• Stránka 1 z 1
Windows
Zdravim
mam problem ked som preinstalovaval pc tak sa mi to proste zaseklo a dalej uz nic nerobilo.... A ptm som povedal ze to necham na odbornika vybral som CD a zapol znova pc no hned vypisalo ze mam dve moznosti ENTER a ESC dal som ESC tak sa restartoval komp a ukazal to iste ked som dal ENTER ukazalo sa ze Windows istalacia alebo Windows 7 dal som Windows 7 tam mi zacalo vyhladavat chyby a vypisalo ze sa mam obratit na vyvojarov windowsu ptm som dal Windows istalacia cisto vsetko znova instaloval a znova sa to zaseklo poprosim o pomoc lebo ani sa zapnut nechce
Dakujem vopred 
mam problem ked som preinstalovaval pc tak sa mi to proste zaseklo a dalej uz nic nerobilo.... A ptm som povedal ze to necham na odbornika vybral som CD a zapol znova pc no hned vypisalo ze mam dve moznosti ENTER a ESC dal som ESC tak sa restartoval komp a ukazal to iste ked som dal ENTER ukazalo sa ze Windows istalacia alebo Windows 7 dal som Windows 7 tam mi zacalo vyhladavat chyby a vypisalo ze sa mam obratit na vyvojarov windowsu ptm som dal Windows istalacia cisto vsetko znova instaloval a znova sa to zaseklo poprosim o pomoc lebo ani sa zapnut nechce

-
NewPeople - Kolemjdoucí
Re: Windows
Ahoj, rád by som ty poradil ale si v špatnej sekci presun to sem new/#viewforum.php?f=53 teda myslím že to patrí sem

-
rOmeO - Zkušený
Tak sa ospravedlnujem no som v strese lebo cisto novy pocitac a hned som to pokazil dakujem 

-
NewPeople - Kolemjdoucí
Přesunuto do správné sekce.
-
Hoolder - Spamer
Bohuzial, z toho co si napisal nie je mozne usudit, kde je chyba. Odporucam navstivit najblizsi servis. Bez akejkolvek hlasky nie je mozne sa pohnut ziadnym smerom. Jedine co sa da vyskusat je ine instalacne medium, resp. instalacia ineho systemu.
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1