Re: Win7/8 ?

Příspěvekod Evanjelik » 13 lis 2013, 16:00

STIG23 píše:A co když ten ntb s win 8 ma o 4 GB nizsi RAM? Vyplati se dat pak za samotny OS nejake ty 2 tisice? Zas tolik penez nemam :D

- Myslím si, že sa to tak moc neoplatí mno, ked má potom o 4 GB menej a za OS dať 2k mno ... to by som ani ja nedal :D
- a otázka : Prečo si chceš kúpiť OS ? nechceš mať už zadara (Sťiahnutý) ?
- Niekto tu písal, že 8-čka je Rýchlejšia len má nejaké problémiky, že už radšej 8.1 sa viac oplatí.
- a písal si, že kúpiť 7-čku a potom Upgrade na 8-čku PRO > v tom ti naozaj neviem pomôcť, ale že či dáš 2k na 8-čku alebo 2,4k na 8-čku PRO tak to sa už musíš rozhodnúť ty, alebo sa spýtaj (zisti) niekoho, kto má 8-čku PRO a že či v tom videl nejaký ten Rozdiel (8 - 8 PRO)
- WIN 8-čku som ešte nemal, mno chcel by som raz skúsiť ;)

Môj Verdikt : JA (ak by som bol pri peniazoch) by som si kúpil Win7 (viac s Ramkou) + Upgrade na 8 PRO ;) ale ak nie som pri peniazoch, tak sa uspokojím so 7-čkou (ako teraz) alebo si počase zarobím.
- Porozmýšlaj, lebo ak kúpiš, tak už nebude cesty zpäť :P
Evanjelik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 13 lis 2013, 16:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Evanjelik » 13 lis 2013, 16:05

OpMajjZ píše:Já bych si klidně vzal ten win8,nevidím v nich velké problémy.Když se naučíš s win8 je to paráda.

- Mno, len tam je to, že kebyže má 7-čku + upgrade za 2,4k má PRO vieš (možno je to lepšie, neviem ešte)
- Má tam menej Ram čo by mňa VELMI zožieralo :D žeby som stratil (neviem kolko) GB z RAMKY kôli OS-ku (OS - 2k / OS PRO - 2,4k by ho vyšlo, ak som dobre pochopil).
Evanjelik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MultiCrafer » 13 lis 2013, 19:13

Evanjelik píše:
OpMajjZ píše:Já bych si klidně vzal ten win8,nevidím v nich velké problémy.Když se naučíš s win8 je to paráda.

- Mno, len tam je to, že kebyže má 7-čku + upgrade za 2,4k má PRO vieš (možno je to lepšie, neviem ešte)
- Má tam menej Ram čo by mňa VELMI zožieralo :D žeby som stratil (neviem kolko) GB z RAMKY kôli OS-ku (OS - 2k / OS PRO - 2,4k by ho vyšlo, ak som dobre pochopil).

8ky zerou mene RAM nez 7ky :)
Obrázek
Obrázek
MultiCrafer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Evanjelik » 13 lis 2013, 20:33

MultiCrafer píše:
Evanjelik píše:

8ky zerou mene RAM nez 7ky :)

- Hovorím, ešte som 8čku (o nej moc neviem, ak sa mám priznať) nemal :P ale už len ten Pocit, že mám menšie tie RAMky by ma naštval :D ja som už taký :P
- Velmi sa dotohto nevyznám, mno myslím si, že je to tak (podla môjho názoru - JE to len Môj názor) najlepšie.
- + RAM, Win 7 + dokúpiť Win 8 PRO ked už za OS (ak chce) dať 2k.
Evanjelik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MultiCrafer » 13 lis 2013, 20:36

Za me win 8 je ryhlej a kdyz se s nim naucis tak i dobrej ramky si muzes kdykoliv dokoupit
Obrázek
Obrázek
MultiCrafer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod STIG23 » 14 lis 2013, 16:30

Ok. Dík za názory. Tady to zamkněte, zeptám se v HW na konečnou verzi :) Dík ještě jednou všem.
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
STIG23
Mistr
Mistr

Příspěvekod eXtr3mer » 14 lis 2013, 18:09

Ja som zabudol, ešte toto. Pri kúpe som mal rovnaký problém. Ten topic mi pomohol.
lockujem :) ;)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Předchozí

Zpět na Vyriešené topicy