• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto][ Admin ] - XxDax05xX
1. - Vek : 17
2. - Nick : XxDax05xX
3. - Original MC : Mám ale moc naněm nehraji
4. - Primarni server : Survival
5. - Aktivita na Serveru : cca 3 - 5h
6. - Přestupky na GS : žádné
7. - Přestupky mimo gs : žádné
8. - Něco o mě : Jmenuju se Milan je mi 17,, Mám moc rád Minecraft a taky servery jako váš server mám rád jsem hodný , trpělivý ,
a spravedlivý takže by semnou nemusel být problém kdybych byl v A-Teamu jako admin a mohl bych vám pomoct z minihrama
dokážu nastavit [ SW | BW ] Takže kdyby ste mě přijali bylo by to dobré. Tak je to ná vás vyberte si správně
9. - Protože mám velké zkušenosti s serverem i z minihrama jak sem řikal v osmičce mám rád lidi sem kamarádský a taky dobrý admin,,, taky sem už hodněkrát byl admin i SP.Majitel a commander i Builder hodněkrát sem prostě byl v A-T a mohl bych se vám hodit do A-Teamu protože taky dokážu řešit problémy například výpadky serveru NPC Commandy a tak tak nevím jestli mě přijmete podlě mě jestli jo tak uděláte dobře je to jen navás
Váš Dax
2. - Nick : XxDax05xX
3. - Original MC : Mám ale moc naněm nehraji
4. - Primarni server : Survival
5. - Aktivita na Serveru : cca 3 - 5h
6. - Přestupky na GS : žádné
7. - Přestupky mimo gs : žádné
8. - Něco o mě : Jmenuju se Milan je mi 17,, Mám moc rád Minecraft a taky servery jako váš server mám rád jsem hodný , trpělivý ,
a spravedlivý takže by semnou nemusel být problém kdybych byl v A-Teamu jako admin a mohl bych vám pomoct z minihrama
dokážu nastavit [ SW | BW ] Takže kdyby ste mě přijali bylo by to dobré. Tak je to ná vás vyberte si správně
9. - Protože mám velké zkušenosti s serverem i z minihrama jak sem řikal v osmičce mám rád lidi sem kamarádský a taky dobrý admin,,, taky sem už hodněkrát byl admin i SP.Majitel a commander i Builder hodněkrát sem prostě byl v A-T a mohl bych se vám hodit do A-Teamu protože taky dokážu řešit problémy například výpadky serveru NPC Commandy a tak tak nevím jestli mě přijmete podlě mě jestli jo tak uděláte dobře je to jen navás
Váš Dax
Ahoooj tu je nábor !:)
- sta10
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto][ Admin ] - XxDax05xX
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [ Admin ] - XxDax05xX
Ahoj musíš vlastnit alespoň trvale vip, prava nahrazujį jen na originál. Jinak mas pěknou přihlášku.
-
noblemar - Spamerův sluha
A proč já jako byl už vip i Admin na serveru ale na jiném ??
Ahoooj tu je nábor !:)
- sta10
- Kolemjdoucí
Protože je to podmínka portálu. Jestli to chceš vysvětlit podrobněji tak mi napiš PMKU a já se ti tam rozepíšu.
-
Soukromou zprávu zde na webu.
-
Zamítám.
-
TheRsM1 - Profesionál
• Stránka 1 z 1