I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Yung Yeezus [Knajfer]

Příspěvekod Skyren » 07 úno 2017, 12:11

Cus ahoj,

napojil jsem se na server Jailbreak #2 jako CT s vedomim, ze mam funkcni mikrofon. Simonem jsem v tu chvili nebyl a T meli prikaz jit na caru pred celami, kterou jsem prehledl, jelikoz jsem stal u zdi. Zdalo se mi, jak se na me vrhnou a tak jsem je lehce zkropil, coz jsem opravdu nemel... ale dejme tomu, ze to jsou jen reakce a ty mam opravdu dobre. Nikoho jsem nezabil a v klidu se mohlo hrat dal. Pote se vsak hrac, jenz se ukazal byt adminem rozhodl vyuzit situace a grabnul me. V tu chvili jsem zacal mluvit, ale zrejme mi nesel mikrofon. On se vsak ani neopovazil podivat, zda se vubec snazim mluvit (chat) a tak me slaynul. Nasledne jsem dostal ban na CT a k tomu mute, coz jsem vubec nepochopil. Ban na CT jsem sice dostal pravem, ale mute? Nekomu zrejme nedoslo jak to u T chodi a ze jejich jedinym pravem je psat do chatu, ktery zahrnuje nekolik soutezi.

Jako dukaz bych nezahrnoval pritomne osoby, a dukaz jako takovy, bohuzel nemam. Prijde mi zbytecne sem uploadovat obrazek se zakazem, ktery asi nejspis stejne mate v databazi. Proto bych chtel pozadat dotycneho admina, aby uznal, ze v tu chvili byl posetily.

Zaver je takovy... nalozte s tim, jak uvazite. Nepozaduji trest, apod., je to vas admin. Prisel jsem spis kvuli porozumeni, ale s timto tematem se nic nezmeni.
Obrázek
Skyren
Pokročilý
Pokročilý

[V] Yung Yeezus [Knajfer]

od Rumcajz » 07 úno 2017, 12:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Yung Yeezus [Knajfer]

Příspěvekod Skyren » 07 úno 2017, 12:15

Obrázek
Skyren
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod YungYeezus » 07 úno 2017, 12:35 VIP

Ahoj,
je to tak jak popisuješ, šli jsme na čáru kde jsi ty naprosto nesmyslně stál simon ti řekl ať jdeš pryč přičemž si do nás začal střílet tak sem tě grabnul protože sem myslel že nás chceš všechny vyzabíjet (dát MFK) ptal jsem se tě do voicu co děláš a ty si mi nebyl během asi 10s odpovědět tak si dostal pouze moov do T. Kolo ani neskončí a já koukám jsi zase u CT a tam jsem ti chtěl dát zákaz k CT, omylem jsem se překlikl a dostal jsi i ban na chat.
Omlouvám se za vzniklé potíže
CS:GO -All Jumps [12.1.2016]
CS:GO JUMP - Turnajový admin [8.5.2016]
CS:GO Server Admin [24.6.2016] - [31.7.2016]
CS:GO Mapper [25.6.2016]
CS:GO Hlavní Mapper [12.8.2016]
CS:GO HLSA [21.9.2016]

300 příspěvků [28.6.2016]
YungYeezus
Mistr
Mistr

Příspěvekod SeverusSnape » 07 úno 2017, 12:48 VIP

Ahoj,
příště zkus připsat i svůj nick na serveru. Jelikož nevím, o jakou situaci jde, blbě se to hledá.
Nicméně, vyjádření od administrátora máš a z toho usuzuji, že jsi dostal ban jen na hodinu.
Administrátor byl ještě hodný, jelikož multifreekill je asi jedna z nejhorších věcí, co se může na serveru stávat, většinou se ihned banuje, aby hráč nevyzabíjel hned všechny vězně. Avšak administrátor si tě, zcela správně, grabnul a žádal po tobě vysvětlení, které se mu nedostalo. Přesun byl na místě. Potom, co tě administrátor přesune k teroristům, se nesmíš připojit zpět k dozorcům minimiálně do konce mapy. To jsi porušil a za to jsi byl banovaný.
Měl být udělen pouze ban k CT, nikoli ban na chat.
Příště ihned napiš (na fórum, SZ,...), administátor se pouze překlikl.

Nevidím důvod za toto administrátora nějak zásadně trestat, příště si dá určitě větší pozor.
Pokud máš cokoliv ke stížnosti nebo dotaz, můžeš se sem vyjádřit do 48 hodin, nebo mi napsat soukromou zprávu.
S přáním hezkého dne,
Severus
SeverusSnape
Pokročilý
Pokročilý

Re: [V] Yung Yeezus [Knajfer]

Příspěvekod Skyren » 07 úno 2017, 13:00

Abych se k tomu jeste vyjadril. Simon si me za 1. nevsimal, nebo me nevidel a za 2. jsem vystrelil nanejvis 5 kulek ve zlomku vteriny, kde jsem bez prodleni opoustel uvdene misto, admin me vsak grabnul a jak to bylo dal, vime.
Ban k CT chapu a neni duvod mi to dale vysvetlovat.
Jinak... KNIFER by pro priste nemel zapojovat emoce a mozna by se nepreklikl... :roll:
Dalsi podobnou situaci budu resit durazneji, ikdyby z toho dotycny mel vyvaznout bez omluvy, jako tento.

Dekuji, lock.
Obrázek
Skyren
Pokročilý
Pokročilý

Re: [V] Yung Yeezus [Knajfer]

Příspěvekod SeverusSnape » 07 úno 2017, 20:21 VIP

Ahoj,
možná jsi se překoukl, ale já tam omluvu u KNIFERA vidím.
Nevidím zde ale žádný náznak toho, že by administrátor zapojoval emoce, chránil pouze hráče. Ban jsi za to nedostal, tak můžeš být rád. I kdyby jsi vystřelil 5 kulek, mikrofón jsi neměl funkční, neměl jsi co dělat u CT.
My si administrátory ohlídáme, jak to máme s nimi řešit nech, prosím, příště na nás.
S přáním hezkého dne,
Severus
SeverusSnape
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Stížnosti na Adminy