• Stránka 1 z 1
Windows 8 nabidka start z5
Ahoj chtěl sem se vás zeptat jaký je váš názor na to co Microsoft chystá a že plánuje opět vrátit kvul našim XPckářům funkcni ikonu start viz článek http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... ktualizaci Já osobně si myslím že se Microsoft už asi zbláznil a že tam tomu velí banda opic tento krok mě naštval zvykl sem si na Metro a ikonku start vůbec nepostrádám takže bys sem chtěl vědět jak ste na tom vy jeste toto uvítáte nebo ne.

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Windows 8 nabidka start z5
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Windows 8 nabidka start z5
Podle mě je to záležitost zvyku. Jedu na Win 8 a nějak si ani nemám na co stěžovat, 7ky byly a stále jsou velmi populární a oblíbené, jsem dost zvědavý, jak se v budoucnu k tomu MS postaví. Jediná věc co by mohli opravit je dost nešikovná pozice nabídky vypínání PC, zvlášť pro neznalého uživatele je to celkem past, protože ho asi nenapadne, aby sjel dolů/nahoru doprava a tam kliknul na nastavení.
Microsoft podle mě až příliš tlačil na pilu při uvedení Win 8/RT a to se mu dost dodnes vymstilo, protože v tu dobu ještě většina lidí jela na ověřených XP/7 a nijak neměli potřebu upgradovat. Navíc kdo si třeba kupoval nový NTB a byl zvyklý na předešlé klasiky, tak mu bez servítek byly vnuceny 8 a zpětný downgrade přinášel i někdy problémy.
Shrnuto:
Firma má právo určovat, jaká strategie povede její chod v budoucnost, tady si myslím, že MS narazil do betonové zdi a napravení si reputace po "fiasku" při uvedení Win 8 si hned jen tak tímto nespraví.
Microsoft podle mě až příliš tlačil na pilu při uvedení Win 8/RT a to se mu dost dodnes vymstilo, protože v tu dobu ještě většina lidí jela na ověřených XP/7 a nijak neměli potřebu upgradovat. Navíc kdo si třeba kupoval nový NTB a byl zvyklý na předešlé klasiky, tak mu bez servítek byly vnuceny 8 a zpětný downgrade přinášel i někdy problémy.
Shrnuto:
Firma má právo určovat, jaká strategie povede její chod v budoucnost, tady si myslím, že MS narazil do betonové zdi a napravení si reputace po "fiasku" při uvedení Win 8 si hned jen tak tímto nespraví.
„Do not speak—unless it improves on silence“
Pište rovnou k věci, na dotazy typu "jsi tu?" neodpovídám.
Easy to dream a dream, though it's harder to live it.
Pište rovnou k věci, na dotazy typu "jsi tu?" neodpovídám.
Easy to dream a dream, though it's harder to live it.
-
BillRussell - Zkušený
Ikona start sa síce vráti, resp. už vrátila v 8.1, ale metro existuje stále :}
Minecraft Support
-
smokys - Drbna
smokys píše:Ikona start sa síce vráti, resp. už vrátila v 8.1, ale metro existuje stále :}
přečti si ten článek

-
Bolo nacase. Zaradit metro do start menu je podla mna super ozivenie start menu.
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
Vůbec, to je úplně špatně!
Windows 8 mělo být vizuálně úplně jiné než win XP, Vista a 7.
Metro v 8 mělo být nové a taky to tak mělo zůstat.
Mě to metro maximálně vyhovuje a opravdu jakkoliv zabráním v aktualizaci mojeho PC do tohoto updatu.
Prostě w8.1 co mám mi vyhovuje s metrem, ne s tou pro mě "stupidní" nabídkou start...
Windows 8 mělo být vizuálně úplně jiné než win XP, Vista a 7.
Metro v 8 mělo být nové a taky to tak mělo zůstat.
Mě to metro maximálně vyhovuje a opravdu jakkoliv zabráním v aktualizaci mojeho PC do tohoto updatu.
Prostě w8.1 co mám mi vyhovuje s metrem, ne s tou pro mě "stupidní" nabídkou start...
-
PajaS - Drbna
Jelikož si už tolik lidí zvyklo na 8mičky tak jak je teď známe a zanedlouho má vyjít update na vylepšení metra pochybuji o tom, že takhle by zkazili osmičky, Mluvilo se o 9tkách již a podle mě takhle zkazí 9
.. A nebo udělají 8.2 a tam to udělají, ale osmičky s metrem podle mého názoru nezmizí.

-
KdoBylZna - Amatér
KdoBylZna píše:Jelikož si už tolik lidí zvyklo na 8mičky tak jak je teď známe a zanedlouho má vyjít update na vylepšení metra pochybuji o tom, že takhle by zkazili osmičky, Mluvilo se o 9tkách již a podle mě takhle zkazí 9.. A nebo udělají 8.2 a tam to udělají, ale osmičky s metrem podle mého názoru nezmizí.
v tom článku je to napsané jak to bude

e. by Luc. Ano já jsem to četla, ale je tam, že to přijde až později a podle mě ohlas na w8 jak ho známe bude obrovský a volba metra zůstane. Uvidíme přeci jen je to microsoft a těm vše chvilku trvá

-
• Stránka 1 z 1