Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Xayah

Příspěvekod xSlayee » 06 bře 2018, 10:57

Xayah
Obrázek
Rebelka


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Adc
RP: 975
IP: 6300


SCHOPNOSTI


Čisté řezy (Passivka)
Obrázek

Poté, co Xayah použije některou ze svých dovedností, několik jejích základních útoků zasáhne všechny nepřátele v řadě a zanechá po sobě na zemi pírka, která si může Xayah přivolat zpět.

Dvojité dýky (Q)
Obrázek
Dosah: 400

Xayah hodí dvě dýky, které způsobí poškození nepřátelům a zanechají po sobě na zemi pírka, jež si může následně přivolat.

Xayah hodí dvě dýky, které způsobí 0 (+0) bodů fyzického poškození a zanechají po sobě dvě pírka. Zasažené cíle s výjimkou prvního utrpí 50% poškození.

Smrtící pera (W)
Obrázek
Dosah: 1000

Xayah vyvolá bouři čepelí, která zvýší rychlost a sílu jejích základních útoků a zároveň jí poskytne bonus k rychlosti pohybu, pokud útočí na nějakého šampiona.

Xayah vyvolá na 4 sek. bouři čepelí, která jí poskytne 30/35/40/45/50% bonus k rychlosti útoků a způsobí, že její základní útoky udeří ještě jednou s 20% silou. Pokud Smrtící pera zasáhnou nějakého nepřátelského šampiona, získá Xayah na 1.5 sek. 30 % k rychlosti pohybu.Nachází-li se v její blízkosti Rakan, obdrží efekty Smrtících per i on.

Svolání čepelí (E)
Obrázek
Dosah: 2000

Xayah si k sobě přivolá všechna pírka ležící na zemi, čímž způsobí poškození zasaženým nepřátelům a znehybní je.

Xayah k sobě svolá všechna ležící pírka, jež způsobí 55/65/75/85/95 (+0) (+0) bodů fyzického poškození všem nepřátelům, kterými proletí (tuto hodnotu zvyšuje šance na kritický zásah).Pokud některého protivníka zasáhnou 3 pírka, bude na 1 sek. znehybněn.Poskokům způsobuje Svolání čepelí 50% poškození.

Bouře perutí (R)
Obrázek
Dosah: 450

Xayah vyskočí do vzduchu, kde ji nelze zaměřit, a rozhodí vějíř dýk. Ty po sobě zanechají na zemi pírka, jež si může následně přivolat.

Xayah vyskočí do vzduchu, kde ji nelze zaměřit. Následně sešle déšť dýk, které způsobí 100/150/200 (+100% bonusového útočného poškození) bodů fyzického poškození a zanechají za sebou řadu z pírek.Během svého pobytu ve vzduchu se může Xayah pohybovat.

MYTOLOGIE

Xayah, smrtící a přesná, je vastajská revolucionářka, která vede svou osobní válku za záchranu svého lidu. Díky své rychlosti, lstivosti a jako břitva ostrým perutním čepelím zabije každého, kdo se jí postaví do cesty. Xayah bojuje po boku svého druha a milence Rakana, aby zachránili svůj zmenšující se kmen a obnovili svou rasu ke Xayině obrazu o její zašlé slávě.

Xayah jako dítě zbožňovala, když poslouchala svého otce zpívat prastaré lidové chvalozpěvy o vastajských hrdinech. Tyto chytlavé melodie ji přenesly do dávno zapomenutých dob, ve kterých svět duchů svobodně tančil uvnitř toho fyzického. Ale s každou další generací se lidé vtírali hlouběji a hlouběji do území kmene Lhotlan a narušovali syrovou chaotickou esenci Ionie kvůli svým vlastním účelům. Xayah, která odmítala jen stát a přihlížet tomu, jak její druh vymírá, nedbala na výnosy svého lidu a jala se s lidmi vyjednávat.

Vydala se do vesnic za hranicemi svého odloučeného kmenového domova a zjistila, jak málo toho o okolním světě věděla. Sesypala se na ni skupinka chudobou stižených vesničanů, přičemž někteří z nich jí chtěli ukrást její pírka jako trofej nevyčíslitelné ceny. Jiným její zvláštní vzhled naháněl strach, a tak přivolali stráže, načež byla nucena se bránit. Xayini útočníci brzy zjistili, že postavit se jí do cesty je nebezpečné, když je probodla svými smrtícími brky.

Zcela ohromená se vrátila domů a zjistila, že celý její kmen, včetně jejího otce, zmizel beze stopy. Starověký vastajský chrám byl poskvrněn nepřirozenou stínovou magií, která narušovala jeho spojení se světem duchů. Xayah chrám zničila, aby toto narušení odstranila. Do okolního kraje se téměř okamžitě opět vlila magie. Byl to nádherný pohled, ale její kmen stále nebyl nikde k nalezení.

Po letech strávených tím, že se dostávala do těch nejstřeženějších pevností a zase z nich, načež ve svých šlépějích zanechávala hromady mrtvol, začala být proslulá jako „Fialkový krkavec“. Žila sama a soustředila se pouze na další úkol a další krok, který by jejímu druhu zajistil svobodu.

Ale pak potkala dalšího vastaje, který její život navždy změnil. Když během pátrání po ukradeném vastajském artefaktu přišla do odlehlého horského městečka Vlonqo, upoutal ji zvláštní pohled na hýkající dav rozrušených lidí. Na scéně před nimi stál naparující se okázalý bavič, hotový zlatý páv, který svému uchvácenému obecenstvu zpíval staré vastajské písně. Když své představení zakončil ohromující řadou laciných triků – jak je Xayah ohodnotila –, dav propukl v jásot a provolával jeho jméno: „Rakan“. Divadelně se uklonil. Ona nad ním mávla rukou jako nad nějakým kašparem.

Xayah se donutila si tohoto baviče nevšímat a dokončit svou misi. Vytratila se z davu, což – jak musela uznat – bylo mnohem jednodušší díky tomu, že obyvatelé Vlonqa byli tím šaškem zcela uchváceni.

Přestože se zařekla, že toho „Rakana“ už nikdy neuvidí, nedokázala myšlenky na něj vyhnat z hlavy. Byl to zvláštní a složitý pocit. Jeho duch oplýval jakousi lehkostí, která jí přišla až protivně přitažlivá.

Když odcházela z města, Xayah se stále zaobírala těmito myšlenkami, až její chvilkové nepozornosti využila skupinka žoldáků, která ji přepadla. Jelikož nějakou tu bitku očekávala, byla ráda, že může svá pírka smočit v krvi. Dobrá rvačka jí navíc přišla jako dokonalý protilék na zbytečné rozptylování a nechtěné pocity.

A právě tehdy Rakan slovutně vstoupil na scénu.

Xayah trvala na tom, že pomoc toho nabubřelého vastaje nepotřebuje. Rakan trval na tom, že je mu to jedno – prostě nechtěl zmeškat zábavu. V průběhu boje se Rakan ukázal jako velice neobvyklý, ale překvapivě nebojácný a výkonný společník. Přeskakoval a točil se mezi útočníky, kteří z něj nedokázali odtrhnout oči, takže Xayah díky tomu měla spoustu času je s ničivou přesností srazit k zemi.

Navzdory jejím protestům Rakan Xayu i nadále následoval. Po čase si jeho společnosti začala cenit a – přestože si to zpočátku odmítala přiznat – svět už najednou nevypadal tak rozvráceně a osamoceně. Ti dva začali být nerozluční a ten okázalý bojový tanečník se nechal nakazit její vášní pro vastajskou věc. Zvykla si na jeho volnomyšlenkářské uvažování a využívala chaosu, který Rakan vytváří, pro dokonale načasované rozptýlení pozornosti ostatních. Spolu bojují za to, aby v Ionii uvolnili hojné proudění magie a aby vastajský národ mohl opět začít vzkvétat.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Xayah

od Rumcajz » 06 bře 2018, 10:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků