• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] WhiteWOLF | FK | Jailbreak #1
Nick porušujúceho: WhiteWOLF
Server: Jailbreak #1
Čas: 21:30 08/04
Status + SS: Netočil som, preto nemám ss, sorry >_<
Dôkaz: Demo
Popis: Hráč mi dal fk len tak, lebo sa mu asi nepáčim a potom tvrdil, že som ho boxoval.
Vyčasovanie:
Z voľného pohľadu si dajte obrazovku tak ako mám odscreenované a dajte si na 1/2 rýchlosti, ja som VD a zabil ma hráč WhiteWOLF, ktorý išiel po rebríku a bol boxovaný iným hráčom o 14:30. Potom si dajte pohľad z prvej osoby hráča WhiteWOLF, kde je riadne vidno, že som doňho neboxoval. motal sa tam ako taký moták
a potom ma presviedčal že som doňho boxoval a následne mi vypisoval do SZ, ale to nejdem vyťahovať 
Server: Jailbreak #1
Čas: 21:30 08/04
Status + SS: Netočil som, preto nemám ss, sorry >_<
Dôkaz: Demo
Popis: Hráč mi dal fk len tak, lebo sa mu asi nepáčim a potom tvrdil, že som ho boxoval.
Vyčasovanie:
Z voľného pohľadu si dajte obrazovku tak ako mám odscreenované a dajte si na 1/2 rýchlosti, ja som VD a zabil ma hráč WhiteWOLF, ktorý išiel po rebríku a bol boxovaný iným hráčom o 14:30. Potom si dajte pohľad z prvej osoby hráča WhiteWOLF, kde je riadne vidno, že som doňho neboxoval. motal sa tam ako taký moták

-
RoZa - Zkušený
[Vyřešené] WhiteWOLF | FK | Jailbreak #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: WhiteWOLF | FK | Jailbreak #1
Ahoj,
demo je sice nějaké zabugované, přesto na něm jde vidět, že do hráče opravdu boxl ten druhý hráč (zebra) a ty si tedy dostal FK, bohužel však bez screenu SID hříšníka zabanovat nemůžeme.
Vzhledem k tomu, že píšeš, že screen nemáš, asi jej ani nedodáš, takže beru za vyřešené.
I tak díky za snahu
demo je sice nějaké zabugované, přesto na něm jde vidět, že do hráče opravdu boxl ten druhý hráč (zebra) a ty si tedy dostal FK, bohužel však bez screenu SID hříšníka zabanovat nemůžeme.
Vzhledem k tomu, že píšeš, že screen nemáš, asi jej ani nedodáš, takže beru za vyřešené.
I tak díky za snahu

Hrdý, věrný a aktivní fanoušek hokejového týmu Oceláři Třinec
a fotbalového Baníku Ostrava 

-
BDSMSilesia - Zkušený
-
RoZa - Zkušený
Re: [Vyřešené] WhiteWOLF | FK | Jailbreak #1
Hrdý, věrný a aktivní fanoušek hokejového týmu Oceláři Třinec
a fotbalového Baníku Ostrava 

-
BDSMSilesia - Zkušený