• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Wurst fk
Nickname admina: Párek
Prohřešek admina: na mapě sky sme měli jit walkem za simonem (za wurstem) poté když sme byly u portalu simon řekl projdete všichni tímto portálem, já sem prošel portalem a pak žadné další příkazi nebyly no tak jsem šel zpatky kde mě wurst zabil :/ . Další kolo sem si zažádal o mikrofon a wurstovi sem situaci vysvětlil a bylo mi odpovězeno že nic nevidel.
Důkaz:http://leteckaposta.cz/666124046
vyčasování: simon dal prikaz at projdeme portalem 3:45
Prohřešek admina: na mapě sky sme měli jit walkem za simonem (za wurstem) poté když sme byly u portalu simon řekl projdete všichni tímto portálem, já sem prošel portalem a pak žadné další příkazi nebyly no tak jsem šel zpatky kde mě wurst zabil :/ . Další kolo sem si zažádal o mikrofon a wurstovi sem situaci vysvětlil a bylo mi odpovězeno že nic nevidel.

Důkaz:http://leteckaposta.cz/666124046
vyčasování: simon dal prikaz at projdeme portalem 3:45
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
[Vyřešeno] Wurst fk
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Wurst fk
Situace se stala jak píšeš. Chtěl sem se ujistit, že všechny Tčka projdou portálem, a proto sem zůstal před ním a dal vám příkaz: ,,projděte portálem,, při vaší cestě na mě vyběhli 2 tvoji spoluhráči, a tak jsem bohužel nezaregistroval, že si stihnul projít tam a zase zpátky, právě proto následovala tvá smrt. Hned po incidentu si mě duchapřítomně kontaktoval na steamu, kde sem ti vysvětlil svůj pohled na věc a domluvili sme se, že ti dám ještě mikrofon další kolo (bohužel tam z nějakého důvodu není), tam mi ostatní CTčka akorát potvrdili mojí domněnku, že si portálem nikdy neproběhl, takže si bohužel zasloužené VD nemohl očekávat.
Za freekill se ti tedy omlouvám.
S pozdravem
Wurst
Za freekill se ti tedy omlouvám.
S pozdravem
Wurst
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
Re: Wurst fk
Dle mého by ti Simon měl říct, kam máš vlastně jít. Máš projít portálem a pak si, v tomto případě, můžeš dělat co chceš.
Admin se ti omluvil, příště si dá větší pozor.
Vyřešeno.
Admin se ti omluvil, příště si dá větší pozor.
Vyřešeno.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1