• Stránka 1 z 1
žadam o admina na jb 1,2,3,4,5,6
Zdravím,
rád bych si opět zkusil požádat o práva na JB servery.
Nick ve hře: unnamed
Nick na fóru: piskot12121
Profil na fóru: !Tady! ucp.php
Nick na steamu: Piskot12121
Steam ID:(budu si koupovat origo)
HLstats: !Tady! http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=31671
____________________________________________________________________________________________________________
Něco o sobě: Samozřejmě platí, to co jsem psal pokaždé, ale je tu i pár dalších věcí, ke kterým se chci přiznat. Hrával jsem zde pod nickem BOTka, ale nikde jsem ho nezmiňoval, kvůli tomu, co ten nick nese. Doposud o tom nikdo nevěděl, až na pár lidí. Tuto svou identitu jsem zde nezmiňoval, protože toho lituju.
Věk: Stále 16
Bany / Prohřešky: S výše zmíněným nickem se ke mě váže velká spousta prohřešků, které jsem taktéž nezmiňoval. Mezi ně patří pár banů k CT (většinou za FK), nějaký ten mute (nejdelší 10 minut) a pak to nejhorší, obcházel jsem permabany a určitou dobu jsem zde i cheatoval. Co se týče mého nového já tak jsem dostal 1 ban k CT, kdy jsem jednal moc unáhleně a zbytečně jsem se do toho zamotal.
Proč bych chtěl být admin: Kdo mě zná, tak ví, že tady hraju dost dlouho a že jsem si žádal už X krát a že to nevzdám. Akademii jsem udělal cca 7 krát, takže snaha by se mi zapřít nedala. S některýma adminama mám dobrý vztah, s ostatníma se snažím. Pravidla ovládám značně, ale najdou se i chvilky, kdy si nevím rady a tak se ptám buď asdfa, nebo jiných adminů.
Děkuji za váš čas strávený čtením mé další žádosti a věřím v přehodnocení mých schopností.
S pozdravem, Sup.
VIP sú slabé, Zebry sú skill. Preto aj keď si VIP, daj si zebry skin.
EVIP JailBreak #1
EVIP JailBreak #2
EVIP JailBreak #3
EVIP JailBreak #4
EVIP JailBreak #5
EVIP JailBreak #6
rád bych si opět zkusil požádat o práva na JB servery.
Nick ve hře: unnamed
Nick na fóru: piskot12121
Profil na fóru: !Tady! ucp.php
Nick na steamu: Piskot12121
Steam ID:(budu si koupovat origo)
HLstats: !Tady! http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=31671
____________________________________________________________________________________________________________
Něco o sobě: Samozřejmě platí, to co jsem psal pokaždé, ale je tu i pár dalších věcí, ke kterým se chci přiznat. Hrával jsem zde pod nickem BOTka, ale nikde jsem ho nezmiňoval, kvůli tomu, co ten nick nese. Doposud o tom nikdo nevěděl, až na pár lidí. Tuto svou identitu jsem zde nezmiňoval, protože toho lituju.
Věk: Stále 16
Bany / Prohřešky: S výše zmíněným nickem se ke mě váže velká spousta prohřešků, které jsem taktéž nezmiňoval. Mezi ně patří pár banů k CT (většinou za FK), nějaký ten mute (nejdelší 10 minut) a pak to nejhorší, obcházel jsem permabany a určitou dobu jsem zde i cheatoval. Co se týče mého nového já tak jsem dostal 1 ban k CT, kdy jsem jednal moc unáhleně a zbytečně jsem se do toho zamotal.
Proč bych chtěl být admin: Kdo mě zná, tak ví, že tady hraju dost dlouho a že jsem si žádal už X krát a že to nevzdám. Akademii jsem udělal cca 7 krát, takže snaha by se mi zapřít nedala. S některýma adminama mám dobrý vztah, s ostatníma se snažím. Pravidla ovládám značně, ale najdou se i chvilky, kdy si nevím rady a tak se ptám buď asdfa, nebo jiných adminů.
Děkuji za váš čas strávený čtením mé další žádosti a věřím v přehodnocení mých schopností.
S pozdravem, Sup.
VIP sú slabé, Zebry sú skill. Preto aj keď si VIP, daj si zebry skin.
EVIP JailBreak #1
EVIP JailBreak #2
EVIP JailBreak #3
EVIP JailBreak #4
EVIP JailBreak #5
EVIP JailBreak #6
-
Piskot12121 - Kolemjdoucí
žadam o admina na jb 1,2,3,4,5,6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žadam o admina na jb 1,2,3,4,5,6
Neviem, čo si nepochopil na odpovedi pri tvojej predošlej žiadosti. Obávam sa, že aj keby si akademiu spravil 20x, tak jednoducho nemáš nato byt adminom.
Zamietnuté
Zamietnuté
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1