• Stránka 1 z 1
yevgeni
yevgeni.... ani nevis jaky mas stesti, kdyby mi zmizlo tech 150 000 kč na ucte tak si totalne v prdeli i se svyma kamosama
jelikoz jsem se stal obeti ddos utoku rad by jsem poprosil o informace cize gdpr hrace yevgeniho a ostatnich co dostali dnes ban -viz banlist, pozadam nekoho vyššího aby se toho ujal a napsal mi do pošty nebo primo sem na prispevek.
jelikoz jsem se stal obeti ddos utoku rad by jsem poprosil o informace cize gdpr hrace yevgeniho a ostatnich co dostali dnes ban -viz banlist, pozadam nekoho vyššího aby se toho ujal a napsal mi do pošty nebo primo sem na prispevek.

- olddog
- Amatér
Re: yevgeni
Překvapuje mě, že se pořád DDoSuje kvůli hře, co mě víc překvapuje je to, že tvůj net nezvládne pár gbitový attack, jelikož si nemyslím, že někdo z nich si koupil nějakej plan. 
Zavolej svému providerovi nebo policii, oni si to dokážou pak vyřešit.

Zavolej svému providerovi nebo policii, oni si to dokážou pak vyřešit.

- byLif3
- Amatér
moje isp ani nevi jestli mam dynamickou ip nebo statickou,, jj budu resit pres fizly sem psal yevgenimu ze mu bude padat mejdlo ve sprse ::(
- olddog
- Amatér
Jáj, zníš jako ten postiženec, co za jeden půl rok už odešel tak 6x.
Tak ty si to snad i zasloužíš, nebudu lhát. 

- byLif3
- Amatér
nic, chtel jsem napsat mega slohovku ale hadam ze by to nemelo cenu.. bo yevgeni a ty jste dvojčata či co, oba s nizkym iq, ale neva, udelate si stredni a budete o 1 iq chytrejsi. 

- olddog
- Amatér
No jo, radšej nic nepiš, stejně bys nenapsal nic moudrého. 

- byLif3
- Amatér
to si práve napísal že chceš niekoho "gdpr" ?
gdpr znamená všeobecné nariadenie na ochranu osobných údajov a už podľa toho by si mal vedieť že keby Gamesites aj má nejaké info o hráčoch tak ti ich dať nemôže na základe toho že si o to požiadaš, to by sa muselo riešiť trocha inde

https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
PuNko píše:to si práve napísal že chceš niekoho "gdpr" ?gdpr znamená všeobecné nariadenie na ochranu osobných údajov a už podľa toho by si mal vedieť že keby Gamesites aj má nejaké info o hráčoch tak ti ich dať nemôže na základe toho že si o to požiadaš, to by sa muselo riešiť trocha inde
no, to vim zeo, to mi rikal i admin na serveru ale tak zkouseim, ja ted ani nemuzu otevrit zyxel v googlu zeo
- olddog
- Amatér
• Stránka 1 z 1