[Přijat] z u h n <3/Žádost na akademika

Příspěvekod gamesites158 » 19 led 2019, 20:33

Nick ve hře: z u h n <3

Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198880073785

Věk: 13 let

Steam ID: STEAM_1:1:459904028 00:59 39 0

Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=85319

Proč chci akademika: Vzhledem k tomu, že můj věk ještě není úplně velký na to abych byl admin. Tak bych chtěl úspěšně dokončit akademii, a následně se přihlásit k A-Teamu, a snížit nebo dokonce zabránit počet lidí, co dělají naschvál blbosti na tomto portálu
.
Něco o mně: Ahoj, moje jméno je Tomáš Stinčík. Bydlím celý svůj život v Ústeckým kraji v málém městě Klášterec nad Ohří. Chodím do 7. třídy, a nemám moc kamarádů. Nejlepší kamarády jsem si našel na tomto portálu, a už se známe i v realu. Až budu velký, rád bych se dostal na obchodní akademii Chomutov. Na vašich serverech hraji přes den, ale i večer, když mám čas a náladu, což se stává velmi často, takže by se dalo říct že hraju každý den i noc. Nejsem nijak zvláštní, a ani bohatý, ale mám počítač který mi ujede CS:GO takže když mám čas tak hraju. Byl bych moc rád, kdyby jsem se tu někdy stal adminem. Ale nemohu, vzhledem k mému věku. Takže mě napadlo, že místo čekání na to až mi bude 16, tak si udělám akademii, abych toho věděl víc atd. To si myslím že by mělo stačit. :)

Moje prohřešky na Gamesites: Nikdy jsem neměl tu, nebo na jiných portálech žádný prohřešek nebo ban atd.
cau
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------Obrázek
gamesites158
Drbna
Drbna

[Přijat] z u h n <3/Žádost na akademika

od Rumcajz » 19 led 2019, 20:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: z u h n <3/Žádost na akademika

Příspěvekod gamesites158 » 19 led 2019, 23:54

gamesites158 píše:Nick ve hře: z u h n <3

Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198880073785

Věk: 13 let

Steam ID: STEAM_1:1:459904028 00:59 39 0

Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=85319

Proč chci akademika: Vzhledem k tomu, že můj věk ještě není úplně velký na to abych byl admin. Tak bych chtěl úspěšně dokončit akademii, a následně se přihlásit k A-Teamu, a snížit nebo dokonce zabránit počet lidí, co dělají naschvál blbosti na tomto portálu
.
Něco o mně: Ahoj, moje jméno je Tomáš Stinčík. Bydlím celý svůj život v Ústeckým kraji v málém městě Klášterec nad Ohří. Chodím do 7. třídy, a nemám moc kamarádů. Nejlepší kamarády jsem si našel na tomto portálu, a už se známe i v realu. Až budu velký, rád bych se dostal na obchodní akademii Chomutov. Na vašich serverech hraji přes den, ale i večer, když mám čas a náladu, což se stává velmi často, takže by se dalo říct že hraju každý den i noc. Nejsem nijak zvláštní, a ani bohatý, ale mám počítač který mi ujede CS:GO takže když mám čas tak hraju. Byl bych moc rád, kdyby jsem se tu někdy stal adminem. Ale nemohu, vzhledem k mému věku. Takže mě napadlo, že místo čekání na to až mi bude 16, tak si udělám akademii, abych toho věděl víc atd. To si myslím že by mělo stačit. :)

Moje prohřešky na Gamesites: Nikdy jsem neměl tu, nebo na jiných portálech žádný prohřešek nebo ban atd.
cau
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------Obrázek
gamesites158
Drbna
Drbna

Příspěvekod gamesites158 » 19 led 2019, 23:57

Chtěl bych se omluvit za nepravdivý úlomek v přihlášce: "Nikdy jsem neměl tu, nebo na jiných portálech žádný prohřešek nebo ban atd."

Dostal jsem jeden 240 minutový ban k CT za FK. Ale poučil jsem se, a už se to nebude opakovat.
cau
Obrázek
gamesites158
Drbna
Drbna

Příspěvekod Wurst1 » 21 led 2019, 19:01

Ahoj,

jsem rád, že se chceš přidat do našeho akademického teamu. Aktivitu máš dobrou, chat až na občasný spam o mik taky v pořádku. Ale chtělo by to ještě nějaké ty nahlášení do PP. Přidej si mě prosím do přátel na steamu, kde ti poradím co a jak. :)
--> https://steamcommunity.com/profiles/76561198055990201/

Čeká se.
Wurst1
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Re: [Čeká se] z u h n <3/Žádost na akademika

Příspěvekod SnowTastesGreat » 28 led 2019, 19:34

Přijat do akademie, vítej tady u nás.

Co teď?
Pokud ti něco nebude jasné, kontaktuj mě na webu/ts.
SnowTastesGreat
Mistr
Mistr

Zpět na Přihlášky