• Stránka 1 z 1
[V] sakopako4 / Furien / chick
Omylem jsem psal o žádost unbanu na ts ale nevěděl jsem o tom že je to na ts no to je jedno, Ahoj rád bych požadal o unban, můj nickname je sakopako4 jsem velice známá osoba...admin co mi udělil ban je napsan zde, zkopírovat mi to nešlo tak https://ctrlv.cz/Pj7v
- sakopako4
- Kolemjdoucí
[V] sakopako4 / Furien / chick
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: sakopako4 / Furien / chick
. , do konzole musim pokažde psát hideradar a developer 1 protože jsem to nedokázal dát do configu, jsem evip a co mi tu ještě chybí ?sakopako4 píše:Omylem jsem psal o žádost unbanu na ts ale nevěděl jsem o tom že je to na ts no to je jedno, Ahoj rád bych požadal o unban, můj nickname je sakopako4 jsem velice známá osoba...admin co mi udělil ban je napsan zde, zkopírovat mi to nešlo tak https://ctrlv.cz/Pj7v
- sakopako4
- Kolemjdoucí
Re: sakopako4 / Furien / chick
Hoj, bol si nahlásený v CHH ( CHeatHunter ) sekcií.
https://m.sendspace.com/filegroup/e%2BZ ... DLZ0CKwD4Q
demo: furien26
čas: od 46:45
Pre mňa stačilo ten fail, čo si netrafil rampu, ale do steny si narazil, a začal si begripovať.. + nad pit-om si begripoval stále. Držal si tlačítko na gs script, nič viac.
.................................
Tím CHH to znova preverí, potom ti tu dajú verdikt.
Zdrž sa zbytočného spamu.
https://m.sendspace.com/filegroup/e%2BZ ... DLZ0CKwD4Q
demo: furien26
čas: od 46:45
Pre mňa stačilo ten fail, čo si netrafil rampu, ale do steny si narazil, a začal si begripovať.. + nad pit-om si begripoval stále. Držal si tlačítko na gs script, nič viac.
.................................
Tím CHH to znova preverí, potom ti tu dajú verdikt.
Zdrž sa zbytočného spamu.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Re: [V rieš...] sakopako4 / Furien / chick
Zabavné si s tebou psát ale jde o to že je to uplě neoprávněné, jinak to jak jsem tam narazil do zdi a stale mě to begripovalo tak to znaméná to že mám nějaky hacky nebo idk, demo jsem nedokazal ani otevřit,,, koupil jsem si myš od logitechu a tá myš má specifickou schopnost dá se přepínat kolečko na to aby se furt točilo a nezastavilo, není na tom nic zaplýho ani zakazanýho aspoň o tom nevím, dále já se nijak vztekat nebudu, co mi je po tom, když si na mě někdo zasedne, tak jdu pryč :p , kvůli nové myšce mám aji zvíšenou sensityvitu myši a jde mi to sní mnohem hůř, tak či onak si stačí počkat půl roku a hraju zas, to znamená že zas dostanu ban....nashle
- sakopako4
- Kolemjdoucí
Re: [V rieš...] sakopako4 / Furien / chick
sakopako4 píše: koupil jsem si myš od logitechu a tá myš má specifickou schopnost dá se přepínat kolečko na to aby se furt točilo a nezastavilo,
To otvorené koliesko je zakázané. Týmto si sa priznal a tým pádom Ban oprávený
Tvoje možnosti
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
Re: [V] sakopako4 / Furien / chick
Už take bolo musel si sa aspon pozret že čo sa deje 

never give up when you have come far
-
Shiqipeghosst - Mistr
Dobredu sa ospravedlňuje za vyjadrenie, ale GS admini?? cca 2,3týždne dozadu tu bol presne taký istý prípad ktorý mal túto funkciu a PERMA-ban mu bol skráteny na týžden a tomuto hráčovy perma ostáva? Tak keď dávate jednému týždnovy ban za tu istú vec ako je tento prípad tak by si zaslužil tento hráč týždnovy ban tiež...
S pozdravom BaByBooS.

S pozdravom BaByBooS.

-
BaByBoSs - Sponzor
LOL
tak ahoj ještě jednou no, furieny hraju tak třetím rokem asi a o té zakazané logitech myšce jsem se dozvěděl dneska, myška mi přišla 25.10. což je fakt zábava 2 dny na to dostat ban, jestli budu mít týden ban tak mě to jako nevadí ale mrtě mě to naštvalo mam regen a chybělo mí asi 60 dolaru do triple-jumpu, furt ne a ne 160000 dolaru a najednou ban. Happy Brithday.
- sakopako4
- Kolemjdoucí
BaByBoSs píše:Dobredu sa ospravedlňuje za vyjadrenie, ale GS admini?? cca 2,3týždne dozadu tu bol presne taký istý prípad ktorý mal túto funkciu a PERMA-ban mu bol skráteny na týžden a tomuto hráčovy perma ostáva? Tak keď dávate jednému týždnovy ban za tu istú vec ako je tento prípad tak by si zaslužil tento hráč týždnovy ban tiež...![]()
S pozdravom BaByBooS.
Ak si si nevšimol ten hráč dostal tak isto permu. Či sa mu ban skráti alebo nie rozhodne HLA, tak ako v tej predošlej UB. Tvoje vyjadrenie je úplne zbytočne tak isto ako od Shiqipeghosst. Pre zbytočné príspevky to tu lockujem a keď tak sa sem vyjadrí kompetentná osoba.
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
• Stránka 1 z 1