I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

what?/jb5/free kick děcka za připojení k ct

Příspěvekod Miselin308 » 17 úno 2018, 20:42

17. 02. +/- 12:25
popis situace: na začátku nové mapy se k ct připojil hráč flilp, asi tak po půl minutě dostal přehoz od admina what?, nevím jestli to bylo za předchozí mapu, ale podle mě to osobně nedává smysl.
Důkaz: http://leteckaposta.cz/164928594
čas cca 1:15

Já osobně jsem to nepochopil, připojil jsem se nakonec předchozí mapy, nevím co udělal hráč špatně, a popravdě už mi z hráčů na gamesites občas takto začíná jebat, aneb stížnost za to že jsem zabil při tom keď skočil při zákazech :)
vím že to sem nepatří, ale mám strašnou chuť se vyzpovídat
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

what?/jb5/free kick děcka za připojení k ct

od Rumcajz » 17 úno 2018, 20:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: what?/jb5/free kick děcka za připojení k ct

Příspěvekod Davo » 17 úno 2018, 21:34

Ahoj,

Prehodenie ( nie kick ) dostal lebo to bol dáky ferko zo škôlky, ktorý sa ešte len učí abecedu.
Počuj som ho asi 2 kolá, a bolo mi jasné že to on ako Simon/CT nezvládal.Čiže dostal len prehodenie, aby sa predišlo porušovaním pravidiel.
Davo
Amatér
Amatér

Příspěvekod Miselin308 » 17 úno 2018, 21:45

chápu že jsi ho na předešlé mapě možná upozornil.
ale tady nic udělal.
jen se připojil k ct.
i retardům jako je patman nebo petr.v se dává šance než začnou dělat hovadiny.
neměl bys ho přehodit sotva ho uvidíš.
mě když bylo tolik jako jemu tak jsem se taky učil pravidla.
to prostě není důvod na přehoz dokud nic neudělá.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod Davo » 17 úno 2018, 21:51

Keď som videl ako väzňom dával príkazy keď nemal ani simona, tak ako mi bolo jasné že u CT nemôže ostať.
A keď sa učíš jb pravidlá nepôjdeš predsa ku CT.
Davo
Amatér
Amatér

Příspěvekod Miselin308 » 17 úno 2018, 21:57

Davo píše:Keď som videl ako väzňom dával príkazy keď nemal ani simona, tak ako mi bolo jasné že u CT nemôže ostať.
A keď sa učíš jb pravidlá nepôjdeš predsa ku CT.

to je pravda, ale většinou nejdřív varuješ a kdyžtak až něco udělá tak ho přehodíš
ne že ho přehodíš sotva se připojí
já vím že jako admin máš zabránit kazení hry
ale myslet dopředu se občas nevyplácí
byl to free přehoz, což vím jak já, tak tokop se kterým jsem to řešil, protože jsi mu nebyl co jsem tak viděl schopný odepsat, tu je přesná citace tokopa " odepsal arogantně a ani mi neodpověděl"
screen konverzace tu: https://imgur.com/a/QlA1D
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod Davo » 17 úno 2018, 22:17

Už mi to je úplne jasné :D Vy dvaja proste riešite 1 prehoz spolu :D lebo ano on mi písal, teraz ty tu dás stažnosť na mňa a proste
vyčkávate na chyby ostatných adminov / čo nieje môj prípad /
Ako bol som upozornený od iných adminov, že sú tu také individuá že ťa nahlásia za obyčajnú pičovinu, ale toto?
Preberte sa naozaj.
Davo
Amatér
Amatér

Příspěvekod Miselin308 » 17 úno 2018, 22:29

já se mám probrat? já přemýšlím od tej doby co se to stalo že to sem hodím, tokopa jsem se jen ptal jestli si myslí že je to něco co bych měl hodit na forum, tak mi ukázal tu konverzaci s tebou.
Za 1) fakt je normální první napsat varování než přehodíš
2) já rozhodně nejsem jeden z těch kteří choděj na forko bezdůvodně s nějakýma hovadinama
3) v hlavě máš věc, říká se jí mozek, použij ho občas, tohle není obyčejná píčovina, to je prostě free přehoz v danou chvíli bez důvodu, použij
4) většina adminů si tohle bude ignorovat jen z důvodu, že to píšu já, protože mě vyděli s partou kovi a spol. já se snažím změnit, a fakt nenahlašuju za píčoviny
5) stejně jako mě tokopovi došlo, že nejdřív je dobré dát někomu šanci, až potom ho varovat a dát mu přehoz. to je to proč jsme to spolu řešili. i když se s tokopem moc rádi nemáme, tak oba dva nesnášíme když si někdo na někoho zasedne. je pravda, že nikdo nemá rád děti na serverech, ale stále jim můžeme dát šanci, je to přece jen hra a jb je zřejmě 1 z modů co má sakra přísná pravidla, ale prostě to neznamená že mu dáš kick jen za to že promluví. to že rozkazoval aj keď nebol simon, to dělají taky někteří když jsou při hvd tt před zbrojkou tak jim dávaj příkazy. my z toho máme srandu. vy, jí kazíte.
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod Tokop » 17 úno 2018, 22:48 VIP

"Ako bol som upozornený od iných adminov, že sú tu také individuá že ťa nahlásia za obyčajnú pičovinu, ale toto?"

Nevím koho považuješ za individua.A doufám,že se za to omluvíš.Když si myslím, že nějaký admin či hráč udělal nějakou chybu tak se na to zeptám.Zajímám se poměrně dost o pravidla a často si je ověřuji, když si nejsem jistý.Tak jsem se tě normálně zeptal a jako od admina jsem od tebe čekal normální odpověď.Místo toho z tvé strany přišla totální arogance a nezájem.Tak jsme se to s Mišelinem rozhodli řešit takhle.Mohl si této stížnosti ať už oprávněné nebo neoprávněné předejít.Kdyby si mně býval odpověděl.A ano máš pravdu já a Mišelin řešíme jeden přehoz spolu býval bych podal stížnost sám ale bohužel mně nefungovalo demo.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod Habs » 18 úno 2018, 00:00 VIP

Admin usúdil, že hráč jeho rozmerov hru u CT nezvládne preto včasne zakročil. Kde je problém ? To, čo ste si písali súkromne je mi jedno, admin nebol povinný zodpovedať otázky netýkajúce sa Vás.

Davo sa do ďalších sťažnosti bude vyjadrovať s väčším nadhľadom a predovšetkým slušne.

Sťažnosť zamietam.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod Habs » 18 úno 2018, 09:06 VIP

filip-fk-hadzanie-guny-jb5-t180339.html

Možno prave pre toto admin zakročil. Ak si budete myslieť, že ste najmudrejsi a všetko viete, pričom budete viesť štvanice voči osobe admina, môžete na to škaredo doplatiť.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy