• Stránka 1 z 1
[V]yoda2
Server: JB#2
Popis situácie/ prehrešky admina: čas: 45:13 Hráč Jephi řek, že mu další kolo nahlásím voldný den, jelikož to nebyl freekill tak nevidím důvod proč dávat vd. Admin yoda nijak nezasáhl i když hráč vyslovil uplnou blbost, která je proti pravidlům.
Dôkazy: https://www.youtube.com/watch?v=OmQ3Pn6CEG8
Popis situácie/ prehrešky admina: čas: 45:13 Hráč Jephi řek, že mu další kolo nahlásím voldný den, jelikož to nebyl freekill tak nevidím důvod proč dávat vd. Admin yoda nijak nezasáhl i když hráč vyslovil uplnou blbost, která je proti pravidlům.
Dôkazy: https://www.youtube.com/watch?v=OmQ3Pn6CEG8
Pán
Apple 4ever
Apple 4ever
-
kirbyas - Pokročilý
Re: yoda2
kirbyas píše:Server: JB#2
Ja ako admin mám upozorniť hráča ak spraví chybu. Dal mi to VD? Nie. A prečo mi ho nedal? Lebo si ho upozornil ty. Ak by si mu to vysvetlil zle tak by som ta upozornil. Ak by si mu nevysvetlil, tak by som mu to vysvetlil ja.
Logicky: Ak je na servery admin a vníma hru, tak pokiaľ niekto povie/spraví niečo zle, admin ho upozorní a vysvetlí. V tomto prípade si mu to vysvetlil ty, tak nevidím dôvod upozorniť hráča keď ho upozornil niekto iný.
Ďakujem za prečítanie. S pozdravom Yoda

-
Deluxe391 - Profesionál
Re: [V]yoda2
Jelikož jsem tuto stížnost psal až poté co jsem napsal tu předešlou (nudil jsem se ještě více) tak jsem to napsal do nové aby to viděl každý, co si přečetl tu předešlou. S Jodou jsme si o tom pokecali a zasmáli jsme se 
Zamítám, Lock

Zamítám, Lock
Pán
Apple 4ever
Apple 4ever
-
kirbyas - Pokročilý
• Stránka 1 z 1