Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[vyřešeno]zadam o unban

Příspěvekod Oliveriis » 06 pro 2018, 22:44

1.
Trest od admina: obetniovce
Byl udelen hraci: Oliveriis
S hernim ID: VALVE_0:0:326352144
Na serveru: website
S duvodem: Multihack/ pp
Delka banu: Permanentní

2.Dobrý den, chtěl se omluvit za moje chování a používání hacků (aim bot,wallhack)
Byl u mě kamarád a chtěli jsme si užít trochu srandy tak jsme si stáhli nějaké cheaty a zapli je ve hře, mysleli jsme si že to je v pohodě ale pro ostatní hráče to asi moc v pohodě není, když jsme mohli vidět skrz zdi, crosshair nám zamiřoval přímo na hlavy atd. Potom jsem k večeru zapl csko, zapl server a vyjel mi ban, myslel jsem že to je jenom na jeden server tak jsem to moc neřešil, ale pak se mi nešlo připojit na ani jeden server od gamesites.cz a cs 1.6 je moje jediná hra, kterou mi můj počítač utáhne a kdybych měl furt perma ban tak nevím co bych po večerech dělal :/.

Takže se chci tímhle ještě jednou omluvit vám adminům a také příslušným hráčům kteří byli v nepřátelském týmu, že jsem měl nepovolené hacky. Přísahám že se to už nestane, i kdyby mě přemlouval kdokoliv jiný a byl bych moc rád za unban :) děkuju a naposled se omlouvám
Oliveriis
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[vyřešeno]zadam o unban

od Rumcajz » 06 pro 2018, 22:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: zadam o unban

Příspěvekod Karmik66 » 07 pro 2018, 00:25 VIP

Ahoj, jsme rádi že sis chybu uvědomil a je ti to líto, bohužel ti unban dát nemůžeme. Jednou jsou stanovena nějaká pravidla a ty je potřeba dodržovat. Můžeš počkat na reset banlistu nebo využít jednu z těchto možností:
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Unban Žádost