Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Wolf-Arasin/The Hacker Rozlučka

Příspěvekod WolfArasin » 02 srp 2013, 23:20

Damy a panove

Našlo se tu za dobu co jsem na GS pusobil spoustu lidi co mne naštvali , ale ještě vice těch co se ze svych chyb poučily.

Rd bych se s vami timto topicem rozloučil jak s adminy tak s hráči.
Z ji stých osobních duvodu jsem nucen GS opustit a proto doufam že jak Vy Admini tak i Vy hráči zlepšíte skill najdete mod co se vám zalíbí a budete hrát fér a naučíte se chovat slušně:)

mno tak jako tak... přecijen je pár lidi kterym bych rád poděkoval :

Dwandy: potkal jsem tě snad jen jednou na TS a i přsto jsem vděčnej za to že GS je že ho držiš a že dělaš vše pro to aby se zlepšovalo.

Garlin:Vím že sem ti nikdy moc nesedl ale jsi fajn svým zpusobem jen to chce čas tě poznat :) nic proti tobě nemam a jsem rad že jsi mne nevyrazil i když jednu permici od tebe jsem už na JB schytal když jsi testoval skiny xD

Andurit: Jo tebe sem potkal asi nejčastěji jen na Gatheru z tama jsi byl fajn ( pokud ovšem někdo nebyl lepši než ty ) xD

Whoo: CHlape drž se tobě vděčím za hodně jsem rád že jsem tě poznal a i osobně dělaš toho hodně a hodně jsi udělal i pro mne osobně nikdy nezapomenu na menši afterparty u mne doma kdy chudak clier na TS měl chut mne zabanovat za ten brodel co jsme předvedli xD

Awee ( ano čtu to ejvi ale občas ti řikam i NS xD ) : Měl jsi psoustu přiležitosti mne vyrazit znasilnit přizabit zabanovat a podobn xD některe věci jsi udělal jen už nevim přesně ktere( ale muj zadek je stale panenskejtakže jsi mne určitě neznasilnil :D ) jseš dobrej maš sve postoje vuči lidem jenž jsou tvrde a spravedlive i když mně jsi dal tolik naději a šanci že občas uvažuju že sem tě bud uplatil a nebo ses do mne zamiloval xDPozdrav mi rENNNu a mate u mne stale deštnik :D

Kindermanko: tebe znam jen z doslechu ale i tak vim že sme spolu něco už řešily ale ais nic važnyho jinak bych si utrousil nějakou poznamku i na tebe :)

Julles: my jsme si svoje řekli už na steamu drž se a ne že mi tu mladež na BB naučiš aby poslouchali naslovo i ja byl vždy rebel :D

Diaz: tebe jsem chlape viděl jednou v tramvaji a od ty doby se ti vyhejbam( ne že bych se bal ale občas dostanu zachvat smichu a nechci přestat dejchat ) nic ve zlym seš fajn ale rejpnout si musim :D

Gaizen: Spousta lidi si mysli že jsme si šli a jdeme stale po krku že se nesnašime na nože :D jednou jim dojde jak to je a pak nas budou nenavidět :D problem je v tom že budou nenavidět jen tebe ja už si totiž jejich hněv nevyžeru :D dik že to slizneš za mně prožily jsme hodně ještě když sem tě znal z JB serveru jako obyčejnej hrač :D

Goodmaster: Jedno slovo BUZIK :) a neni to nadavka chapou to jen zasvěceni:) muj dobrej študent doufam že pujdeš dal v mych stopach :) BTW když budeš větši rebel než ja tak tě vyhodi když stejnej tak se z SA nehneš :D trochu mirni :D myslím že to dotahneš daleko vidim v tobě velky naděje :)

Admini z BB serveru a předevšim BB2: Damy a Panove a předvším děvčata a chlapsi , Rád jsem vás poznal mnozí prošli mýma rukama neuspěli jini ano a jsou tam doted někdo si vzal něco z mych slov jinej ne záleží to na vás ale pamatujte. Kamarád odněkud někam pak už ne :)

Admini z JB serveru :D ne dobře to bych přeskakoval :)
Takže Multik: Dik za JB2 doufam že sem udělal cos očekaval :)
FUik: škoda že ti na JB2 neudělam pořadek strašně rad posloucham kázaní svych nadřízených a směju se u toho :)

A ted už admini z JB a předevšim JB1 a JB2: Dámy a pánové s vámi se dobře amdinovalo někteří mé metody neuznávali jini se přidávali :) tak nebo tak nemyslel jsem to zle ale vždy je třeba mít na serveru někoho zlého v řadách adminu aby ostatní vypadali jako svatoušci :)

Abych nezapoměl v neposlední řadě server CTF1: Server kde jsem dostal práva jako prvni a kde je mám doted :) Jsou tam fajn lidi jen zaněte používat hlavu a nespolehejte na skill :D

Hráči BB serverů: Holky a kluci, Pamatuju mnoho nicků co jsem zabanoval vyhodil a zabil :) ale nikdo z vás mi nepadl do oka ntolik abych ho nenáviděl :) mějte mne rádi nebo mně chtějte zabít je to na vás tak jako tak pro vaše dobro je občas si s banem odpočinout :)

Hráči JB serverů: Hele ldi nejsem dokonalej pravidla jsem nidky neznal ale grab je skvělá věc a to že někdo odemne občas dostal ban nebert zle :) přece neztratím reputaci toho zlého ne? :) držte se tam

Mno a lidé které znám a opoměl jsem je: Přeju Good Luck And Have a Fun // BTW víte o tom že existuje i jinej svět než CS? ne? tak to zjistěte :D občas mi přijde že vam změknul mozek

Mno a to bude asi vše .rád jsem vás všechny poznal mějte se krásně a vzpominejte na mně jak uznáte za vhodně

S pozdravem Wolf
Obrázek
Obrázek
Obrázek
WolfArasin
Pokročilý
Pokročilý

Wolf-Arasin/The Hacker Rozlučka

od Rumcajz » 02 srp 2013, 23:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Wolf-Arasin/The Hacker Rozlučka

Příspěvekod iLneaR » 02 srp 2013, 23:31

Wolfe, tebe jsem měl nejradči jako SA , budeš mě (a celemu BB2 admin teamu určitě chybět) a díky za šanci! přeju ti hodně štěstí do života hodně lásky a zdraví , měj se krásně!
Tvuj nejvic banovaci hráč Raven:)
iLneaR
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Neoo » 02 srp 2013, 23:33

Gl in real life co ine ti mozem popriat :) bola stebou haluz ,hadam sa este nekedy stretneme :P
„ Hľadám nájomného vraha čo zabije nudu -.-" “

Má tu niekto f4cking problem?
Neoo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Raj0 » 02 srp 2013, 23:34

Wolfe dufam že raz sa vrátiš z5 :D a dobre ta potom vyfackám :D
Rest In Peace BLYAT
Raj0
Amatér
Amatér

Příspěvekod GoodDog » 02 srp 2013, 23:39

tak doufam ze se ti bude darit ve vsem co udelas :D a byla sranda s tebou kdyz jsme litali grabama po mape :DDD nekdy musime zopakovat :D
GoodDog
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod SuPerBlAcK » 02 srp 2013, 23:46

Wolf kým som sa stal adminom tak dlho som ta o to musel prosiť ale nakoniec neľutujem že som ta spoznal a pridal sa k tebe, bol si môj prvý SA tak som rád že si to bol ty a pomáhal mi sa dostať vyššie :) Si skvelý hráč a isteže aj človek... prajem ti veľa úspechov v živote a všetko dobré :)
Bývalý Admin------> All Zombie
Bývalý Admin------>All Furien
Pristup do banlistu
Admini sú len lúdia nie stroje !

*BlAcKjAcK*
SuPerBlAcK
Amatér
Amatér

Příspěvekod Dio » 02 srp 2013, 23:48

Wolfe hodne stesti v realu nezapomenu na ty nase chvilky na jb jeste kdyz sem nemel prava a teprve sem o ne zadal.Rad jsem te pozna byla stebou sranda a taky jsi poradil kdyz byla treba jsem rad ze jsme spolu kecavali na ts a ze jsem te poznal a promin za moje obcasne rejpnuti na TS nekdo ti to sezrat vzdy mosel dat:D
Obrázek
Dio
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Riven » 02 srp 2013, 23:54

Hodně štěstí Wolfe :-)
www.twitch.tv/rivencz
Riven
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 03 srp 2013, 05:12

Seš správnej kluk, to jen za PC seš dement :D Drž se ať ti to dobře dopadne a až se tak stane, a to sestane, tak si kup konečně monitor :D
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod letec29 » 03 srp 2013, 08:49

Veľa štastia prajem. :-)
Obrázek
Obrázek
letec29
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Megi » 03 srp 2013, 11:16

zdar :D inac si ma neako vynechal :D
Pb#1 , Fun#2 , Dm# MAX :)
Megi
Amatér
Amatér

Příspěvekod Cobretti » 04 srp 2013, 23:03

Krakene, ty už to tu taky balíš? Byl si to ty, který mi dal čuchnout k adminování (CTF1 o mnooooho měsíců dozadu), to tvoje nabádání, abych si podal žádost :lol:
No nic, měj se krásně, užívej real života, kde ti přeju hodně štěstí :)
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Wendy » 05 srp 2013, 00:25

Wolfe hodně štěstí zasloužíš si to. Znám tě už pěkně dlouhou dobu a vím čím sis prošel. Každopádně díky za vše. Nikdy nezapomenu na tu zahradu a ty dveře :D Hodně štěstí kámo ;)
♥ Miluju Nigase ♥
Wendy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PoldasQweek » 05 srp 2013, 13:50

tě pic
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod StrelimHackera » 05 srp 2013, 13:57

Koho budu střílet do prdelky??? :shock: :shock: :shock: :shock:
Jedno staré čínské přísloví praví: 善の小なるを以って為さざること勿かれ(なかれ)。- Když máš deštník v prdeli, neotvírej ho.[/b][/i]
StrelimHackera
Amatér
Amatér

Další

Zpět na Volná debata