• Stránka 1 z 1
[Zrušen] Žádost / akademik / Smouky
Nick ve hře: Smouky
Nick na fóru: Smouky
Odkaz na profil: smouky-u6150.html
Věk: 21
Steam ID: STEAM_0:1:121717276
Sekce, kde chcete akademika: JB
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=191510
Proč chci akademika: Jako aktivní hráč na této sekci bych chtěl dohlížet na bezproblémový chod serveru, řešit a stíhat hráče, kteří jakkoliv porušují pravidla (ať už vulgárním chováním, cheaty, neplněním pravidel serveru nebo úmyslným kažením hry ostatním hráčům). Na druhou stranu bych velice rád pomáhal hráčům s řešením problémů ve hře a novým hráčům. Chtěl bych podpořit admin team v jejich ne vždy jednoduché práci a být jim plně nápomocen.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Hraji 1.6-tku dost dlouho, ale nepamatuji zde žádný ban. Někdy mi ujel slovník, to ano, ale nikdy to nebylo nic vážného a vždy stačilo napomenutí adminem a pohlídal jsem si to. Jednou jsem byl nahlášen za FK na JB, ale s omluvou hráči mi bylo odpuštěno.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne
Děkuji za projednání mé žádosti.
Nick na fóru: Smouky
Odkaz na profil: smouky-u6150.html
Věk: 21
Steam ID: STEAM_0:1:121717276
Sekce, kde chcete akademika: JB
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=191510
Proč chci akademika: Jako aktivní hráč na této sekci bych chtěl dohlížet na bezproblémový chod serveru, řešit a stíhat hráče, kteří jakkoliv porušují pravidla (ať už vulgárním chováním, cheaty, neplněním pravidel serveru nebo úmyslným kažením hry ostatním hráčům). Na druhou stranu bych velice rád pomáhal hráčům s řešením problémů ve hře a novým hráčům. Chtěl bych podpořit admin team v jejich ne vždy jednoduché práci a být jim plně nápomocen.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Hraji 1.6-tku dost dlouho, ale nepamatuji zde žádný ban. Někdy mi ujel slovník, to ano, ale nikdy to nebylo nic vážného a vždy stačilo napomenutí adminem a pohlídal jsem si to. Jednou jsem byl nahlášen za FK na JB, ale s omluvou hráči mi bylo odpuštěno.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne
Děkuji za projednání mé žádosti.
-
Smouky - Drbna
[Zrušen] Žádost / akademik / Smouky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost / akademik / Smouky
Další rekordman.
-
Tommy58 - Spamer Veterán