• Stránka 1 z 1
Žádám o UNBAN
žádám o UNBAN chci sem dodat demo od ADMINA který mě zabanoval jmenuje se lolopuska
Dostal jsi trest od admina: lolopuska
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: KatEvolved
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1255529278
[=] Zabanovana IP: 91.245.11.17
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz
NEviem proč by som mal cheatovat ked tam mám EVIP
žádné cheaty nemám WALLHACK už vobec nie
k čemu
nepotrebujem wallhack
zajimalo by ma to DEMO
myslím že ma niekto nahlasil pretože byla mapa myslím že oasis_prefinal a já byl na AIMU a tam nevidíte přes to sklo tak ja jen nahodně střílel nahodně sem se schovaval a typek si myslel že mám WH protože sem se mu furt schovával žádám o UNBAN je neoprávněný
ďakujem nashledanou pěkný večer
pohodku

Dostal jsi trest od admina: lolopuska
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: KatEvolved
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1255529278
[=] Zabanovana IP: 91.245.11.17
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz
NEviem proč by som mal cheatovat ked tam mám EVIP

- SpekounCze
- Amatér
Žádám o UNBAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádám o UNBAN
http://leteckaposta.cz/267086454
http://leteckaposta.cz/514574015
Časy nie je treba, kľúčové je prvé demo (katWH).
http://leteckaposta.cz/514574015
Časy nie je treba, kľúčové je prvé demo (katWH).
-
Habs - Spamer
díky chcem aby to preverili
nieje tam WH 

- SpekounCze
- Amatér
jak si to demo zhlédnu ?
- SpekounCze
- Amatér
Čús, s kolegom sme ťa preverovali už dlhšiu dobu. Vôbec nie si cheater my sa mýlime.
Teraz vážne. Pri každej vzbure ideš veľmi až moc na istotu, pozeráš cez steny napr. na mape rats hore na poschodí to zapneš a čumíš cez podlahu akoby sa nechumelilo hehe. Mapa oasis ideš ako VD do aimu a cez to čierne plátno/sklo mieriš a čumíš cez múr na CT a robíš sa, že ho nevidíš. Popritom si strieľal s istotou presne tam kde je, lenže si ho nepredieroval. A aby sa nepovedalo tak si strieľal aj na druhú stranu podotýkam AKOŽE.
Máš WH a bodka. Cheatuj si niekde inde my tu takých hráčov podporovať určite nebudeme
Toto tvoje klamanie ti len tak neprejde. Na ostatných serveroch tu na GS máš aktívny ban za cheaty.

Teraz vážne. Pri každej vzbure ideš veľmi až moc na istotu, pozeráš cez steny napr. na mape rats hore na poschodí to zapneš a čumíš cez podlahu akoby sa nechumelilo hehe. Mapa oasis ideš ako VD do aimu a cez to čierne plátno/sklo mieriš a čumíš cez múr na CT a robíš sa, že ho nevidíš. Popritom si strieľal s istotou presne tam kde je, lenže si ho nepredieroval. A aby sa nepovedalo tak si strieľal aj na druhú stranu podotýkam AKOŽE.
Máš WH a bodka. Cheatuj si niekde inde my tu takých hráčov podporovať určite nebudeme

Toto tvoje klamanie ti len tak neprejde. Na ostatných serveroch tu na GS máš aktívny ban za cheaty.

-
OMV - Spamerův sluha
hah to je skvělé není to tak jak říkáš
blbe

- SpekounCze
- Amatér
zadam-o-unban-katevolved-mephyx-t222678-15.html
vymenuju-vip-za-unban-t222961.html
spleteni-admina-prosim-o-unban-t223042.html
unban-t223177.html
co-to-je-unban-zadam-t223282.html
Tu je jasný dôkaz toho ako sa hovorí jednou čýtr navždy čýtr
Čo tieto tvoje unban žiadosti ? Vymienaš neustále VIP za unban. Zaujímavé. Takto keď to budeš robiť stále a kupovať si VIP tak maminka určite nebude rada, keď príde faktúra ako z automobilky.
unban-t223177.html
Tu je jasný dôkaz toho ako sa hovorí jednou čýtr navždy čýtr

Čo tieto tvoje unban žiadosti ? Vymienaš neustále VIP za unban. Zaujímavé. Takto keď to budeš robiť stále a kupovať si VIP tak maminka určite nebude rada, keď príde faktúra ako z automobilky.
-
OMV - Spamerův sluha
ja toto uplne nenavidim
vy to nechapete ked na tech mapach nejste na těch rats sem čumel dolu asi proto protože do mě stříleli tak asi abych viděl kde jsou
to je první věc na mapě oasis sem přes ty skla neviděl to je jasné tak sem strilel jen taky a taky říkam střílel do mě tak asi logicky dokážu rozpoznat kde je :/ ale když na tý mapě nejsi a v tý hře tak tu logiku nepochopíš já tě jako admina chápu ja bych taky dal za to ban ale když to prostě nevíš a nejsi na ty mapě tak nevíš střílel do mě tak asi vím tak si to prosím uvědom a dej mi ten unban ja ti ukazem ako to hrajem klidně sa pozeraj na mna celu mapu a koukam kam ty strely když střílej do mě jdou tak koukám do země abych rozpoznal kde jsou pak si jen počkám až vyjdou nahoru a sejmu je fakt mi dej na 1 mapu UNBAN koukej se na mě a já ti to ukážu budu ti klidně psát do pošty že hele stříli do mě vidím kde je chápeš ? doufám že si mě pochopil
a ano konečně sa priznám .... jak si povedal že mám ban na FURIEN tak ano mal som SCRIPTY NA GS ale už nemám a BAN som tu za AB A WH opravdu neměl pokaždý sem měl ban jen za GS nikdy som nemal za AB a WH tak mi prosím VER že nemám WH fakt mi dej unban pod se podivat Já přísahám že nemám WH A ANI AB !!! a přiznávám se že jsem měl scripty na GS doufám že to stačí prosím tě věř mi a dej mi ten unban Prosím
mám tan EVIP nemám to zapotřebí opravdu ne tak mi prosím věř dobře ? doufám že ano tak pěkný večer ti přeji 

- SpekounCze
- Amatér
OMV píše:https://www.gamesites.cz/forum/zadam-o-unban-katevolved-mephyx-t222678-15.html
unban-t223177.html
Tu je jasný dôkaz toho ako sa hovorí jednou čýtr navždy čýtr![]()
Ano opravdu přiznávám se pokaždý to byly bany za ty scripty na serveru FURIEN nikdy ne na jailbreak tak pochop že nemám WH a scripty už taky ne

- SpekounCze
- Amatér
Názory si vymieňajte v PM, tu to zamykám, kompetentní sem majú možnosť pridať príspevky aj cez lock.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Dema jsou v chh sekci na přezkoumání, nyní vyčkej, než se sem někdo hodí konečný verdikt.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
Že ťa to stále baví...
Na deme WH. Ban oprávnený.
Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Na deme WH. Ban oprávnený.
Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1