Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Xeyn_Q4/Minigames

Příspěvekod XeynQ4 » 07 říj 2020, 12:43

Nick na serveru: Xeyn_Q4

SID: STEAM_0:0:446249524

Sekce, na které chci práva: Minigames

Věk: 14

Mé HlStats: Tu

Bany, které jsem dostal: Na minigames žiadne.

Něco o mně: Volám sa Oskar, žijem v Bratislave a rád hrávam CS:GO. Keď som bol menší, vyskúšal som veľa športov, ale nič ma na dlhšiu dobu nechytilo.

Proč právě já: Minigames hrávam často, baví ma to a štve ma keď ľudia nadávajú alebo spamujú. Všimol som si, že na serveri často nie je admin a keď tam nie je, ľudia to robia pravidelne. Keďže hrávam pravidelne po obede, keď tam nebývajú admini, rád by som pomohol starať sa o kľud na serveri.

Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám viac ako 1000 hodín, väčšinu z toho na gamesites serveroch.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
XeynQ4
Zkušený
Zkušený

[Zamietnuté] Xeyn_Q4/Minigames

od Rumcajz » 07 říj 2020, 12:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Xeyn_Q4/Minigames

Příspěvekod ZelezoBeton » 08 říj 2020, 20:22 VIP

Nesplňuješ podmienky. Ako som ti písal na steame, 14 je moc málo cez to nejde vlak. Ty si mi odpovedal, že záleží viac na správaní človeka ako na veku, posúď sám... https://youtu.be/LVGZPxmb2IY

Zamietnuté.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Re: [Zamietnuté] Xeyn_Q4/Minigames

Příspěvekod XeynQ4 » 08 říj 2020, 21:50

Nevidim co je na tom zle. Spravanie dospeleho jedinca.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
XeynQ4
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ericek111 » 09 říj 2020, 08:23

Železo, mal by si svoj verdikt prehodnotiť, zvyky treba dodržiavať:
Xeyn píše:2020-09-09 14:56:58 berú do aka a admin tímu ssamých kokotov

:? :roll:
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod XeynQ4 » 09 říj 2020, 13:06

+1 ja tam budem pasovat vacsieho kokota nenajdete
XeynQ4
Zkušený
Zkušený

Zpět na Nábory Adminů