Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Zac

Příspěvekod Sarmi » 28 kvě 2015, 12:11 VIP

Zac
Obrázek
tajná zbraň


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle, Top
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Buněčné dělení (Passivka)
Obrázek

Kdykoliv Zac zasáhne nepřítele některou ze svých schopností, odpadne z něj malý kousek, který později může znovu vstřebat a tak se léčit. Když Zac utrpí smrtelné zranění, rozprskne se na 4 kapky, které se poté snaží znovu spojit. Pokud po 8 sekundách některá z kapek stále žije, Zac se oživí s takovým zdravím, kolik činí zdraví přeživších kapek. Každá kapka má určité procento Zacova zdraví, brnění a odolnosti vůči magii. Tato schopnost má přebíjecí dobu 5 minut.

Gumový úder (Q)
Obrázek
Dosah: 550

Zac protáhne paže, zpomalí okolní nepřátele a způsobí jim poškození.

Udeří nepřátele, způsobí jim magické poškození a na 2 sek. je zpomalí.

Nestabilní hmota (W)
Obrázek
Dosah: 350

Zacovo tělo vybuchne, čímž způsobí poškození okolním nepřátelům.

Zacovo tělo vybuchne a všem okolním nepřátelům způsobí magické poškození + bonus vůči % protivníkova maximálního zdraví (max.: 200 bodů poškození poskokům a příšerám).Když Zac pohltí část svého těla, přebíjecí doba Nestabilní hmoty se zkrátí o 1 sekundu.

Pružný prak (E)
Obrázek
Dosah: 300

Zac zarazí paže do země, natáhne se a vymrští se dopředu.

Připraví se k útoku, poté se vrhne směrem k označené oblasti a vyhodí zasažené nepřátele do vzduchu.Zac se otočí směrem ke kurzoru a po určitou dobu se bude připravovat ke skoku. Opětovným aktivováním této schopnosti se vrhne směrem k cíli. Všem zasaženým nepřátelům způsobí magické poškození a na 1 sek. je odhodí.Zac navíc vytvoří dodatečné kapky, pokud zasáhne vícero nepřátel.Pohybem se příprava schopnosti zruší, přičemž získáš zpět polovinu přebíjecí doby a vynaložené ceny pro seslání

Hopem ! (R)
Obrázek
Dosah: 300

Zac se vymrští do vzduchu, získá bonus k rychlosti pohybu a třikrát dopadne na zem. Pokaždé okolním nepřátelům způsobí poškození, zpomalí je a vyhodí je do vzduchu.

Zac se 4krát odrazí, přičemž vyhodí nepřátele do vzduchu a zpomalí je. Každý odraz způsobí okolním protivníkům magické poškození, vyhodí je na 1 sekundu do vzduchu a na 1 sekundu je zpomalí o 20 %. Opakovaně zasaženým nepřátelům je podruhé způsobeno jen poloviční poškození a už nejsou znovu vyhozeni do vzduchu. Zac po aktivaci této schopnosti ze sebe odstraní všechny zpomalující efekty a navíc získá zvyšující se bonus k rychlosti pohybu (20-50 %), dokud je schopnost aktivní. Když je Zac ve vzduchu, může se pohybovat pomocí pravého tlačítka myši a aktivovat Nestabilní hmotu.

MYTOLOGIE

Zac je produktem zaunského experimentu, jehož cílem bylo vytvořit chemicko-magického supervojáka. Měl se jmenovat Zaunský amorfní centurion. Spojuje v sobě hrubou sílu s nekonečnou přizpůsobivostí a je univerzálním ničivým nástrojem: vynalézavým bojovníkem, který se s lehkostí přenáší přes překážky a svými zbraněmi si podrobí libovolného protivníka. Ačkoliv vznikl ve zbraňové laboratoři, vysvobodili jej z ní a adoptovali dva milující rodiče, kteří z něj vychovali milé a přátelské dítě. Roky ubíhaly a z něj vyrostl divoký hrdina, zapřísáhlý chránit prosté obyvatele Zaunu.

Kdysi dávno dva zaunští vědci vytvořili organickou hmotu, která dokázala odolávat extrémním podmínkám, samovolně měnila svoji biologickou strukturu a produkovala nesmírné množství kinetické energie. Když tito vědci, mimochodem manželé, sledovali růst prototypu z kapky na lžičce v malou amébovitou kuličku, všimli si, že jejich výtvor reaguje na jejich přítomnost. Když zavolali, vrhl se k nim, a poskakoval, když zpívali. Pár v něm začal spatřovat víc než pouhý experiment, stal se pro ně malým dítětem, plným citu a radosti.

Poté, co jednoho večera prototyp testovali, ho umístili zpět do klece. Přikrčil se v rohu a chvěl se hlubokým smutkem. V tu chvíli si manželé uvědomili, že jejich milovaný výtvor si přeje svobodný život mimo laboratoř. Hnulo se v nich svědomí a už nechtěli připustit, aby byl prototyp využit jako zbraň. Uprchli z laboratoře i s mladou amébou a název prototypu - Zaunský amorfní centurion - nahradili skutečným jménem: Zac. V klidné vesničce daleko od zaunských měst oba vědci Zaca vychovali jako svého vlastního potomka.

Od ostatních dětí se ale Zac vždy lišil. Žádné se mu nevyrovnalo silou ani pružností, takže ho jeho milující rodiče učili rozpoznávat správné od špatného a své dary používat zodpovědně. Díky jejich péči a citu prožil Zac klidné a spokojené dětství.

To ale skončilo, když ho našli lidé ze zaunské laboratoře. Ti už totiž nedokázali napodobit postup, kterým tento amorfní prototyp vyrobili, a tak uprchlé vědce a jejich experiment nikdy nepřestali hledat. Když rodinu nakonec vystopovali, pohrozili, že je od sebe odtrhnou. Unesli Zacovy rodiče a požadovali, aby jim pomohli ho chytit a vrátit do laboratoře. Zaca se zmocnil strach, že o své rodiče přijde, a tak poprvé v životě uvolnil veškerou svoji surovou energii. Únosce svých rodičů porazil, zahnal laboratorní pracovníky na útěk a své rodiče přivedl domů. Tehdy Zac přísahal, že bude bránit všechny prosté životy, které ohrožuje neobyčejná zrada a zlo. Ač byl tedy původně stvořen k ničení, nyní chrání nevinné a bezmocné.

„I když nemáte páteř, musíte se umět pevně postavit a bojovat.“
-- Zac


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Zac
Special Weapon Zac (975 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Zac

od Rumcajz » 28 kvě 2015, 12:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků