• Stránka 1 z 2 • 1, 2
wh-ab atd.
ahoj,
chcel by som sa porozprávať o cheatoch na CSCO, vy ste dali na csco aby nešli cheaty ale cheateri furt sú
zahral som na GS-sniper2 asi 10-15 min videl som tam asi 4 cheateroch dokonca mali ab nechcelo sa mi to natáčať
však oni nevedia hrať raz to pochopia dúfam ...
nedalo by sa to nejako urobiť oni zapnú wh alebo ab cez nejaký program program ,ktorý sa nenachádza v cscu
tak sa to obísť skúšal som to na nonsteame ja mam steamko,
ale to som sa len lognul a zahral s tým jedno kolo z cheatmi je to nuda nechápem ako to môže niekoho baviť -,-
ta hra neni o tom ,že zapneš cheaty vidíš hráča cez pol mapy a budeš držať myšku a ono to bude za teba strielať...
chcel som to dať do porušenie previdiel ale nevedel som do akej sekcie furien sniper aim to je jedno napísal som to tu
:)
By Citronik
chcel by som sa porozprávať o cheatoch na CSCO, vy ste dali na csco aby nešli cheaty ale cheateri furt sú
zahral som na GS-sniper2 asi 10-15 min videl som tam asi 4 cheateroch dokonca mali ab nechcelo sa mi to natáčať
však oni nevedia hrať raz to pochopia dúfam ...
nedalo by sa to nejako urobiť oni zapnú wh alebo ab cez nejaký program program ,ktorý sa nenachádza v cscu
ale to som sa len lognul a zahral s tým jedno kolo z cheatmi je to nuda nechápem ako to môže niekoho baviť -,-
ta hra neni o tom ,že zapneš cheaty vidíš hráča cez pol mapy a budeš držať myšku a ono to bude za teba strielať...
chcel som to dať do porušenie previdiel ale nevedel som do akej sekcie furien sniper aim to je jedno napísal som to tu
:)
By Citronik
-
VLADIK3265 - Amatér
wh-ab atd.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: wh-ab atd.
Jedinej vete som nepochopil. Pokial si tatar a pouzivas google translate, tak sa nato vykasli a napis to v rodnej reci...

-
jamsY - Profesionál
nwm čo nemôžeš chápať ale no :) neviem kdo tu je z inej krajiny :)
nechcel som to rozpisovať cez 3 strany tak som to skrátil no :)
nechcel som to rozpisovať cez 3 strany tak som to skrátil no :)
-
VLADIK3265 - Amatér
ktorý sa nenachádza v cscu
Ty jsi zkoušel cheaty?
Hlavně že si tu stěžuješ.
EDIT1: Pokud snima máš problém tak můžeš třeba zavolat admina na server
Či je natočit...
Ty jsi zkoušel cheaty?

EDIT1: Pokud snima máš problém tak můžeš třeba zavolat admina na server

asdasdas
-
cunik - Profesionál
jzs maria kamarát mi povedal , že na cscu už cheateri niesu ,že dali nejaký nový update 
tak som zahral asi 5-6 min a všimol som si , že cheateri furt sú na serveroch
tak som skúšal opengl nešlo skúsel som cez program išlo, sa ma pýtaš akoby som to používal stále nonstop cheaty
ja hrám aj tak najviac knife servery baví to iba toho čo to vie hrať
ja len tak zahrám zo srandy furien/sniper... a preto som hral knife lebo na knife máš iba KB-BOG-SH
takže kb sa dajú jednoducho defnut , bog nedáva z maximalnej distancie a sh hodím na forko

tak som zahral asi 5-6 min a všimol som si , že cheateri furt sú na serveroch
tak som skúšal opengl nešlo skúsel som cez program išlo, sa ma pýtaš akoby som to používal stále nonstop cheaty

ja hrám aj tak najviac knife servery baví to iba toho čo to vie hrať

ja len tak zahrám zo srandy furien/sniper... a preto som hral knife lebo na knife máš iba KB-BOG-SH
takže kb sa dajú jednoducho defnut , bog nedáva z maximalnej distancie a sh hodím na forko

-
VLADIK3265 - Amatér
No a co tady řešíme? ).....
Na serveru budou vždy cheatry toho se prostě nejde zbavit jedině kdyby se nad nějakým krutým anti-cheatem pracovalo 24 hodin děnně...
Na serveru budou vždy cheatry toho se prostě nejde zbavit jedině kdyby se nad nějakým krutým anti-cheatem pracovalo 24 hodin děnně...
asdasdas
-
cunik - Profesionál
a sry za gramatiku
ved 3-4 slova mi uletili no
som písal rýchlo bo isiel nahovno internet som ledva odoslal nestihol som to ani skontrolovať 

-
VLADIK3265 - Amatér
a sry za gramatiku
ved 3-4 slova mi uletili no
(No dobře každý není dokonalý...) som písal rýchlo bo isiel nahovno internet (Co to má s internetem společného mohl jsi to napsat dobře abychom rozuměli neřešilo by se to tu tak dlouho a počkal by sis chvilku než by ti šel net) odoslal nestihol som to ani skontrolovať
(Seš nějakej zbrklej a když ti šel tak pomalu internet tak proč sis to nekontroloval tak aby jsi to měl bez chyby a až zachvilku kdyby ti int naskočil trochu lepší tak to odeslal? D:..... ) No to je jedno... 

asdasdas
-
cunik - Profesionál
lebo akurát keď som to poslal išiel no 

-
VLADIK3265 - Amatér
a ban od admina malo kedy pomôže existuje ip changer a id changer :D
preto som napísal aby to vyriešili ,a keď uvidí admina tak asi odíde nie :D
a to vipko za unban je kravina mali dať ,že keď dostaneš ban a dáš si unban za vip alebo za sms
máš hneď v 1 deň unban mali dať nejakú čakaciu lehotu napr. na 7 dni by nemohol isť na csco :D
by sa naučil , že nemá použivať cheaty :)
ako zaplatil by vipkom ale nemohol isť na hru 7 dni :D
preto som napísal aby to vyriešili ,a keď uvidí admina tak asi odíde nie :D
a to vipko za unban je kravina mali dať ,že keď dostaneš ban a dáš si unban za vip alebo za sms
máš hneď v 1 deň unban mali dať nejakú čakaciu lehotu napr. na 7 dni by nemohol isť na csco :D
by sa naučil , že nemá použivať cheaty :)
ako zaplatil by vipkom ale nemohol isť na hru 7 dni :D
-
VLADIK3265 - Amatér
IP Changer těžký nastavit pokud tedy nemáš různé programi... ID Changer je zablokován pokud si tedy neuděláš svůj vlatní nebo upravenej pomalu celý upravený což mám já když sem se nudil přes víkend ale je mi to k ničemu když mám steam a nonsteam nemám.
a to vipko za unban je kravina mali dať ,že keď dostaneš ban a dáš si unban za vip alebo za sms (Děti nemají moc peněz )
máš hneď v 1 deň unban mali dať nejakú čakaciu lehotu napr. na 7 dni by nemohol isť na csco
by sa naučil , že nemá použivať cheaty
(Raz cheater navdždy cheater)
ako zaplatil by vipkom ale nemohol isť na hru 7 dni
(Jooo oni budou fůrt dávat peníze za cheating jaji
tak to by se adminům zvětšila aktivita aby se přispívalo na Gamesites.. D)
a to vipko za unban je kravina mali dať ,že keď dostaneš ban a dáš si unban za vip alebo za sms (Děti nemají moc peněz )
máš hneď v 1 deň unban mali dať nejakú čakaciu lehotu napr. na 7 dni by nemohol isť na csco

by sa naučil , že nemá použivať cheaty

ako zaplatil by vipkom ale nemohol isť na hru 7 dni

asdasdas
-
cunik - Profesionál
jzs ja som to chcel že zaplatí vipkom a musí počkať asi 7-30 dni:D
aj teraz sa to da vybavit sms alebo vipkom
tak takto by to bolo lepšie 
aj teraz sa to da vybavit sms alebo vipkom

-
VLADIK3265 - Amatér
VLADIK3265 píše:nechcelo sa mi to natáčať
Chyba..Udělej si ten čas a místo takovýchto topiců, nahlaš cheatera a zařiď mu ban přes web. Pomůžeš tím nám, portálu a celé komunitě na serveru.
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014

-
Malkin - Spamerův sluha
tak ja som dal zabanovať asi 10-15 hráčov ale aj tak to skoro nikdy nepomohlo oni boli asi za 1-2 dni zase online
keď si dáš preinstalovať tak vám zmení ID
alebo sa odbanujú cez sms/vip
takže keď natočím alebo nie tak to nemá zmysel :/
keď si dáš preinstalovať tak vám zmení ID

takže keď natočím alebo nie tak to nemá zmysel :/
-
VLADIK3265 - Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2