• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zablokované VIP
Snáď mi už konečne niekto pomôže! Blokli mi bezdôvodne VIP účet a stále mi tu budú z [email protected] trepať že som ho požičiaval čož je úplná blbosť! Preto žiadam aby ste mi znova aktivovali VIP ako kompenzáciu za spôsobené škody.
-
Redeemer - Kolemjdoucí
Zablokované VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zablokované VIP
Redeemer píše:Snáď mi už konečne niekto pomôže! Blokli mi bezdôvodne VIP účet a stále mi tu budú z [email protected] trepať že som ho požičiaval čož je úplná blbosť! Preto žiadam aby ste mi znova aktivovali VIP ako kompenzáciu za spôsobené škody.
hele my jen tak vip neblokujeme. Když vidíme, že to půjčuješ, tak se to zablokuje. Jestli si ho pučil někomu vědomě, nebo nevědomě je tvoje věc, ale jestli jsi napsal na maila, tak jsme to určitě znova překontrolovali a pokud si dostal odpověd že si to půjčoval, tak to taky tak je
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:Redeemer píše:Snáď mi už konečne niekto pomôže! Blokli mi bezdôvodne VIP účet a stále mi tu budú z [email protected] trepať že som ho požičiaval čož je úplná blbosť! Preto žiadam aby ste mi znova aktivovali VIP ako kompenzáciu za spôsobené škody.
hele my jen tak vip neblokujeme. Když vidíme, že to půjčuješ, tak se to zablokuje. Jestli si ho pučil někomu vědomě, nebo nevědomě je tvoje věc, ale jestli jsi napsal na maila, tak jsme to určitě znova překontrolovali a pokud si dostal odpověd že si to půjčoval, tak to taky tak je
Mne ste zablokovali 2 kody a nič neriešite
[eVIP] JailBreak 1
[eVIP] JailBreak 4
[eVIP] JailBreak 7
[eVIP] JailBreak 4
[eVIP] JailBreak 7
- FaceS
- Amatér
To je typické okrádanie slušných ludí, nič neurobíš ale oni musia mať aj tak pravdu. Najlepšie je nič nekupovať od takýchto podvodníkov!
-
Redeemer - Kolemjdoucí
Redeemer píše:To je typické okrádanie slušných ludí, nič neurobíš ale oni musia mať aj tak pravdu. Najlepšie je nič nekupovať od takýchto podvodníkov!
Vzledem k tvému příspěvku tě můžu považovat za inteligentního člověka, jako inteligentní člověk by jsi měl vědět, že jsou stanovené podmínky. Pokud dojde k porušení podmínek, automaticky systém VIP zablokuje, bez nároku na odblokaci. Funguje to jako v běžném životě. Tyhle řeči jsou opravdu zbytečné.
-
Hoolder - Spamer
máš pravdu sú zbytočné ako aj to zablokovanie VIP, keď je zrejmé že som nič také nespravil vedome a ak sa niekto dostal k tomu kódu cez vašu stránku a nie cez môj mail to neni naozaj môj problém
-
Redeemer - Kolemjdoucí
Redeemer píše:máš pravdu sú zbytočné ako aj to zablokovanie VIP, keď je zrejmé že som nič také nespravil vedome a ak sa niekto dostal k tomu kódu cez vašu stránku a nie cez môj mail to neni naozaj môj problém
A to je právě to. My tvůj kod nemáme, máš ho jenom ty, svalovat to na nás je teda úplně od věci. Říkáš že si to nepůjčil a přitom na tom hrál někdo jinej - takže z toho vyplývá že za to můžeme my no
-
Dwandy píše:My tvůj kod nemáme, máš ho jenom ty
To podle me neni pravda.
Jak se tedy overi, ze kod KOD_Z_EMAILU je spravny a kod podvodnika VYMYSLENY_KOD je nespravny?
Jen tak mimochodem, kod se da od hrace snadno ukrast.
-
hiruki - Pokročilý
Tiež sa mi to stalo na jednom z mojích vip a pritom som nikomu nič nedával 

*-CS 1.6
*-CS GO
*- DOTA2
*-CS GO
*- DOTA2
-
Haluso - Pokročilý
hiruki píše:Dwandy píše:My tvůj kod nemáme, máš ho jenom ty
To podle me neni pravda.
Jak se tedy overi, ze kod KOD_Z_EMAILU je spravny a kod podvodnika VYMYSLENY_KOD je nespravny?
Snadno ukrast? No to teda nevim.. Leda by hrac dal nekomu heslo od emailu jinak tezko
-
Dwandy píše:Snadno ukrast? No to teda nevim.. Leda by hrac dal nekomu heslo od emailu jinak tezko
Staci se pripojit na zakerny server. Staci jenom pripojeni a majitel serveru ma prihlasovaci udaje.
Nebo staci poslat nekam svuj config. To delaji nektere anticheaty a mohou to vyzadovat i ligy. Nikdo neupozorni na riziko, ze je tam i heslo. Virus na odesilani configu zvladne udelat i dite.
-
hiruki - Pokročilý
hiruki píše:Dwandy píše:Snadno ukrast? No to teda nevim.. Leda by hrac dal nekomu heslo od emailu jinak tezko
Staci se pripojit na zakerny server. Staci jenom pripojeni a majitel serveru ma prihlasovaci udaje.
Nebo staci poslat nekam svuj config. To delaji nektere anticheaty a mohou to vyzadovat i ligy. Nikdo neupozorni na riziko, ze je tam i heslo. Virus na odesilani configu zvladne udelat i dite.
no takhle to už samozřejmě dávno nefunguje ... VIP se do configu už dávno neukládá
-
hiruki píše:Dwandy píše:My tvůj kod nemáme, máš ho jenom ty
To podle me neni pravda.
btw: někde to má být v databazích serveru

hiruki píše:Dwandy píše:Snadno ukrast? No to teda nevim.. Leda by hrac dal nekomu heslo od emailu jinak tezko
na setinfo to už není
asdasdas
-
cunik - Profesionál
Pardon ale nechápu co tu řešíte :D
-
JeffyGS - Spamer
Dwandy píše:no takhle to už samozřejmě dávno nefunguje ... VIP se do configu už dávno neukládá
Jo, uz jsem si to zjistil. Pouzije se generovane ID. Jenze generovane ID se da menit a zustava dokonce i v logu. Nekdo z GameSites se pripoji na muj server, ja uvidim ID 1234567, nastavim si ID 1234567 a jedu na jeho VIP.
Slo by to i bez pripojeni na muj server, i kdyz vy to ID od klienta nejak menite. Utok na nastaveni libovolneho VALVE_ID by vyzadoval cca 60 hodin (6 hodin v idealnich podminkach), pri kterych by clovek pouzil vsechny VALVE_ID a zrusil by tak VIP pro cca 1% hracu nebo tedy v prumeru vsechny hrace na 1 hernim serveru. Po utoku by zustal potencial nastavit si ID dle pozadavku a zahrat se na libovolneho hrace bez Steamu.
A co vic, diky narozeninovemu paradoxu je pri 50 000 generovanych ID pravdepodobnost zhody u nekterych dvou kolem 46%. Jo, nekdo ma STEAM a nekdo ma i VALVE_:0:4:*. Jenze nekdo ma i vice PC, casteji se delaji reinstally a podobne.
Kdyby se nekomu zjevilo znicehonic EVIP, nevyuzil by toho? Stezoval by se?
A pak ten s kodem preinstaluje PC, aktivuje si VIP a je jenom otazkou casu, kdy se potkaji.
cunik píše:btw: někde to má být v databazích serverutřeba zakodované takže se to musí rozkodovat. a hluboko hledat..
To bych se i vsadil, ze to neni zakodovane. Na ziva data to nedela jedna konkretni banka v CR, tak proc by to melo delat GameSites? Zduraznuji, ze jde o banku podnikajici v CR, ne v Ugande.
-
hiruki - Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2