• Stránka 1 z 1
Z TXT spat na mapu(100% funkcne)
Myslim ze na tuto temu sa ma pytalo asi 1000 hračov,čo som tak videl na forume tak ani skuseni admini,hraci nevedia ako sa z txt dostat spat na mapu,na tento sposob som prisiel sam bez cudzej pomoci,funguje na 100%.Je odskusany a ti hraci co bolo na serveru ked som to vysvetloval urcite videli ze sa to da.Este chcem dodat ze ak ste dobri hraci tak tento sposob nemusite potrebovat pretoze slusni a dobri hraci do txt nikdy nelezu,avsak moze sa stat pripad ze sa do txt dostanete napr na mill kampe,ked ste na siknej tam hore aby pod vami bol zombik a vy skocite,vacsina hracov si toto neuvedomuje, ale tatko sa dostavate do TXT.SPOSOB ako sa dostat z TXT SPAT NA MAPU je ze sa odseknete.SU 2 sposoby ako to spravit, 1. je ze ked ste v txt dvaja humani alebo zombici,poviete jedneho aby stal na mieste,pridete ku nemu a date odseknut,na obrazovke sa vam objavi PREPOCITAVANIE ODSEKNUTIA,chvilku pockajte a ptm sa objavite spat na mape,2. sposob je ked ste v txt sam a niektori ludia v sikmej este ostali niesu bugnuti v TXT,v TXT hore nad sikmou je ze ked su tam este nejaki ludia tak im trcia do txt hlavy, vy pridete ku tym hracom a odseknete sa,to je vsetko,AVSAK ak ste posledny clovek a ste v TXT VTEDY SA Z TXT NEDA DOSTAT
JA dúfam že ste to pochopili,ak by bol zaujem tak vam napisem ako nazriet do txt(iba nazriet do txt) ci tam niekdo neni
PS:toto co som vam napisal funguje iba na mape ZM_CPL_MILL_KAMP
JA dúfam že ste to pochopili,ak by bol zaujem tak vam napisem ako nazriet do txt(iba nazriet do txt) ci tam niekdo neni
PS:toto co som vam napisal funguje iba na mape ZM_CPL_MILL_KAMP
Old Legend of Zombies Servers 

-
AlbertWesker - Pokročilý
Z TXT spat na mapu(100% funkcne)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Z TXT spat na mapu(100% funkcne)
Tohle hráči z drtivé většiny ví, ale na co, když mohou pozici textury využít a být na živu až do konce kola + sejmout si pár ZM k tomu? To je lenost a vyčůranost, ne neznalost.
-
Xter - Spamerův sluha
No som tu už dlho, ale z txt sa mi za ct ešte dostat nepodarilo
Síce som to ani neskúšal. Ale na mill camp sa málo kedy hráči dostanú do txt neúmyselne, lozia tam hore VIP hráči, ktorý dobre vedia, že sa odtial pomerne lahko dostanú do txt. A ked tam neni admin sú to už len lahké killi.

Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Problém je v tom, že ta textura obsahuje tzv. skybox, který je kolem celé mapy, kdyby ho neměla (a že tahle mapa ho fakt nemusí být krom jedné malinké části té mapy), tak hráči padají až se nakonec zabíjí.
Každopadádně kdo má mozek, tak na tohle už jistě přišel.
Sám jsem to tak občas dělával, že jsem zneužil jiného hráče v textuře, abych mohl dále hrát. 
Nicméně děkuju za všechny hráče za snahu o pomoc, ale jak již psal Xter, hráči jsou v txt rádi a ještě raději svého postavení v ní zneužijí k maximálnímu lamáctví.

Nicméně děkuju za všechny hráče za snahu o pomoc, ale jak již psal Xter, hráči jsou v txt rádi a ještě raději svého postavení v ní zneužijí k maximálnímu lamáctví.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1