• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] XDреально / Nadržování / JB8mini
Ahoj,
Nick hráče: XDреально-fetusakXD
SID hráče: STEAM_1:0:577197090
Screen SID hráče: CtrlV
Odkaz na hráčův HlStats: HlStats
Přibližný datum a čas: 29. leden 23:00+
Server: JailBreak #8 mini
Popis situace: Jsme na fotbale, simon dá první reakci s výhodou a vyhraje to TT. Simon nejspíš chtěl, aby si vybral spoluhráče. Do mikrofonu jsem mu vysvětlil, že to výhoda pro něho není. Simon nevěděl jak mu výhodu dát a tak jsem mu poradil. Řekl jsem mu aby mu dal to, že se nebude účastnit atrakce a pak ať dá reakci o nevýhodu a hráč co jí dostane bude hrát 2v1. To on udělal, ale zabil mě a zahájil fotbal i bez hráče co měl mít výhodu. Takže mu tím vlastně nadržoval. Další kolo jsem si žádal o mik, ale pak se odpojil... Taky vlastně nadržoval tím, že nezrušil reakci, kde TT s výhodou neskočilo.
Důkaz: GOTV
Časy: V demu to je cca od 26:00, kolo 3:5
Dík za přečtení
Nick hráče: XDреально-fetusakXD
SID hráče: STEAM_1:0:577197090
Screen SID hráče: CtrlV
Odkaz na hráčův HlStats: HlStats
Přibližný datum a čas: 29. leden 23:00+
Server: JailBreak #8 mini
Popis situace: Jsme na fotbale, simon dá první reakci s výhodou a vyhraje to TT. Simon nejspíš chtěl, aby si vybral spoluhráče. Do mikrofonu jsem mu vysvětlil, že to výhoda pro něho není. Simon nevěděl jak mu výhodu dát a tak jsem mu poradil. Řekl jsem mu aby mu dal to, že se nebude účastnit atrakce a pak ať dá reakci o nevýhodu a hráč co jí dostane bude hrát 2v1. To on udělal, ale zabil mě a zahájil fotbal i bez hráče co měl mít výhodu. Takže mu tím vlastně nadržoval. Další kolo jsem si žádal o mik, ale pak se odpojil... Taky vlastně nadržoval tím, že nezrušil reakci, kde TT s výhodou neskočilo.
Důkaz: GOTV
Časy: V demu to je cca od 26:00, kolo 3:5
Dík za přečtení

-
Evangelista - CS:GO Admin
[Vyřešeno] XDреально / Nadržování / JB8mini
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: XDреально / Nadržování / JB8mini
Tady hráče banovat nebudu.
- to že si Tčko vybralo k sobě spoluhráče bych normálně jako výhodu uznal
- jak se tam začal chudák potom do toho plantat, tak do toho si ho navedl ty
- ano nadržoval mu, ale kdybys mu to neřekl tak hraje úplně normálně a nic by se nestalo, je tu nový a pro tentokrát mu to odpustím
Přesto díky za nahlášení
- to že si Tčko vybralo k sobě spoluhráče bych normálně jako výhodu uznal
- jak se tam začal chudák potom do toho plantat, tak do toho si ho navedl ty
- ano nadržoval mu, ale kdybys mu to neřekl tak hraje úplně normálně a nic by se nestalo, je tu nový a pro tentokrát mu to odpustím
Přesto díky za nahlášení

-
Parek917 - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1