• Stránka 1 z 1
Win8 preinštalovanie na Win7
Zdravím .. Mám ako i velmi vela ludí problém stým , že nevieme preinštalovať win8 na win 7 .. Kedže sa nedá dostať do biosu a ked to spustíme tak že vojdeme do "tento počítač" a tam jednoducho otvoríme to CD vybehne klasicky okno kde si môžeme vybrať možnosť že "Inštalovať" nato ked kliknem tak sa spustí začiatok no hned tam naskočí eror ale to nevyriešite ..
Čo teda chcem ? alebo v čom chcem od vás poradiť?
Potreboval by som jasný návod ktory funguje a preinštaluje mi ten windows8 na sedmičku .
Poprosím aktívnych "pomocníkov" ktorý nemajú šainu a nikdy nemali win8 tak nech sa sem ani nevyjadruju a neposielaju mi sem linky čo behom 2 minút našli na googlu stým že tam napísali preinštalovanie win8 na win7. Prosím toto nie pretože to bude stáť len za hohohohoho..
Pre tých čo to úspešne preinštalovali by som aspon ked už nemajú návod chcel vedieť ako to spravili .. stačí popísať vlastnými slovami.
Velmi pekne Ďakujem
Čo teda chcem ? alebo v čom chcem od vás poradiť?
Potreboval by som jasný návod ktory funguje a preinštaluje mi ten windows8 na sedmičku .
Poprosím aktívnych "pomocníkov" ktorý nemajú šainu a nikdy nemali win8 tak nech sa sem ani nevyjadruju a neposielaju mi sem linky čo behom 2 minút našli na googlu stým že tam napísali preinštalovanie win8 na win7. Prosím toto nie pretože to bude stáť len za hohohohoho..

Pre tých čo to úspešne preinštalovali by som aspon ked už nemajú návod chcel vedieť ako to spravili .. stačí popísať vlastnými slovami.
Velmi pekne Ďakujem

I v temnote sa nájde kúsok svetla.
Pravdivé slová nebývajú prijemné. Príjemné slová nebývajú pravdivé.
Vlastnou cestou k dokonalosti!
GoodMaster.
Pravdivé slová nebývajú prijemné. Príjemné slová nebývajú pravdivé.
Vlastnou cestou k dokonalosti!
GoodMaster.
-
GoodMaster - Pokročilý
Win8 preinštalovanie na Win7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Win8 preinštalovanie na Win7
viem ze som sem nemal davat odkazy, ale skus tento
: support.microsoft.com/kb/2832566/sk

-
lcboss - Profesionál
No ja moc přes ty počítače neumim ale na tvém mistě bych si k sobě pozval někoho a nebo přes youtube a tam by to mělo byt si myslim

-
Presko - Amatér
win 8 mam musis smazat patici s windowsi a cely disk preformatovat ..

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
MultiCrafer píše:win 8 mam musis smazat patici s windowsi a cely disk preformatovat ..
blbost... v setupe staci zrusit systemovu particiu, nechat ju oznacenu a pokracovat v instalacii... windows si spravi vsetko sam...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1