• Stránka 1 z 1
[vyř.]xxxl/JB#4/MFK
Nick: xxxl
S ID: STEAM_0:/VALVE_0:0:1631003295
Dátum a čas: 01.01.2021 16:00 hod
Situácia: nemal simona a rozkazoval si a ked sme neposlúchli tak dal kill a tak sa to opakovalo dal cez 20 fk Hráč Radim Gaming alebo tak niak sa vola to vie potvrdiť že dával fk neustále bohužial mám len 1 krátke demo lebo sa dalšie 4 nenahrali Admin Kozlak ho potrestal 1 hodinovím banom lebo tam bol len chvíľu ja si myslím že si za to zaslúži više.
Demo: https://www.uschovna.cz/zasilka/GNFZR56 ... SEZUYRTJG7
Vyčasovanie: Každé kolo dával
S ID: STEAM_0:/VALVE_0:0:1631003295
Dátum a čas: 01.01.2021 16:00 hod
Situácia: nemal simona a rozkazoval si a ked sme neposlúchli tak dal kill a tak sa to opakovalo dal cez 20 fk Hráč Radim Gaming alebo tak niak sa vola to vie potvrdiť že dával fk neustále bohužial mám len 1 krátke demo lebo sa dalšie 4 nenahrali Admin Kozlak ho potrestal 1 hodinovím banom lebo tam bol len chvíľu ja si myslím že si za to zaslúži više.
Demo: https://www.uschovna.cz/zasilka/GNFZR56 ... SEZUYRTJG7
Vyčasovanie: Každé kolo dával
Kvalita
-
TheRiver7 - Amatér
[vyř.]xxxl/JB#4/MFK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: xxxl/JB#4/MFK
Omyl.
Admin to takto vyřešil a já jeho rozhodnutí respektuji.
Pokud hráč není zcela obeznámen s průchodem hry, je možné ho přehodit a povysvětlovat. Což se i stalo. On pak dostal ban za hloupost, kdy přehoz ze strany admina nerespektoval.
=> Hráč už je potrestaný. Vyřešeno. Díky za snahu.
-M.
Admin to takto vyřešil a já jeho rozhodnutí respektuji.

Pokud hráč není zcela obeznámen s průchodem hry, je možné ho přehodit a povysvětlovat. Což se i stalo. On pak dostal ban za hloupost, kdy přehoz ze strany admina nerespektoval.
=> Hráč už je potrestaný. Vyřešeno. Díky za snahu.
-M.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
• Stránka 1 z 1