Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Xin Zhao

Příspěvekod SponErko » 16 čer 2015, 15:38 VIP

Xin Zhao
Obrázek
demacijský senešal


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle
RP: 585
IP: 1350



SCHOPNOSTI


Výzva (Passivka)
Obrázek

Xin Zhao při útoku na svůj cíl základními útoky a Troufalým výpadem sníží na 3 sekundy jeho hodnotu brnění o 15 %.

Útok pří drápů (Q)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Následující 3 Xin Zhaovy základní útoky způsobují zvýšené poškození a zkracují přebíjecí doby jeho ostatních schopností. Třetím útokem vyhodí protivníka do vzduchu.

Xin Zhaovy příští 3 základní útoky způsobí bonusové fyzické poškození a sníží přebíjecí čas ostatních jeho schopností o 1 sekundu. Poslední úder nepřítele také vymrští do vzduchu.

Válečný pokřik (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Xin Zhao se pasivně po každých 3 útocích vyléčí. Aktivováním schopnosti zvýší rychlost svých útoků.

Pasivní efekt: Xin Zhao se s každým třetím základním útokem vyléčí o určitý počet zdraví.
Aktivace: Xin Zhao ze sebe vydá válečný pokřik, čímž si zvýší rychlost útoků na dobu 5 sek.

Troufalý výpad (E)
Obrázek
Dosah: 650

Xin Zhao naběhne na nepřítele; všem protivníkům v cílové oblasti způsobí poškození a zpomalí je.

Xin Zhao provede výpad na nepřítele a vyzve ho. Výpad způsobí magické poškození všem okolním nepřátelům a na 2 sekundy je zpomalí.

Obloukový úder (R)
Obrázek
Dosah: 500

Xin Zhao způsobí okolním nepřátelům poškození, jehož výše se odvíjí od jejich aktuálního množství zdraví. Cíle, které nevyzval, od sebe zároveň odmrští. Xin Zhao získá bonus k hodnotám brnění a odolnosti vůči magii v závislosti na tom, kolik šampionů zasáhl.

Xin Zhao kolem sebe máchne zbraní, čímž způsobí fyzické poškození plus 15 % stávajícího zdraví cíle, nepřítele navíc omráčí a odhodí jej zpět (max. 600 bodů poškození proti poskokům a příšerám). Xin Zhao získá na dobu 6 sekund 15/20/25 bodů k brnění a odolnosti vůči magii za každého zasaženého šampiona.
Výzva: Pokud je úderem zasažen vyzvaný cíl, odhození na něj nebude účinkovat.

MYTOLOGIE


Pokaždé, když demacijský král Jarvan III. promluví k lidu ze svého nablýskaného mramorového balkónu na vrcholu královského paláce, je Xin Zhao po jeho boku. Jako bohatý demacijský senešal je Xin Zhao osobním komorníkem dynastie Lightshield. Jeho tajemná tichá ostražitost měla za následek spoustu dohadů ohledně jeho „tajného života“ a neznámého původu. Ať už je Xin Zhao „dvojitým zaunským agentem“, jak se ozývá od hodovních tabulí, nebo „zavázaným runovým mágem“ zmiňovaným v komentářích „Demacijské konstanty“, neprozradil jedinou narážku, která by mohla uspokojit zvědavost davů... Má k tomu dobrý důvod.

Ještě před vytvořením Ligy se Noxus proslavil atrakcí zvanou Masovace. Jednalo se o gladiátorskou slavnost s jistou krutou úpravou: Jak bojovník vyhrával zápasy, počty jeho protivníků (obvykle válečných zajatců) pro každý další zápas se zvyšovaly. To pro všechny účastníky znamenalo jistou smrt, která však byla spojena s jedinečnou slávou. Xin Zhao, tehdy známý jako Viscero, měl být postaven proti 300 vojákům. Jednalo se o počet, který téměř šestinásobně přesahoval předchozí rekord. Opravdu se mělo jednat o jeho poslední zápas. Jarvan II. se o tomto nebývalém zápase dozvěděl, pronikl do arény a nabídl mu jinou možnost: sloužit Demacii a trestat ty, kdo jej odsoudili na smrt, oplátkou za svou svobodu. Xin Zhao byl ohromen tím, že je v jeho prospěch ochoten riskovat vlastní život samotný král, a nabídku přijal. Jarvan Xina Zhao i jeho 300 protivníků osvobodil fingovaným útokem Demacianů proti Noxu. Během ústupu dostal Xin Zhao zásah otrávenou šipkou, která byla určena Jarvanovi. Tento důkaz věrnosti muže, který svému pánu nebyl povinován žádnou přísahou, Xinu Zhaovi zajistil místo po boku krále až do jeho smrti. Teď ve službách jeho syna, Jarvana III., Xin Zhao vstupuje na novou půdu - na Pole spravedlnosti, aby bojoval za svou novou zemi a uctil odkaz muže, který jeho životu daroval smysl.

„Smrt je nevyhnutelná, vyhnout se lze pouze porážce.“
-- Demacijská vojenská příručka


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Xin Zhao
Commando Xin Zhao (520 RP)
Imperial Xin Zhao (520 RP)
Viscero Xin Zhao (975 RP)
Winged Hussar Xin Zhao (Unavailable)
Warring Kingdoms Xin Zhao (1350 RP)
Secret Agent Xin zhao (975 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Xin Zhao

od Rumcajz » 16 čer 2015, 15:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník