I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Wurst to má na párku

Příspěvekod Lotr778 » 25 čer 2018, 20:23

Nicname admina:Wurst
Prohřešek: Celé divadlo co se odehrálo u CT Wurst neřešil dělal že je afk a na steamu normlaně odepisoval Asi se styděl za minulou mapu kdy neznal základní pravidla či se u otázek řeši diakritika nebo ne říkal že se zeptá vyšších a už i to mi přijde jak ostuda ale k věci na mapě sky byly hrači kteří dělaly bordel a wurst si toho nevšímal hráč smoke neustále skákal do řeči simonovi,nadával a pak i sajmon začal zneužívat bloků a začal bugovat CT celou tu dobu byl wurst aktivní ve spectu na steamu odepisoval když mu to někdo psal tak dělal že je AFK.
Takže to tu ted funguje tak že když Admin děla že je AFK tak nic nemusí řešit ? takle se tu pak začne vykevávat každý admin a budou všechny stížnosti uplně zbytečný, Když už ty práva má tak at nese nákou zodpovědonst vníma hru a nebo se odpojí.

Důkaz:http://leteckaposta.cz/127225825
Vyčasování 17:50 si Ct hraje na surfu,,,19:30 bloky a to nádávaní a skaání do řeči snad uvidíte to se vyčasovat nedá
Mrdej prdel
Lotr778
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] Wurst to má na párku

od Rumcajz » 25 čer 2018, 20:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Wurst to má na párku

Příspěvekod Wurst1 » 25 čer 2018, 21:34

Pokud vím, tak na ,,minulé mapě,, jsem se tě zastal a řekl, že se psát diakritika nemusí. Ovšem někteří lidé tvrdili opak a jelikož jsem větší dobu nehrál, mohlo se lehce něco změnit, a proto sem dodal, že se radši zeptám ...nevidím zde nic špatného. K následující mapě ,,cloud,, ... Aktivní jsem opravdu nebyl, odběhnul jsem při načítání mapy pryč a bohužel se mi přimotala do cesty důležitá situace, kterou sem musel řešit (ano realný svět považuji za důležitější). Každopádně jsem zůstání na serveru, i když jsem nebyl aktivní, nepřikládal velkou váhu, jelikož minulou mapu na tentýž serveru bylo kolem 5 adminů, a tak jsem předpokládal, že alespoň některý z nich zůstane a bude se ti plně věnovat nebo se o mojí neaktivitu postará systém vyhazující AFK hráče. K závěru snad jen dodám, že tvoje schopnosti předpokládat co kde kdo dělá nejsou zcela přesné, protože poslední mnou napsanou zprávou na steamu, byla odpověd Destroyerovi na otázku jestli ještě hraju Warcraft 3, a to právě na ,,minulé mapě,,.

Uvědomuji si, že bych měl být aktivní pokud jsem na serveru, ale z důvodů již zmíněných se tomu tak nestalo, za což se omlouvám.

S pozdravem Wurst
Wurst1
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Re: Wurst to má na párku

Příspěvekod Gustik » 25 čer 2018, 23:25 VIP

Admin se příště namísto přehození do spectu odpojí. Jelikož se ti tady omluvil a přiznal chybu, není co více řešit. Příště si na to dá určitě větší pozor.

Vyřešeno.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: [Vyřešeno] Wurst to má na párku

Příspěvekod Lotr778 » 26 čer 2018, 09:00

Wurste aspon se nevymlouvej když deš neco řešit IRL tak disconect ti zabere doslova 2 sekundy tak ty výmluvy si prosimtě nech na HLSA :D
Mrdej prdel
Lotr778
Zkušený
Zkušený

Re: [Vyřešeno] Wurst to má na párku

Příspěvekod Dawg » 09 srp 2018, 20:02

Ban pro mě už čeká za rohem.
Dawg
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy