížností, tolik času na to nemám.
K věci - za ty nadávky by měl první hráč dostat kick nebo mute ban, uznávám. Za ten spam je na místě poprvé kick, poté by až na řadu přišel mute, k čemuž došlo. V každém případě jde o problémového hráče, dostal na serveru mute ban na 2 dny.

Na druhou stranu - sám u hraní dělám x věcí taky, může se holt stát, že to admin přehlédne. V takovém případě ti nic nebrání ty hráče nahlásit do PP i přes přítomnost admina na serveru. Nemůžu nutit admina, aby měl nonstop oči na chatu.

Pro příště by měl admin o něco více sledovat hru. Vyřešeno.
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Příspěvekod Wegazz » 13 kvě 2020, 21:00

Přiznávám, že jsem si nevšiml, že se něco takovýho děje. Mrzí mě to. Určitě to zlepším a dám si větší pozor, co se objevuje v chatu. Myslím si, že aktivitu banu/mutu od tý doby, co mám práva, nemám špatnou. Díky za tvoje pozorovací schopnosti, teď vím, co zlepšit.

Jenom otázka, mohl bys hříšníky hlásit do pp? Když už víš o nekalostech, který se dějou, prosím. zkus to házet na leteckou poštu, je to lepší a kluci s přístupem do banlistu jim něco určitě naordinují. Díky.

Vsuvka:
Cokoliv udělám/neudělám tu teď bude často, on mě jaksi nemá rád. Co jsem napsal výše, to platí.
A pro ty co se nudí: https://ctrlv.cz/lRzY

Hezký večer.
Wegazz
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod AwpOnly » 13 kvě 2020, 21:42 VIP

Wegazz píše:Přiznávám, že jsem si nevšiml, že se něco takovýho děje. Mrzí mě to. Určitě to zlepším a dám si větší pozor, co se objevuje v chatu. Myslím si, že aktivitu banu/mutu od tý doby, co mám práva, nemám špatnou. Díky za tvoje pozorovací schopnosti, teď vím, co zlepšit.

Jenom otázka, mohl bys hříšníky hlásit do pp? Když už víš o nekalostech, který se dějou, prosím. zkus to házet na leteckou poštu, je to lepší a kluci s přístupem do banlistu jim něco určitě naordinují. Díky.

Vsuvka:
Cokoliv udělám/neudělám tu teď bude často, on mě jaksi nemá rád. Co jsem napsal výše, to platí.
A pro ty co se nudí: https://ctrlv.cz/lRzY

Hezký večer.

Keby nie si taky primitiv ako si, tak by si určite na forku nebol. Na spam a nadávky som ta upozornoval na steame, na čo si mi odpísal "ešte chvílu provokuj", ty neriešiš situácie a ideš mi písat niečo o provokacii? Bud se spamatuješ, nebo tady budeš každý deň. Pac a pusu, česť :)
AwpOnly
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy