Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] while(!nick){return false;} | JailBreak

Příspěvekod While » 22 říj 2019, 22:52

Nick na serveru: while(!nick){return false;}

SID: STEAM_0:1:111902936

Sekce, na které chci práva: JailBreak

Věk: 17

Mé HlStats: Zde

Bany, které jsem dostal: Zatím žádný

Něco o mně: Takže ahooj... :D Jmenuju se Michal, je mi 17, na JB hraju snad od svejch 10, v té době samozřejmě 1.6. Jsem ve třeťáku na střední a v posledních měsících jsem zase začal aktivně hrát JB :D

Proč právě já: Nu, jak jsem již psal, v posledních měsících jsem se zase celkem aktivně rozehrál a souběžně s tím jsem začal vnímat i celkem časté porušování pravidel. Většinou to řeším tak, že volám admina, nicméně jsou i případy, kdy žádný není online a hráč si může vesele porušovat pravidla nebo kazit hru ostatním klidně celou mapu, což mě fakt štve. Proto bych se chtěl zkusit přidat k AT JailBreaku. Netvrdím, že jsem dokonalý, nebo že znám všechna pravidla, ale pokaždé když zjistím že něco dělám špatně, poučím se z toho a snažím se v tom poučovat i ostatní hráče, kteří na tom můžou být s pravidly podobně jako dříve já.

Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno 204 hodin, z toho tak 130 na JB :lol: Aim nemám, ale pravidla znám (snad) dost dobře a to je hlavní :)

Případné poznámky: Podmínky splňuji, no tak uvidíme :D
Roses are red Violets are blue, unexpected ')' on line 32
While
CS:GO Admin

[Přijat] while(!nick){return false;} | JailBreak

od Rumcajz » 22 říj 2019, 22:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: while(!nick){return false;} | JailBreak

Příspěvekod Wurst1 » 26 říj 2019, 10:33

Adminy poprosím o reference do PM.
Wurst1
CS:GO HLSA

Re: [Reference] while(!nick){return false;} | JailBreak

Příspěvekod Wurst1 » 28 říj 2019, 20:54

Samé kladné reference, zkusíme tedy testy.
Najdi si mě nebo schmeta na ts (popřípadě Only a Trsak).
Wurst1

Re: [Přijat] while(!nick){return false;} | JailBreak

Příspěvekod ericek111 » 29 říj 2019, 20:46

Prijatý s akademickými 1.

Vitaj u nás!
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Zpět na Nábory Adminů