I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

WH [on] by me /JailBreak 2

Příspěvekod MastiZid » 17 črc 2015, 08:33

1. Popis situace - Simon rozhodnul, že se bude hrát fotbal a řekl hráči, aby si vybral jednoho hráče do týmu. ( výber hráče bouchnutím) .V tom se ozvalo mužeš i mě ( od CT ). Když tedy Terorista bouchnul do CT jako do vybraného hráče, CT ho zabilo. Pak to začal řešit admin, že jsem mu dal VD a za to mě vyhodil od CT. Nechci žádné problémy, ale když CT řekne, že muže i jeho tak at se potom nediví, že si ho hráč vybere. :)
2. Důkazy- Boužel Demo nemám, protože mám počítač, který to stažené demo neumí rozbalit.
Čas: 17.7.2012 cca 9:15 asi :)

-MastiZid- :evil:
Jedna zásadní věc, která stojí mezi tebou a tvým snem, je ochota začít, odvaha pokračovat a víra to dokončit.
MastiZid
Amatér
Amatér

WH [on] by me /JailBreak 2

od Rumcajz » 17 črc 2015, 08:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: WH [on] by me /JailBreak 2

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 17 črc 2015, 08:45 VIP

Zdar, jak už jsem ti řekl na serveru. Donutil jsi mě napsat i HLSA, u kterého jsem si potvrdil, že pokud si má TT vybrat spoluhráče do teamu, má si vybrat z řad TT a né CT. Pokud tam něco CT řeklo, tak to je jedno, má si prostě vybrat TT, pokud simon neřekne jinak.
Tohle je mé vyjádření k téhle stížnosti :)
Přeji pěkný den. Viktor
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Re: WH [on] by me /JailBreak 2

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 17 črc 2015, 16:55

T nemá poslouchat CT ale Simona, T tedy mělo dostat kill. Pokud by CT udělalo znova něco takového, mohl by jej admin přehodit k T, protože nemá co mluvit když není Simon a kazit tak hru.
Zamítá se.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy