• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Who :-) | Knife 1
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Who:-)
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: 720 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Opakovane]
[=] Zabanovany nickname: Budejovicky talent
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:116572511
[=] Zabanovana IP: 194.228.79.115
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Normálně hraju, jako vždy.. když v tom přijde admin do spectu a uklidňuje hráče, co opakovaně nadává do análů, různých děr, mámy, táty, segry, ví velikost tvého přirození, kolik vážíte, co jste měl k obědu, kdy zemřete a tak dále a tak dále. Prostě kouzelník. No po nějakém pátém upozornění se admin rozhodl, že mu dá chatban. No, ale dal ho mě. Hráč se mu tam vysmál, admin to asi neviděl/neřešil, nebo jestli je tak mimo, že neví, že hráči, kterému dá chatban, tak nemůže psát do chatu a mě chatban zůstal. Týpek si může dal psát jak voprcal vaší mámu, vždyť to znáte. Nežádám o UB, ten je mi nějak jedno, hlavně tu na GS, není to poprvé, co jsem neprávem zabanovaný
Jen chci vědět, jak admin může dospět k takovému rozhodnutí, ikdyž doufám, že to byl jen překlik, proč ten hráč ho nedostal?
PS: Psal jsi něco o screenech od nějakého hráče, ok. Zanadávám si, když se nudím, nebo když někdo porušuje pravidla (není vlastně minuta na knife serveru, aby ho někdo neporušil), ale proč si nezabanoval i hráče, který nadával celou dobu? Vysvětli. Thats all.
[=] Dostal jsi trest od admina: Who:-)
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: 720 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Opakovane]
[=] Zabanovany nickname: Budejovicky talent
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:116572511
[=] Zabanovana IP: 194.228.79.115
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Normálně hraju, jako vždy.. když v tom přijde admin do spectu a uklidňuje hráče, co opakovaně nadává do análů, různých děr, mámy, táty, segry, ví velikost tvého přirození, kolik vážíte, co jste měl k obědu, kdy zemřete a tak dále a tak dále. Prostě kouzelník. No po nějakém pátém upozornění se admin rozhodl, že mu dá chatban. No, ale dal ho mě. Hráč se mu tam vysmál, admin to asi neviděl/neřešil, nebo jestli je tak mimo, že neví, že hráči, kterému dá chatban, tak nemůže psát do chatu a mě chatban zůstal. Týpek si může dal psát jak voprcal vaší mámu, vždyť to znáte. Nežádám o UB, ten je mi nějak jedno, hlavně tu na GS, není to poprvé, co jsem neprávem zabanovaný

PS: Psal jsi něco o screenech od nějakého hráče, ok. Zanadávám si, když se nudím, nebo když někdo porušuje pravidla (není vlastně minuta na knife serveru, aby ho někdo neporušil), ale proč si nezabanoval i hráče, který nadával celou dobu? Vysvětli. Thats all.
Knife - Since 2015
„Věřit”, znamená vydat se se zavázanýma očima cestou, kterou šel ten, koho uctíváme.
„Věřit”, znamená vydat se se zavázanýma očima cestou, kterou šel ten, koho uctíváme.
-
Saomi - Pokročilý
[Vyriešené]Who :-) | Knife 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Who :-) | Knife 1
Ahoj, Ano ban si dostl, chci se ti omluvit, ban si neměl dostat ty ale někdo jiný, unban si dostal, připoj se do hry a piš normálně,
Chci se ti eště jednou moc omluvit.
Chci se ti eště jednou moc omluvit.
-
akafukaelaluka - Mistr
Re: Who :-) | Knife 1
Admin si uvedomil svoju chybu, ospravedlnil sa a nabudúce si dá na to určite väčší pozor
Unban už máš...
Admin mi do PM alebo na Steame pošle nick a ID správneho hráča, aby som ho dodatočne zabanoval, ak to ešte sám neurobil.
e.eX Hráč zabanovaný

Admin mi do PM alebo na Steame pošle nick a ID správneho hráča, aby som ho dodatočne zabanoval, ak to ešte sám neurobil.
e.eX Hráč zabanovaný

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1