★ YouTube Master ★

Příspěvekod DarkMouse » 27 bře 2017, 14:39 VIP

» Průběh soutěže «

    V této soutěži si prověříme vaši znalost světa v pohledu na youtube scénu. V soutěži budete dostávat jednotlivé otázky či úkoly a na ně musíte pokud možno, co nejrychleji správně odpovědět. Za každou správně zodpovězenou otázku získáte určité bodové ohodnocení. Na konci se všechny tyto body sečtou a podle jejich počtu se určí finálové pořadí soutěžících. Soutěž se dělí na několik fází a každá fáze je jiného charakteru.

    1. fáze - otázky
    V první fázi vám budou pokládány otázky, které se týkají youtube scény. Otázky se nemusí týkat jen české či slovenské scény, ale mohou být i ze zahraničí. Otázky mohou být různého charakteru a například mohou znít takto: "Jaké je nejsledovanější video na YT?"

    2. fáze - obrázky
    V této fázi se budou na avataru určeného člověka objevovat různé obrázky se společnou tématikou, tou je YouTube. Z těchto obrázků bude vaším úkolem uhádnout, o co se jedná a napsat správnou odpověď. Za každou správnou odpověď získáte určitý počet bodů, ze kterých bude následně rozhodnuté o výhercích. Avšak body získáte pouze tehdy, když budete mít odpověď napsanou správně a jako první.

    3. fáze - výstřižky z videí
    V této fázi se budou v předem určené místnosti objevovat různé výstřižky z nějakého libovolného videa. Vaším úkolem bude napsat jako první, kdo je autorem tohoto videa. Za každou správnou odpověď získáte určitý počet bodů, ze kterých bude následně rozhodnuté o výhercích. Avšak body získáte pouze tehdy, když budete mít odpověď napsanou správně a jako první.

» Pravidla soutěže «

Základní všeobecná pravidla pro soutěže:
  • Je zakázáno užívat vulgárních či urážejících výrazů vůči ostatním soutěžícím či pořadatelům.
  • Lidi nepovolaní organizováním dané soutěže mají přísný zákaz si v room zapínat mikrofon bez souhlasu pořadatele dané soutěže.
  • Zákaz nahrávání po celou dobu konání soutěže bez souhlasu hl. pořadatele či pořadatele dané soutěže.
  • Je zakázáno si během soutěže svévolně měnit jméno na TS.
  • Je zakázáno spamovat či jinak zbytečně rušit pořadatele soutěže.
  • Pořadatel si vyhrazuje právo vyhodit jakéhokoli účastníka v případě jeho neadekvátního chování nebo podezření na podvádění jakéhokoli typu.

» Registrace «

    Registrace je jednoduchá, stačí přijít do soutěžní roomky a být tam. Do roomky se dostavte cca 10 minut před začátkem soutěže, budou zde vysvětlena doplňková pravidla a organizátoři budou odpovídat na případné otázky. Poté je již jen na vás, zda se do soutěže zapojíte či nikoli a budete tedy odpovídat na otázky, které vám budou podané.

» Ceny pro výherce «

  • 1.místo - 225 kreditů do GS Ligy + ikonka na TS
  • 2.místo - 180 kreditů do GS Ligy
  • 3.místo - 135 kreditů do GS Ligy
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
Uživatelský avatar
DarkMouse
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1688
Registrován: 22 úno 2013, 07:03
Bydliště: Středočeský kraj

★ YouTube Master ★

od Rumcajz » 27 bře 2017, 14:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Středočeský kraj

Zpět na Pravidla Teamspeak soutěží

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků