• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost BB ADMIN
Ahoj, rád by jsme si požádal o admin práva na BB / ZM
Nick v hre : Tasty Chocolate (BB AKADEMIE DOKONČENÁ)
Nick na fóre : SenorFreezyy
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 18
Steam nick : Tasty Chocolate
Steam ID : STEAM_0:1:114801795
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=45232
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano před měsícem zpět jsem dostal chat ban (hráčovi i lidem na serveru jsem se omluvil za moje chování) jsem slušný člověk nebo aspon se tak snažim chovat O:)
Niečo o sebe :Ahoj, jmenuji se Lukáš, je mi 18 let , zrovna se vyučuji Opravářem zemědělských Strojů
, rád hraju počítačové hry zejména cska 1.6 ale zrovna již moc nehraji kvůli učivu
Prečo by som chcel na GS adminovať? : No zrovna je na serveru nával lidí a myslim si že budou potřebovat pomoct, chci pomáhat portálu a snad (budoucím kolegům na serveru) snažim se lidem pomahat a radit , taktéž si to chci hlavně zkusit protože na větších portálech sem to ještě nezkoušel O:) když dám jakoby takový příklad tak zrovna je na serveru takový bordel že se lidi blokují nadávají si apod a admini to zrovna nestíhaji protože jsou bud ct nebo nemají demo nebo podobné případy(ano zní to že admini nic nedělají ale chápu jejich situaci) proto jsi myslim že výpomocná síla by byla vhod zrovna pro takové situace jako tato (chci hlavně poděkovat Lucince že mi dala znova šanci projít akademii a že když sem měl problém tak mě jakoby podržela a motivovala mě akademii dodělat)
Děkuji Thicxovi za čas čtení této žádosti
Nick v hre : Tasty Chocolate (BB AKADEMIE DOKONČENÁ)
Nick na fóre : SenorFreezyy
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 18
Steam nick : Tasty Chocolate
Steam ID : STEAM_0:1:114801795
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=45232
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano před měsícem zpět jsem dostal chat ban (hráčovi i lidem na serveru jsem se omluvil za moje chování) jsem slušný člověk nebo aspon se tak snažim chovat O:)
Niečo o sebe :Ahoj, jmenuji se Lukáš, je mi 18 let , zrovna se vyučuji Opravářem zemědělských Strojů
, rád hraju počítačové hry zejména cska 1.6 ale zrovna již moc nehraji kvůli učivu

Prečo by som chcel na GS adminovať? : No zrovna je na serveru nával lidí a myslim si že budou potřebovat pomoct, chci pomáhat portálu a snad (budoucím kolegům na serveru) snažim se lidem pomahat a radit , taktéž si to chci hlavně zkusit protože na větších portálech sem to ještě nezkoušel O:) když dám jakoby takový příklad tak zrovna je na serveru takový bordel že se lidi blokují nadávají si apod a admini to zrovna nestíhaji protože jsou bud ct nebo nemají demo nebo podobné případy(ano zní to že admini nic nedělají ale chápu jejich situaci) proto jsi myslim že výpomocná síla by byla vhod zrovna pro takové situace jako tato (chci hlavně poděkovat Lucince že mi dala znova šanci projít akademii a že když sem měl problém tak mě jakoby podržela a motivovala mě akademii dodělat)
Děkuji Thicxovi za čas čtení této žádosti
SENORFREEZYY
VIP √
|---> JB2
EVIP √
VIP √
|---> BaseBuilder NEW
EVIP √
VIP √
|---> JB2
EVIP √
VIP √
|---> BaseBuilder NEW
EVIP √
-
SenorFreezyy - Zkušený
[Z]Žádost BB ADMIN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost BB ADMIN
Admini mi napíšu referencie na žiadateľa.
V riešení..
V riešení..
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: [V riešení]Žádost BB ADMIN
Podľa mňa a nielen podľa mňa ale aj podľa mojich kolegov, tvojho hlstats atď. máš ešte veľmi čo zlepšovať, hlavne svoje správanie na serveroch. Nemôžme si dovoliť mať v radoch niekoho, čo nevie udržať nervy na uzde. Zapracuj na tom.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1