Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Yuumi

Příspěvekod Majunkax » 28 čer 2019, 11:39 VIP

Yuumi
Obrázek
Magická kočka


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Support
RP: 975
IP: 6300

SCHOPNOSTI


Šťuch a štít (Passivka)
Obrázek

Po krátké době se posílí základní útok Yuumi. Při zásahu nepřítele obnoví Yuumi část many a přidá štít. Pokud je Yuumi připojená k šampionovi pomocí W, štít chrání jejího spojence. Tento štít nezmizí, dokud není zničen.


Plíživá střela (Q)
Obrázek
Dosah: 1150

Yuumi vystřelí projektil, který způsobí poškození prvnímu zasaženému cíli. Pokud let k cíli zabere alespoň 1 sekundu, způsobí schopnost bonusové poškození a nepřítel bude zpomalen.

Když je Yuumi připojená, může projektil ovládat kurzorem.

Yuumi vyvolá nevypočitatelnou střelu, která prvnímu zasaženému protivníkovi způsobí bodů magického poškození. Pokud střela poletí před zásahem alespoň sek., způsobí bodů magického poškození a zpomalí šampiony o %. Tento postih během sek. postupně odezní.Pokud Yuumi tuto schopnost sešle, zatímco je připojená, může projektil navádět myší.


Mana: 60/65/70/75/80/85


Ty a já! (W)
Obrázek
Dosah: 25000

Yuumi a její spojenec, ke kterému je připojená, pasivně získávají část adaptivní síly toho druhého. Při aktivaci Yuumi přiběhne k zaměřenému šampionovi a s výjimkou věží ji nebude moci nikdo zaměřit.

Pasivní efekt: Yuumi a spojenec, ke kterému je připojená, získávají bonus k útočnému poškození nebo síle schopností ve výši bodů + NaN % tohoto atributu svého partnera, výsledná hodnota se přemění na adaptivní sílu.
Aktivace: Yuumi přiběhne ke spojeneckému šampionovi a připojí se k němu. Když je připojená, kopíruje pohyb svého partnera a s výjimkou věží ji nemůže nikdo zaměřit.Schopnost Ty a já! má přebíjecí dobu sek., pokud je však Yuumi již k někomu připojená, může ji seslat kdykoliv a přejít tak na jiného spojence nebo se odpojit.

Mana: 0

Kočičárny (E)
Obrázek
Dosah: 25000

Schopnost má dvě nabití (podobně jako W u Zyry). Použitím se Yuumi vyléčí a přidá si bonus k rychlosti pohybu. Pokud je Yuumi připojená k šampionovi pomocí W, vyléčí a zrychlí jeho.

Mana: 60/65/70/75/80

Poslední kapitola (R)
Obrázek
Dosah: 1100

Yuumi otevře knížku a vystřelí několik vln, které udělují magické poškození. Schopnost znehybní nepřátele, které zasáhl určitý počet těchto vln. Během této schopnosti se může Yuumi pohybovat i používat schopnosti.

Mana: 100

MYTOLOGIE

V kraji nedaleko Bandle City se kdysi nacházelo zalesněné údolí, ve kterém vesele poletovali měsíční motýli a řeky byly plné duhových ryb. Tam, v chatce uhnízděné mezi košatými stromy, žila yordlí čarodějnice jménem Norra se svou kočkou Yuumi.

Ochrannými magickými silami nadaná Yuumi si po mnoho let vychutnávala pohodlný život, chytala do tlapek sluneční paprsky a dřímala v korunách myšovníků. A kdykoliv se jí zachtělo dobrodružství, připojila se k Norře při jejím prozkoumávání říší smrtelníků a duchů. Norra trávila čas sbíráním podivných předmětů – rozbitých šálků, střípků barevného skla a útržků látek se zajímavým štupováním. Každý z těchto artefaktů studovala s nesmírným zápalem, ovšem proč tak činila, to Yuumi nikdy nepochopila. Přesto Norru pokaždé chránila svou magií před veškerou újmou a po návratu domů jí pak zahřívala nohy.

Procházení mezi světy je ošemetné a dveře se otevírají jen zřídka, dokonce i tak mrštným tvorům, jakými jsou kočky. Yuumi sledovala, jak ostatní yordlové čekají celé dny, než se východní hvězda ocitne ve správném postavení vůči určitému kamennému oblouku, nebo se netrpělivě brodí mezi močálovými lekníny a hledají stříbrný květ vyhlížející z bláta – jen tehdy se totiž objevila cesta. Ovšem Yuumiina yordlice Norra vlastnila mocnou Knihu horizontů, díky které se mohla okamžitě přenést na libovolné místo, jež bylo na jejích stránkách vyobrazeno. Když Norra otevřela portál, ponořila se společně s Yuumi zvesela do zářivého papíru knihy, ocitla se v cíli a během okamžiku se k ní připojila i samotná kniha.

Yuumi knize nikdy nevěnovala příliš pozornosti, dokud se jedné bezhvězdné noci nevrátila domů z lovu měsíčních motýlů, které lákala na své světélko, a nezjistila, že Norra zmizela. Na stole své paní objevila důvěrně známý svazek, a když jím začala v panice listovat, zjistila, že některé stránky kdosi vytrhl. Zoufalá Yuumi na knihu zavolala, a jelikož nedokázala přečíst její název, oslovila ji prostě „Knížko“. Ta se zavrtěla a Yuumi s překvapením zjistila, že rozumí myšlenkách znějícím v šustění papíru. Knížka sice neměla hlas, ale přesto se dokázala vyjádřit naprosto jasně. Yuumi se dozvěděla, že se Norra vypravila na místo tak nebezpečné, že příslušný portál během cesty raději zničila.

Yuumi nepochybovala o tom, že musí Norru zachránit, a požádala Knížku o pomoc. Každá z jejího tisíce stran vedla na jiné místo v magických žilách, jež protínaly fyzický svět i říši duchů. List, který Norra použila ke své cestě, byl sice nenávratně ztracen, ovšem Knížka by je možná dokázala přenést někam dostatečně blízko. Společně museli prozkoumat každičký horizont. Tak se Yuumi nečekaně stala strážkyní Knížky a přísahala, že ji bude chránit s odvahou lva. Kdyby totiž magický svazek padl do špatných rukou, otevřela by se cesta do Bandle City nenechavým a kořistichtivým vetřelcům.

Yuumi a Knížka se tedy vypravily na náročnou pouť, při níž navštěvovaly různé nebezpečné a neznámé kraje. Kočka pátrala ve větru po Norřině pachu, jenže marně. A zatímco Yuumi občas přerušila pátrání, aby mohla prohnat nějakou tu myš nebo si dát rychlého šlofíka, Knížka se nedokázala uvolnit, bručela kvůli ztracenému času a stravovaly ji obavy z nástrah, s nimiž se mohly střetnout. Obě však byly plné odhodlání najít svou paničku a dovést ji v pořádku domů.

Když se Yuumi po Norře obzvlášť stýskalo, navštěvovala často své různé známé. Jedním z jejích oblíbenců byl pastýř s mohutnými dveřmi, rozložitým knírem a hlubokým smíchem, který zněl jako zurčící potok. Yuumi mu vždy nějakou dobu odpočívala na ramenou, chránila ho před rozhněvanými sněhovými duchy, vytvářejícími ve váncích víry vloček, a on jí zase na oplátku dal mrskající se rybu.

Nakonec Yuumi zachytila slabý pach své paní v jakýchsi rozlehlých shurimských rozvalinách. Po dlouhém hrabání v písku nalezla střep modrého porcelánu, který vypadal jako kousek jednoho z Norřiných šálků. Ovšem než mohla v pátrání pokračovat, vynořila se ze země jakási krvelačná příšera a Yuumi s Knížkou jen tak tak unikly do bezpečí. Nedokázala si ani představit, jaký chaos by ta stvůra způsobila, kdyby zabořila své spáry do Knížčiných stránek.

Ačkoliv se lišily jako noc a den, díky své společné lásce k Norře se Yuumi a Knížka rychle spřátelily. Yuumi dál pokračuje v neúnavném pátrání po stopách své paničky, aby se opět mohla jednoho dne vrátit ke svému milovanému dřímání na sluníčku po Norřině boku.

STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY
Obrázek
Uživatelský avatar
Majunkax
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 216
Registrován: 15 pro 2018, 22:24
Bydliště: Dj room #0

Yuumi

od Rumcajz » 28 čer 2019, 11:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Dj room #0

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků