• Stránka 1 z 1
[V] yoda
Server: JB#2
Popis situácie/ prehrešky admina: čas: 49:50, Admin yoda kolo, možná 2 nebo 3 před tímto kolem moovnul bezdůvodně hráče z CT do T teamu. Když si video přetočíte o kousek zpět tak můžete vidět, že hráč Kevin mu napsal, že jsem údajně na TS3 serveru a někdo mi radí( není to pravda) Hráč, který byl přesunut si zažádal o mikrofon, jak jsem mu zapnul mikrofon tak jde vidět, že na serveru pořád je admin yoda, hráč se zeptal proč dostal moove, ale admin mu neodpověděl a hned na to se odpojil ze serveru. Ze serveru se odpojil v době kdy jsem vyslovil frázi: Kevine máš to všechno natočený?
Dôkazy: https://www.youtube.com/watch?v=OmQ3Pn6CEG8
Popis situácie/ prehrešky admina: 31:50 Adminu yodovi se nedaří atrakce tak se rozeměhne proti zdi, vyhodí všechny zbraně a přepojí se do T. Zbraně si vzali Teroristé a vznikla vzpoura, kterou CT prohráli.
PS: Video je schválně na youtube a není to s koncovkou .dem aby tam šel vidět všechen chat a co si Kevin s Yodou psali. Dal jsem 2 stížnosti do jedné, aby toho na foru nebylo tolik
Popis situácie/ prehrešky admina: čas: 49:50, Admin yoda kolo, možná 2 nebo 3 před tímto kolem moovnul bezdůvodně hráče z CT do T teamu. Když si video přetočíte o kousek zpět tak můžete vidět, že hráč Kevin mu napsal, že jsem údajně na TS3 serveru a někdo mi radí( není to pravda) Hráč, který byl přesunut si zažádal o mikrofon, jak jsem mu zapnul mikrofon tak jde vidět, že na serveru pořád je admin yoda, hráč se zeptal proč dostal moove, ale admin mu neodpověděl a hned na to se odpojil ze serveru. Ze serveru se odpojil v době kdy jsem vyslovil frázi: Kevine máš to všechno natočený?
Popis situácie/ prehrešky admina: 31:50 Adminu yodovi se nedaří atrakce tak se rozeměhne proti zdi, vyhodí všechny zbraně a přepojí se do T. Zbraně si vzali Teroristé a vznikla vzpoura, kterou CT prohráli.
PS: Video je schválně na youtube a není to s koncovkou .dem aby tam šel vidět všechen chat a co si Kevin s Yodou psali. Dal jsem 2 stížnosti do jedné, aby toho na foru nebylo tolik
Pán
Apple 4ever
Apple 4ever
-
kirbyas - Pokročilý
Re: yoda
Ahoj, tu máte moje vyjadrenie:
): https://ctrlv.cz/9WB2
. No, a takto ubehlo pár minút a ja som musel končiť (prišla domov mama). A tak som sa rozbehol k tej streche že tam vyhodím zbraň, len som nevedel že tam je bariéra a zbraň spadla na zem. Následne som klikol F10+enter (rýchle vypnutie CS GO). Nejako to nefungovalo a presunulo ma to do T (vtedy som už nebol pri PC). Pár minút som bol AFK a keď prišiel znovu k PC tak som zistil že som to nevypol a tak som ešte chvíľu hral. A teraz sa dostávame k tomu prečo som neodpovedal: 1. odbiehal som od PC (pomáhal som mame) 2. odpisoval som na steame lebo mi tam každý spamoval nich im odpíšem. Za toto sa ospravedlňujem že som nepočul/nebol som pri PC, že som neodpovedal.
Ďakujem za prečítanie a dúfam že som nič nevynechal. S pozdravom Yoda
Nikde v chate nevidím že som toho hráča presunul do T (prehodil sa sám ale aj tak to hodíte na mňa...)kirbyas píše:Čas: 49:50, Admin yoda kolo, možná 2 nebo 3 před tímto kolem moovnul bezdůvodně hráče z CT do T teamu.
Aha a prečo si mu potom napísal toto (sám si sa priznalkirbyas píše:Když si video přetočíte o kousek zpět tak můžete vidět, že hráč Kevin mu napsal, že jsem údajně na TS3 serveru a někdo mi radí( není to pravda)

Toto sa dozvieš nižšie prečo som mu neodpovedal.kirbyas píše:Hráč, který byl přesunut si zažádal o mikrofon, jak jsem mu zapnul mikrofon tak jde vidět, že na serveru pořád je admin yoda, hráč se zeptal proč dostal moove, ale admin mu neodpověděl a hned na to se odpojil ze serveru.
Ano, je pravda že sa mi nedarila atrakcia, ale mal som 5 minút, aby som vypol PC (rodinné dôvody). Lenže než sa začala atrakcia tak sa tam začalo riešiť 100 hlúpostí... Napríklad: Prečo v teame A je viac VIP ako v teame B? Akú výhodu má VIP pri volejbale? A teraz si začal ty: "No, oni si môžu kúpiť speed" Áno, ale ten speed si môže kúpiť aj hráč bez VIPkirbyas píše:Popis situácie/ prehrešky admina: 31:50 Adminu yodovi se nedaří atrakce tak se rozeměhne proti zdi, vyhodí všechny zbraně a přepojí se do T. Zbraně si vzali Teroristé a vznikla vzpoura, kterou CT prohráli.

Ďakujem za prečítanie a dúfam že som nič nevynechal. S pozdravom Yoda

-
Deluxe391 - Profesionál
Aha a prečo si mu potom napísal toto (sám si sa priznal): https://ctrlv.cz/9WB2
Nevím jestli jsem jediný nebo je nás víc co tam vidí, že jsem mu napsal, že nevoláme přes TS3, le mobilní telefon.
To co píšeš ohledně toho jak jsi vyhodil guny atd. je jen spekulativní a myslím, že by jsi za to měl nést následky. Jinak mi to trošku připomíná i jiného nejmenovaného admina, který rád chodí na vécko když je nějaký problém
Pěkný zbytek dne
Pán
Apple 4ever
Apple 4ever
-
kirbyas - Pokročilý
Jáj, jasne.. Prepáč, tak bol si na mobile...kirbyas píše:Nevím jestli jsem jediný nebo je nás víc co tam vidí, že jsem mu napsal, že nevoláme přes TS3, le mobilní telefon.

hmmm. Keby som chcel aby vznikla vzpoura, tak by som tie zbrane hodil rovno T (čo by som nespravil). Ešte som chcel aby ta zbraň čo som mal nepadla len tak na zem a preto som sa ju snažil vyhodiť na strechu a následne sa odpojiť.kirbyas píše:To co píšeš ohledně toho jak jsi vyhodil guny atd. je jen spekulativní a myslím, že by jsi za to měl nést následky.
Podla toho čo si tu napísal, sa nemôžem odpojiť inak padne zbraň na zem a hráč bude potrestaný.
-
Deluxe391 - Profesionál
Takže zaprvé pokud chcete hrát JB jen za účelem abyste hledali chyby, nebo někoho provokovali tak si běžte hrát někam jinam. Řešíte neustále jen nějaký hlouposti. Sami jste se přiznali že někde voláte a jak je známo tak vy jste nerozdělitelná dvojka.
Yoda udělal chybu že se snažil situaci vyřešit, příště určitě takovou chybu neudělá a mikrofon dávat nebude. Jinak VIP si může koupit kdokoli a pokud chce využívat VIP výhodu nemůže být za to potrestán.
Jediné kde vidím že Yoda udělal chybu je to že se odpojil na místě kde po něm mohli sebrat zbraně. Admin se omluvil, beru jako vyřešené. Jsme lidi, ale jak tak na to koukám vy nemáte ani špetku pochopení k ostatním, akorát hledáte problémy.,
Vyřešeno.
Yoda udělal chybu že se snažil situaci vyřešit, příště určitě takovou chybu neudělá a mikrofon dávat nebude. Jinak VIP si může koupit kdokoli a pokud chce využívat VIP výhodu nemůže být za to potrestán.
Jediné kde vidím že Yoda udělal chybu je to že se odpojil na místě kde po něm mohli sebrat zbraně. Admin se omluvil, beru jako vyřešené. Jsme lidi, ale jak tak na to koukám vy nemáte ani špetku pochopení k ostatním, akorát hledáte problémy.,
Vyřešeno.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
Re: [V] yoda
Nevím koho myslíš tou nerozlučnou dvojkou.
Dobrý, s Yodou jsme si o tom pokecali a zasmáli jsme se nad tím,
Zamítám, Lock
Dobrý, s Yodou jsme si o tom pokecali a zasmáli jsme se nad tím,
Zamítám, Lock
Pán
Apple 4ever
Apple 4ever
-
kirbyas - Pokročilý
Re: [V] yoda
A nevidím, že se admin omluvil, chtěl bych aby se omluvil tu nebo mě v chatu, děkuji
Pán
Apple 4ever
Apple 4ever
-
kirbyas - Pokročilý
• Stránka 1 z 1