Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Wukong

Příspěvekod SponErko » 16 čer 2015, 15:40 VIP

Wukong
Obrázek
opičí král


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Jungle
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Kamenná kůže (Passivka)
Obrázek

Za každého nepřátelského šampiona v okolí se Wukongovi zvyšuje hodnota brnění a odolnosti vůči magii.

Drtivá rána (Q)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Wukongův příští útok způsobí dodatečné fyzické poškození, bude mít větší dosah a na krátkou dobu nepříteli sníží hodnotu brnění.

Příští Wukongův útok bude mít o 125 jednotek větší dosah, způsobí fyzické poškození a sníží hodnotu nepřítelova brnění na 3 sekundy.

Návnada (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Wukong se na 1,5 sekundy zneviditelní. Na svém místě zanechá neovladatelnou návnadu, která za 1,5 sekundy způsobí magické poškození okolním nepřátelům.

Wukong se na 1,5 sekundy zneviditelní. Na svém místě zanechá neovladatelnou návnadu, která za 1,5 sekundy způsobí nepřátelům v okolí magické poškození.

Mračný úder (E)
Obrázek
Dosah: 650

Wukong se vrhne vpřed na vybraného nepřítele a vyšle své obrazy, aby zaútočily až na 2 další nepřátele poblíž jeho cíle, čímž každému zasaženému nepříteli způsobí fyzické poškození.

Wukong se vrhne vpřed na vybraného nepřítele a vyšle své obrazy, aby zaútočily až na 2 další nepřátele poblíž jeho cíle. Každý zasažený nepřítel je zraněn za fyzické poškození. Po zásahu cíle získá Wukong na 4 sek. bonus k rychlosti útoků.

Cyklón (R)
Obrázek
Dosah: 350

Wukong svou hůl zvětší a roztočí, čímž nepřátele poškodí a vyhodí do vzduchu. Během účinku tohoto kouzla získá Wukong bonus k rychlosti pohybu.

Wukongova hůl vyroste a on ji roztočí. Hůl bude působit fyzické poškození za sekundu a zasažené nepřátele vyhodí do vzduchu. Během účinku tohoto kouzla získá Wukong bonus k rychlosti pohybu. Ten trvá 4 sekundy.

MYTOLOGIE


Během zmatků runových válek se hluboko v Morových džunglích ztratil obrovský runový kámen. Po celá staletí tam ležel nedotčen a vyzařoval mocnou magii, která okolí obdařovala životní silou. Skupinka opic, kterou tento kámen obdařil obzvláště mocnou silou, jej začala uctívat. Jejich vůdce, moudrý učenec, nabyl přesvědčení, že by jeho moc mohl ovládnout a využít ji k tomu, aby se opice staly nesmrtelnými. Provedl komplikovaný rituál, ten však zdaleka neproběhl podle jeho očekávání. Runový kámen byl zničen a namísto toho, aby opicím poskytl nesmrtelnost, dal vzniknout Kongovi - opici, jež ve svém srdci nesla veškerou moc a sílu kamene. Konga vedla neuhasitelná touha po moci a vlastní velikosti. Sháněl se po všech stvořeních, která mohla Morová džungle nabídnout, aby nalezl protivníka hodného své síly. Nikdo však jeho představy nenaplnil. Proto požádal o radu učence a dozvěděl se o legendě o opicích bez srsti, které za pomoci důvtipu a síly upravily svět podle vlastních představ.

Kong se tedy vydal na sever, aby zjistil, jestli ta legenda mluví pravdu. Přešel Jižní pustiny a pak i Velkou bariéru. Na své cestě narazil na Mastera Yi, který byl ponořen do hluboké meditace. Kong se ho zeptal, kdo je nejsilnějším válečníkem severu, a Yi mu pověděl o Lize legend. Ten příběh Kong nemohl pustit z hlavy. Místo, kde by mohl bojovat s nejsilnějšími bojovníky světa, se mu jevilo jako učiněný ráj. Proto Mastera Yi požádal, aby ho Lize představil a naučil jej lidským způsobům. Pak bude moci se ctí plnit roli šampiona. Na oplátku měl Yiho poctít tím, že bude bojovat jeho stylem wuju a stane se největším válečníkem Runeterry všech dob. Na Yiho udělalo Kongovo zaujetí velký dojem, a tak souhlasil. Měl jen jednu podmínku: Až nadejde čas, Kong předá umění wuju jednomu ze svých žáků. V duchu této dohody poté Konga přejmenoval na Wukonga a obdařil jej zbraní, která odrážela jeho neobvyklou povahu - očarovanou holí, již vyrobil mladý Doran. Ta zbraň byla nedostižným mistrovským dílem. S Yiho pomocí se Wukong přihlásil do Ligy legend, aby sám sobě potvrdil, že je nejlepším z nejlepších, a světu ukázal skutečnou sílu wuju.

„Jedině v boji se můžeš dozvědět, kdo skutečně jsi.“
-- Wukong


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Wukong
Volcanic Wukong (975 RP)
General Wukong (750 RP)
Jade Dragon Wukong (975 RP)
Underworld Wukong (1350)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Wukong

od Rumcajz » 16 čer 2015, 15:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník