• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Zabugovaní shop
Stále sa mi stáva že keď niekoho zabijem alebo skončí kolo ukáže sa mi shop asi to je bug ale dosť mi do zobralo kreditov keď som si chcel prepnúť na knife a viem že sa to stáva aj viacerým hráčom tak prosím o FIX
FOTO : https://ctrlv.cz/X3al

FOTO : https://ctrlv.cz/X3al
Aj bez brady ľudia mladí, dajú niekedy dobrej rady.
-
nicknamedodo - Pokročilý
[Vyřešeno] Zabugovaní shop
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zabugovaní shop
Ahoj, už tu nějakou dobu hraju a snažím se odhalit ten bug, abych ho mohl fixnout, ale bohužel se mi Shop ještě ani jednou sám od sebe neotevřel.
Kdyby se našel někdo, kdo by mohl poskytnout více informací - dám příklad: Jo, když si něco koupím tak se mi to pak stále otevírá..
Tak bych byl rád. Díky moc
BTW situaci z příkladu jsem zkoušel a nezpůsobuje bug.
Kdyby se našel někdo, kdo by mohl poskytnout více informací - dám příklad: Jo, když si něco koupím tak se mi to pak stále otevírá..
Tak bych byl rád. Díky moc
BTW situaci z příkladu jsem zkoušel a nezpůsobuje bug.

-
eNcoo - CS:GO Admin
ke konci kola ti vyskočí shop důkaz here---- https://www.youtube.com/watch?v=otfxLYdAIOA
„Užívejte si života. Mrtví budete dlouho.“
-
pozzin1 - Drbna
No mě se to teda spíše stává na jb.
Ale mám takovou teorii, pokud dobře vím tak byl update shopu, aby když ho má hráč otevřený, aby se updatnul s tím jak mu přibydou peníze (na ttt kredity) a díky tomu se pak otevírá, když hráči ty peníze/kredyty přibidou.
(Což by u pozzinova videa sedělo, jelikož se skončilo kolo a přibylo mu 30 kreditů za přežití a vyhrání kola)
Co sem tak koukal tak pozzin si tu hru určitě musel otevřít shop a kouknout se na druhou stránku a shop zavřít. (hádal bych že ten plugin si pamatuje, na jaké stránce shopu hráč skončil s prohlížením)
A je možné že si to plugin může pamatovat kde hráč skončil s prohlížením a nezjišťuje si jestli se shop daný hráčovi zavřel ?
Ale mám takovou teorii, pokud dobře vím tak byl update shopu, aby když ho má hráč otevřený, aby se updatnul s tím jak mu přibydou peníze (na ttt kredity) a díky tomu se pak otevírá, když hráči ty peníze/kredyty přibidou.
(Což by u pozzinova videa sedělo, jelikož se skončilo kolo a přibylo mu 30 kreditů za přežití a vyhrání kola)
Co sem tak koukal tak pozzin si tu hru určitě musel otevřít shop a kouknout se na druhou stránku a shop zavřít. (hádal bych že ten plugin si pamatuje, na jaké stránce shopu hráč skončil s prohlížením)
A je možné že si to plugin může pamatovat kde hráč skončil s prohlížením a nezjišťuje si jestli se shop daný hráčovi zavřel ?
-
GuHHH666 - CS:GO HLSA
GuHHH666 píše:No mě se to teda spíše stává na jb.
Čau, naprosto jsi se trefil s funkcí updatu. Určitě to zkusím, protože jestli máš pravdu tak jsi génius!

Snažili jsme se s Yodou dávat poroz na to, kdy hráč shop zavře, aby se mu neotevřel, ale možná jsme něco přehlédli.
Díky za info.

-
Pán master eNcoo let ´s go
Verím v teba

Verím v teba

Living on the high.
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-
Only4Fun - Kazatelův učeň
Díky Guhhovi i všem ostatním co se podíleli na hledání bugu.
Chybu jsme opravili.
Vyřešeno.
Chybu jsme opravili.
Vyřešeno.

-
• Stránka 1 z 1
Zpět na Trouble in Terrorist Town