• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Yakoby Nic!
Screeny samozřejmě nemám, upřímě už si to ani nepamatuji. Ale z takovýmhle důvody banuji jen krajní případy, asi jsi byl jeden z nich. Jednu věc jsi udělal chytře a to je to, že jsi napsal UB žádost jako stížnost
Potrestaný bych určitě byl, ale myslím, že za toto ne zrušením. Ale udělám ti radost, celou svou dovolenku jsem přemýšlel a sám pokládám práva. Tak si ten super pocit užij
Maj sa fanfárově

Potrestaný bych určitě byl, ale myslím, že za toto ne zrušením. Ale udělám ti radost, celou svou dovolenku jsem přemýšlel a sám pokládám práva. Tak si ten super pocit užij

Maj sa fanfárově

-
KOFOLA - Spamer
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Nie zrušením hmmmm
Tak prečo som bol ja zrušený za tú istú vec kvôli ktorej táto sťažnosť vznikla.
Prišiel som na server. Chlapec spamoval ako nikdy a ja som mu za to udelil ban(demencia).
Na ďalší deň som prišiel a zistil som že mi nejde amx. Tak som sa spýtal admina Killera, že či nevie prečo mi to nejde a on teda napísal vedeniu čo s tým je. Napísal mi , že som bol zrušený za ban s reasonom demencia(Za to mu pekne ďakujem inak by som sa v živote nedozvedel čo sa stalo).
Bol som upozornený ? Nie
Pán Awee si ma len tak zrušil a ani mi nemohol napísať ćo sa stalo.
Tak mi tu teda nehovor , že by si bol upozornený keď som nebol upozornený ja a ďalśích neviem koľko ludí, ktorí boli zrušení tiež ako ja a tiež sa im nedostal dôvod.
Ale musím uznať ,že KOFOLA je šéf a vyvlečie sa aj z nemožného.
e by KOFOLA: Je rozdíl, když se ruší admin po pár měsících fungování nebo člověk, který je na GS 6 let a za svou dobu odvedl kus práce
To chce přeci rozum
Ale jak tvrdíš v podpisu, nevysvětluj, stejně uslyšíš jen to co slyšet chceš 
Tak prečo som bol ja zrušený za tú istú vec kvôli ktorej táto sťažnosť vznikla.
Prišiel som na server. Chlapec spamoval ako nikdy a ja som mu za to udelil ban(demencia).
Na ďalší deň som prišiel a zistil som že mi nejde amx. Tak som sa spýtal admina Killera, že či nevie prečo mi to nejde a on teda napísal vedeniu čo s tým je. Napísal mi , že som bol zrušený za ban s reasonom demencia(Za to mu pekne ďakujem inak by som sa v živote nedozvedel čo sa stalo).
Bol som upozornený ? Nie
Pán Awee si ma len tak zrušil a ani mi nemohol napísať ćo sa stalo.
Tak mi tu teda nehovor , že by si bol upozornený keď som nebol upozornený ja a ďalśích neviem koľko ludí, ktorí boli zrušení tiež ako ja a tiež sa im nedostal dôvod.
Ale musím uznať ,že KOFOLA je šéf a vyvlečie sa aj z nemožného.
e by KOFOLA: Je rozdíl, když se ruší admin po pár měsících fungování nebo člověk, který je na GS 6 let a za svou dobu odvedl kus práce

-
K4rMa - Mistr
Ale porad prece nie si zruseny a ne jie to vyriesene tak porad neviem aka to vlastne bije.
- mynameisshrek
- Kolemjdoucí
Nebudu se vyjadřovat kam nemám. .
-
lurppis - Kolemjdoucí
Asi už je to vyriešené. Možte lock. Vďaka za vyriešenie. Majte sa.
- mynameisshrek
- Kolemjdoucí
• Stránka 2 z 2 • 1, 2