Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Žádost BB ADMIN

Příspěvekod SenorFreezyy » 03 led 2021, 19:51

Ahoj, rád by jsme si požádal o admin práva na BB / ZM

Nick v hre : Tasty Chocolate (BB AKADEMIE DOKONČENÁ)

Nick na fóre : SenorFreezyy

Profil na fóre : ucp.php
Vek : 18

Steam nick : Tasty Chocolate

Steam ID : STEAM_0:1:114801795

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=45232

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano před měsícem zpět jsem dostal chat ban (hráčovi i lidem na serveru jsem se omluvil za moje chování) jsem slušný člověk nebo aspon se tak snažim chovat O:)

Niečo o sebe :Ahoj, jmenuji se Lukáš, je mi 18 let , zrovna se vyučuji Opravářem zemědělských Strojů
, rád hraju počítačové hry zejména cska 1.6 ale zrovna již moc nehraji kvůli učivu :(

Prečo by som chcel na GS adminovať? : No zrovna je na serveru nával lidí a myslim si že budou potřebovat pomoct, chci pomáhat portálu a snad (budoucím kolegům na serveru) snažim se lidem pomahat a radit , taktéž si to chci hlavně zkusit protože na větších portálech sem to ještě nezkoušel O:) když dám jakoby takový příklad tak zrovna je na serveru takový bordel že se lidi blokují nadávají si apod a admini to zrovna nestíhaji protože jsou bud ct nebo nemají demo nebo podobné případy(ano zní to že admini nic nedělají ale chápu jejich situaci) proto jsi myslim že výpomocná síla by byla vhod zrovna pro takové situace jako tato (chci hlavně poděkovat Lucince že mi dala znova šanci projít akademii a že když sem měl problém tak mě jakoby podržela a motivovala mě akademii dodělat)

Děkuji Thicxovi za čas čtení této žádosti
SENORFREEZYY

VIP
|---> JB2
EVIP

VIP
|---> BaseBuilder NEW
EVIP
SenorFreezyy
Zkušený
Zkušený

[Z]Žádost BB ADMIN

od Rumcajz » 03 led 2021, 19:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost BB ADMIN

Příspěvekod Twixx » 04 led 2021, 14:58

Admini mi napíšu referencie na žiadateľa.

V riešení..
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [V riešení]Žádost BB ADMIN

Příspěvekod Twixx » 05 led 2021, 21:35

Podľa mňa a nielen podľa mňa ale aj podľa mojich kolegov, tvojho hlstats atď. máš ešte veľmi čo zlepšovať, hlavne svoje správanie na serveroch. Nemôžme si dovoliť mať v radoch niekoho, čo nevie udržať nervy na uzde. Zapracuj na tom.

Zamietnuté.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů