• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešno] X-SPliff a jeho bezhlavé vyhrozovanie
Spliff mi dnes na tsku napisal a zaroven aj povedal, ze dostanem permu ked mu nedam moj knife. Povedal som mu ze mu ho nedam a nasledne ma o moj knife scammol....
Dokazy: http://imgur.com/a/6r7W6
Dokazy: http://imgur.com/a/6r7W6
-
MAGINniga - Pokročilý
[Vyřešno] X-SPliff a jeho bezhlavé vyhrozovanie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: X-SPliff a jeho bezhlavé vyhrozovanie
Nakoľko žiaden nožík nemáš a taktiež žiaden drahý skin. Dôkaz : http://steamcommunity.com/id/69magin/ (maginov steam) je táto sťažnosť úplne bezpredmetná a vôbec netuším kde si vzal takúto vec že som sa ti vyhrážal. Áno je pravda v ten deň som s tebou volal na teamspeaku ale na žiadnu tému ohľadom skinov a banov sme sa nebavili.
PS: Taktiež žiaden adekvátny dôkaz si nedodal.
PS: Taktiež žiaden adekvátny dôkaz si nedodal.

-
Spliff - Kazatelův učeň
no nemam lebo si ma scammol ....
-
MAGINniga - Pokročilý
Dolož dôkaz z trade histórie alebo iný adekvátny dôkaz o tom že som ťa údajne scamol alebo údajne vyhrážal. Ja žiaden prevedený obchod s tebou nemám a nemám zapotreby scamovať iných ľudí o ich úsilie, ktoré vynaložili na tradovanie alebo na zarobenie peňazí, za ktoré si skin kúpili.

-
Spliff - Kazatelův učeň
Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám.
-
Drayn - Amatér
Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám.
-
Drayn - Amatér
Mám pocit že táto sťažnosť je jedná veľká sranda dvoch ľudí. Ani jeden z tvojich dôkazov nie je dostatočný a postačujúci na moje usvedčenie z údajného scamnutia a vyhrážania.

-
Spliff - Kazatelův učeň
tym by som si nebol tak isty, ddos Inc.
-
MAGINniga - Pokročilý
prosim aspon o odobratie hlsa, pokial sa tato zakerna scamovacia drama nevyriesi
-
MAGINniga - Pokročilý
nejsou zde žádné důkazy o tom, že tě Xspliff scamnul, až doložíš důkazy budeme se tu mít o čem bavit, do té doby se nikomu nic rušit nebude. 

-
Ven0m - Profesionál
a ty sa sem ako naco vyjadrujes? spliff by mohol zrusit skor teba ako ty jeho.... 

-
MAGINniga - Pokročilý
Hloupý kdo scamuje, hloupejší kdo se scamnout nechá. Už jsem se setkal s pár případy, že se někdo snažil scamovat tím stylem, že se přejmenoval na můj nick. Bohužel zapomněl na to, že v trade history jde dohledat steam id. Pošli screenshot z trade historie. Najdeš to tak, že klikneš ve steamu na "INVENTORY" -> "TRADE OFFERS" -> "VIEW TRADE HISTORY" .. Zde si najed na daný trade offer, po té klikni na klavesnici na tlačitko Print screen, potom si otevři stránku https://ctrlv.cz/ a klikni CTRL+V. Následně odkaz pošli sem na forum. Pokud tak neučiníš, tak nemáš absolutně žádný důkaz o tom, že by tě někdo scamnul.
Pokud se ovšem snažíš jen o hloupé vysírání, tak děkuji, že si mi vzal 5 minut života psaním tohoto příspěvku. Máš 48 hodin na doložení adekvátních důkazů, jinak bude topic uzamčen a považován za vyřešený. Veškerý neadekvátní příspěvky budou mazány. Hádat se můžete v PM.
Pokud se ovšem snažíš jen o hloupé vysírání, tak děkuji, že si mi vzal 5 minut života psaním tohoto příspěvku. Máš 48 hodin na doložení adekvátních důkazů, jinak bude topic uzamčen a považován za vyřešený. Veškerý neadekvátní příspěvky budou mazány. Hádat se můžete v PM.
-
ZeffGreen - Zkušený
dobre
naozaj sorry Zeff
prislo mi ta teraz tak trosku luto ako velmi chces pocmoct
, ide len o žartík, kludne ma zabanuj ci co len chces. Prave som ta asi obral o 5 minut
....
Ale Zeff, teba si zapamatam ako frajera, nie vela adminov je takto velmi ochotnych ako ty

Ale Zeff, teba si zapamatam ako frajera, nie vela adminov je takto velmi ochotnych ako ty

-
MAGINniga - Pokročilý
Re: [Vyřešeno]X-SPliff a jeho bezhlavé vyhrozovanie
Stížnosti na adminy neslouží ke srandě, jestli nechceš aby z toho byl vyvozen důsledek, tak si dávej pozor a omluv se.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 2 • 1, 2