Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] WRED1S / DM

Příspěvekod WRED1S » 05 srp 2016, 17:46 VIP

Zdravim,
Chci si pozadat o prava na DM sekci pomoci prihlasky kterou najdete nize.

WRED1S

WRED1S

WRED1S

19 let

WRED1S

STEAM_0:1:93449011

HLSTATS

Bany/Prohresky: Nejaky ten ban jsem kdysi dostal, nejvice asi na JB. Pred mesicem jsem take obrzel ban za neco jako "zneuzivani VIP vyhod" kdyz jsem na HNS pouzil nasmrtelnost pri padu do mista ze ktereho se neda vyjit. Take jsem jednou dostal ban za poskozovani admina coz uz je delsi doba a s adminem jsme si vse vysvetlili. Dalsi bany si nepamatuju.

Jmenuju se Filip a bydlim v Londyne. Studoval jsem stredni akademickou skolu na Harris Academy Beckenham kde jsem uspesne dokoncil svuj Level 2 BTEC a pulku Level 3 BTEC, a na Erith Basketball Academy kde jsem nasledne Level 3 BTEC dokoncil. Ted premyslim o extra roce na stredni skole abych zvysil sve sance na cestu do Ameriky za svym basketbalovym snem. Rad hraju basket, posloucham muziku, chodim ven a kdyz si to situace zada, tak si i rad uvarim.

Na GS chci adminovat protoze kdyz se pripojim na server vzdy je tam neco v neporadku co potrebuje pozornost admina. Ja casto admina volam na server ale samozrejme ne vzdy je nejaky admin po ruce.

Predem diky za vase odpovedi, doufam v to nejlepsi.
WRED1S
Profesionál
Profesionál

[Zamítnuto] WRED1S / DM

od Rumcajz » 05 srp 2016, 17:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: WRED1S / DM

Příspěvekod Izmael » 05 srp 2016, 21:45 VIP

Zdravím Wredisku,

nahlaš alespoň 4 hráče do PP a pak mi napiš soukromou zprávu, poté si pokecáme na TSku a uvidíme, zda už umíš držet nervy na uzdě.. Šanci ti dát chci. ;)

V řešení..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V řešení] WRED1S / DM

Příspěvekod Izmael » 06 srp 2016, 09:49 VIP

Zdravím,

myslel jsem si, že jsi měl pouze se mnou problémy a v tom jsi se zlepšil, no přišlo mi na tebe asi 5 referencí, kde píšou admini/HLSA, že jsi arogantní a provokuješ admin tým.. Nevím, jak po tomhle chceš se dostat do admin týmu, asi se holt nezměníš..

Do třetice zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] WRED1S / DM

Příspěvekod WRED1S » 06 srp 2016, 11:36 VIP

Chtel bych ty reference videt, protoze nic takoveho nedelam. Ja jsem dnes taktez slysel ze ty si otevrene rekl ze me schvalne zamitnes, tak ted nevim. Mas semnou problem res ho, ale mstit se mi takovymhle sposubem, to je dost ubohe. Tak cekam nejake dukazy ktere poukazou na tvuji pointu.
WRED1S
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod WRED1S » 06 srp 2016, 11:41 VIP

Cekam ze to co rikas mas cim podlozit, jinak si vazne myslim ze to delas naschval, ja si na serveru vzdy hledim sveho. Chovam se slusne, kdyz nekdo chce a slusne pozada pomuzu mu. No nevim proste cim bcyh pochybil at uz na serveru nebo TS, forum. Jak rikam, cekam dukazy.
WRED1S
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Roxtedy » 06 srp 2016, 12:04 VIP

WRED1S píše:Chtel bych ty reference videt, protoze nic takoveho nedelam. Ja jsem dnes taktez slysel ze ty si otevrene rekl ze me schvalne zamitnes, tak ted nevim. Mas semnou problem res ho, ale mstit se mi takovymhle sposubem, to je dost ubohe. Tak cekam nejake dukazy ktere poukazou na tvuji pointu.

WRED1S píše:Cekam ze to co rikas mas cim podlozit, jinak si vazne myslim ze to delas naschval, ja si na serveru vzdy hledim sveho. Chovam se slusne, kdyz nekdo chce a slusne pozada pomuzu mu. No nevim proste cim bcyh pochybil at uz na serveru nebo TS, forum. Jak rikam, cekam dukazy.

Prave si si ten dokaz dal sam. Povrchne, arogantne spravanie. Toto je cela tvoja vyzitka. Sam pises ze ked niekto slusne poziada tak mu pomozes. A ty slusne ziadas o dokazy ? Vodu kazem, vino pijem.
Zamysli sa sa nad sebou. Ked si dostal 5 negativnych referencii od 5tich roznych ludi, asi na tom nieco bude.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod WRED1S » 06 srp 2016, 12:27 VIP

Vporadku jsem prekvapeny toc vse, kdyz dostal reference od 5 lidi, neni prece problem je dodat. Moje vizitka je jaka, ze me zajima o cem to vlastne mluvi kdyz ja sam nevim. Nijak hrube ani arogantne nejednam, proste zadam dukazy. Nevim proc si berete to co ja rikam tak moc k srdci. Vazne je to divne. Proste chci jen videt kde jsem pochybil, o nic jineho mi tu nejde, nevim co jineho na tom vidis ty Roxtedy.
WRED1S
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod jysi » 06 srp 2016, 14:58 VIP

WRED1S píše:Chtel bych ty reference videt
Tak cekam nejake dukazy
vazne myslim ze to delas naschval
Jak rikam, cekam dukazy
neni prece problem je dodat
Nijak hrube ani arogantne nejednam, proste zadam dukazy.

Nikde tam nevidím ani slůvko prosím. Ty pouze neustále píšeš že o něco žádáš, ale když mi žádáme aby jsi svě chování zlepšil a zjistí se že se stále skoro nic nezměnilo tak jak to máme z našeho pohledu brát?
WRED1S píše:Nevim proc si berete to co ja rikam tak moc k srdci. Vazne je to divne.

Co je na tom divné?
WRED1S píše:Ja jsem dnes taktez slysel ze ty si otevrene rekl ze me schvalne zamitnes

Toto by nikdo neudělal aby někoho schválně zamítl, toto je spíše pouze tvůj výmysl a o tom svědčí i toto
WRED1S píše:vazne myslim ze to delas naschval

WRED1S píše:Mas semnou problem res ho

Tady akorát napíšu to co roxtedy. Kážeš vodu piješ víno.
Obrázek
Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Izmael » 06 srp 2016, 15:41 VIP

reference jsou anonymní, mezi nimi byl i člen vedení..
Můžeš napsat vedení aby to prošetřili a já jim to všechno pošlu..

Další věci můžeme probrat na TS, určitě ne tady, respektuj prosím rozhodnutí..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod WRED1S » 06 srp 2016, 19:22 VIP

Dobre, asi jsem vykrocil spatnou nohou. Ja jedine co chci, je prosim vas, se sejit na TS, nejlepe se vsemi co ti na me neco poslaly. Pouze chci zjistit co delam spatne a napravit to, a o to mi jde uz asi 3 mesice co delam akademii. Takze jeste jednou prosim vas, kdyby jste byly tak laskavi, vy co semnou mate nejasnosti spolu s izmaelem, sejit se na TS a normalne si o vsem promluvit. Proste dojit k nejakemu zaveru od kereho se ja muzu odrazit a delat co mam delat. Zatim jsem neslysel nic konkretniho co bych delal spatne. Toto je vsechno dalsi odpovedi nejsou treba. Na TS si odchytnu Izmaela a snad se pohneme kupredu.

Dekuju, Nashledanou
WRED1S
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů