[P] WolfiCZ / Surival / Admin

Příspěvekod WolfiCZ » 18 srp 2020, 21:41

Ahoj, tímto bych se chtěl ucházet o práva admina na serveru survival. Přeji příjemné čtení.

1) Nick na serveru: WolfiCZ

2) Věk: 24

3) Aktivované VIP: Ano, trvalé EVIP

4) Denní aktivita: Denní aktivita určitě poklesne po začátku školního roku na cca 3 hod, ale do té doby bych mohl 4 hoďky denně držet.

5) Přestupky na Gamesites: Ne

6) Přestupky mimo Gamesites: Ne

7) Něco o sobě: Jak již vyplynulo z výše uvedených bodů, je mi 24 let a v současné době studuji. Aktuálně studuji poslední ročník magisterského stupně studia na univerzitě s ambicemi na pokračování ve studiu doktorském. Mezi mé koníčky patří hudba, počítače a samozřejmě počítačové hry a dále celá řada sportů, mezi které patři tenis, cyklistika, florbal nebo občasný dálkový běh. Minecraftu se věnuji od verze 1.1.0, podle mých googlicích schopností by se tedy mělo jednat o nějakých 9 let, které Minecraftu aktivně věnuji.

8) Proč právě ty: Čas, který jsem již věnoval Minecraftu (9 let) jsem prakticky pořád s občasnými pauzami aktivně adminoval na různých portálech a serverech. Mezi mé dovednosti mohu tedy například zařadit perfektní znalost pluginu jako jsou PEX, essential, authme, factions, coreprotect, MCMMO, residence, NPC, LWC, WE, WG, chestshopy, různé multiverse, lockette, dynmap, jobs apod.. Je to jen hrstka z pluginu, se kterými dokážu pracovat, jelikož takový seznam není lehké psát z hlavy. Určitě jich jsou další desítky. Své zkušenosti jsem získal na relativně velkých nejmenovaných serverech, kde jsem na MC vykonával jednu z hlavních funkcí, tedy nechybí u mě ani znalosti práce se serverem, základní edit configu v yml nebo základy psaní v JSONu. Na GS zatím moc odehráno nemám, ale znalost Vaších pluginu si zde taky napíšu, jelikož si myslím, že je mám více než dostatečně zmaknuté a co zmaknuté nemám, umím najít :). Mezi mé další pozitiva bych určitě zařadil perfektní rozpoznání cheatu (necheatoval jsem :D), poznatky jsem získal z rozsáhlého náboru adminu, kteří se zaměřovali na cheaty, tím pádem jsem viděl tisíce videí, stovky jich natočil a připravil dokonce různé testy na cheaty pro nábor (jsou sice starší, ale mohu poskytnout i pro GS :)). Popravdě mě nikdy moc MC nebavil "hrát", vždy mě bavilo na serveru pomáhat hráčům a odpovídat na dotazy. To je možná důvod, proč podávám žádost tak brzy.

Asi to nemá cenu dále rozmazávat, myslím, že bych pro server mohl být dostatečným přínosem :).

Děkuji za jakoukoli reakci
WolfiCZ
WolfiCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[P] WolfiCZ / Surival / Admin

od Rumcajz » 18 srp 2020, 21:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz