• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]who jb1
1. Simon BlackGhost mě vyzval na střely s tím, že mám splnit atrakci kterou vysvětlil předešlým hráčům. Zeptal jsem se co mám dělat, a v průběhu zapnutých stopek mi Simon atrakci vysvětloval, čímž mě znevýhodnil oproti ostatním hráčům, kteří měli více času na to splnit atrakci. Admin "Who:-)" byl na serveru přítomen a když jsem se ho zeptal proč nereagoval, tak mi odpověděl že Simon atrakci vysvětloval pro všechny, což nebyla pravda.
2. http://hltv.fakaheda.eu/20312-200219120 ... gh.dem.zip Demo si pusťte na NS.
27:11 Simon vysvětlí atrakci jen jednomu vězni.
30:30 - 32:28 Celá situace kterou jsem popsal v prvním bodě.
2. http://hltv.fakaheda.eu/20312-200219120 ... gh.dem.zip Demo si pusťte na NS.
27:11 Simon vysvětlí atrakci jen jednomu vězni.
30:30 - 32:28 Celá situace kterou jsem popsal v prvním bodě.
ass
-
kefr8 - Zkušený
[Vyriešené]who jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: who jb1
zdár Minecraft akademik,
jak jsem ti psal simon vysvětloval atrakci pro všechny hráče co byly na stěně jestli se nepletu, a CT se simonem souhlasili čili nemám žádný důvod proč bych ho měl nějak grabovat upozorňovat a přinejhorším slayovat, já a další 2 admini kteří byly na serveru v tom neviděli problém, a když se ho ptal jeden admin jestli se nepletu tak simon říkal že to vysvětloval pro všechny hráče.
jak jsem ti psal simon vysvětloval atrakci pro všechny hráče co byly na stěně jestli se nepletu, a CT se simonem souhlasili čili nemám žádný důvod proč bych ho měl nějak grabovat upozorňovat a přinejhorším slayovat, já a další 2 admini kteří byly na serveru v tom neviděli problém, a když se ho ptal jeden admin jestli se nepletu tak simon říkal že to vysvětloval pro všechny hráče.
-
akafukaelaluka - Mistr
Dodaj správne demo.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Omlouvám se, dodal jsem špatné demo. http://leteckaposta.cz/800197830
Podívej se na demo a uvidíš že to tak není, a pokud vím, tak jediný admin který byl přítomný v době kdy se odehrála celá atrakce, jsi byl ty.
akafukaelaluka píše:zdár Minecraft akademik,
Podívej se na demo a uvidíš že to tak není, a pokud vím, tak jediný admin který byl přítomný v době kdy se odehrála celá atrakce, jsi byl ty.
ass
-
kefr8 - Zkušený
a admin ejik na serveru nebyl?
-
akafukaelaluka - Mistr
Je úplne jedno, či Admin ejik na serveri bol alebo nebol. Tvojou povinnosťou ako Admina je v prípade porušovania pravidiel na serveri zasiahnuť. Keď vidíš, že nikto to dané porušenie pravidiel nerieši, chop sa toho ty. Okrem toho, Admin ejik podľa dema naozaj na serveri v tom čase už nebol.
Simon atrakciu vysvetľoval len pre jedného hráča, to znamená, že ostatní nemuseli dávať pozor a na vyžiadanie väzňa je Simon povinný v tejto situácii vysvetlenie atrakcie zopakovať. On tak ale neučinil a aj vďaka tomu potom jeden hráč zbytočne zomrel.
Keďže toto nie je ani prvá a ani druhá Adminova chyba, bude potrestaný.
Sťažnosť oprávnená.
Simon atrakciu vysvetľoval len pre jedného hráča, to znamená, že ostatní nemuseli dávať pozor a na vyžiadanie väzňa je Simon povinný v tejto situácii vysvetlenie atrakcie zopakovať. On tak ale neučinil a aj vďaka tomu potom jeden hráč zbytočne zomrel.
Keďže toto nie je ani prvá a ani druhá Adminova chyba, bude potrestaný.
Sťažnosť oprávnená.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1