• Stránka 1 z 1
[P] Žádost do Akademie Osku958
Nick ve hře: Osku958
Nick na fóru: osku666
Odkaz na profil: osku666-u60581.html
Věk: neomezený (5+4+1+5= 5let )
Máte/Nemáte originální hru: Ne nemám
Sekce, kde chcete akademika: Survival
Proč chci akademika: Zkusit po mé hříšné minulosti nějak pomoct pro server,vidět pohled z osoby zodpovědnější než hráči,po 5 letech hraní taky něco zde být ( krom Legendy na S1 )než jen hráč, ukázat že z chyb se dá ponaučit a dělat dobré činy
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár banů (101), Mute na 10 let (zrušeno), pár mute (95) , zaseknutí /creative takovým stylem že to Fletcher_CZ musel opravit, nadávky,
Prohřešky jinde: Zničil sem server jednomu ""majiteli"" přes WordlEdit + špatné zacházení s Cheaty a s konzolí, dostal sem permaban který stejně nefunguje když server už neexistuje.(2 roky stará záležitost)
Byl jsem už MC akademik zde na GS?: Ano,dělal jsem na Buildera, Důvod odebrání: NEAKTIVITA
aktivita tento měsíc : (dnes 117h)
Nick na fóru: osku666
Odkaz na profil: osku666-u60581.html
Věk: neomezený (5+4+1+5= 5let )
Máte/Nemáte originální hru: Ne nemám
Sekce, kde chcete akademika: Survival
Proč chci akademika: Zkusit po mé hříšné minulosti nějak pomoct pro server,vidět pohled z osoby zodpovědnější než hráči,po 5 letech hraní taky něco zde být ( krom Legendy na S1 )než jen hráč, ukázat že z chyb se dá ponaučit a dělat dobré činy
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár banů (101), Mute na 10 let (zrušeno), pár mute (95) , zaseknutí /creative takovým stylem že to Fletcher_CZ musel opravit, nadávky,
Prohřešky jinde: Zničil sem server jednomu ""majiteli"" přes WordlEdit + špatné zacházení s Cheaty a s konzolí, dostal sem permaban který stejně nefunguje když server už neexistuje.(2 roky stará záležitost)
Byl jsem už MC akademik zde na GS?: Ano,dělal jsem na Buildera, Důvod odebrání: NEAKTIVITA
aktivita tento měsíc : (dnes 117h)
Legenda Osku bez mo"s"ku
"Best in Covid" -Andrej Babiš
"Best in Covid" -Andrej Babiš
-
osku666 - Zkušený
[P] Žádost do Akademie Osku958
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost do Akademie Osku958
Ahoj,
do akademie si byl přijat jako akademik s podmínkou.
Následovně si pročti celou administraci, a pokud budeš mít nějaký dotaz, můžeš se zeptat přímo ve hře nebo na TS.
Pravidelně si kontroluj administraci, zda-li tam něco nepřibylo.
S pozdravem Kajunka.
do akademie si byl přijat jako akademik s podmínkou.
Následovně si pročti celou administraci, a pokud budeš mít nějaký dotaz, můžeš se zeptat přímo ve hře nebo na TS.
Pravidelně si kontroluj administraci, zda-li tam něco nepřibylo.
S pozdravem Kajunka.
♥
-
Kajunka - Pokročilý
Re: [P] Žádost do Akademie Osku958
Předem se omlouvám, že se tu vyjadřuji ale nevím, jestli se smát nebo brečet.
Osku je člověk, který na serveru úmyslně provokoval adminy. Dělal bordel, kazil hru ostatním, nadával a nevím co ještě...
Za tu dobu co hrál na serveru dokázal nasbírat docela dost MUTE/BANŮ... Jeho poslední mute byl na 10 let
Oskovi byl mute na 10 let zrušen, chvíli hrál na serveru a najednou má akademika?
- však za tu dobu nikoho nenahlásil na forum
- nesplňuje podmínky na akademika
- pochybuji, že se za tak krátkou dobu změnilo jeho chování
Příklad:
fuficek_cz - byl zamítnut za svojí minulost
Podrouch - taky zamítnut za minulost - bugování/cheating atd
A takto bych mohl najít další hráče...
Abych řekl pravdu, tak mi tohle přijde jako výsměch všem hráčům, kteří se snažili kdykoliv dostat do akademie.

e.Totalus : Víš, že se sem nemáš vyjadřovat, ale i tak se vyjádříš ... no comment, Akademie u Oska se může brát jako pokus o jeho "nápravu"[hodně špatně řečeno], takže když bude v akademii tak se přepokládá, že se bude chovat lépe a snažit se, navíc po unmute se chová normálně a problémy s ním nejsou.
některé podmínky nesplnuje pravda, má bany a mute, proto má podmínku, něco pokazí a z akademie půjde.
K těm hráčům co si tu zmínil
U ostatních těch hráčů co by si mohl najít to většinou bude tky kvuli tomu že dělali v tu chvíli bordel na serveru, nebo určitého důvodu který rozhodnutí v danou chvíli rozhodl.
PS: Doufám, že pro příště když víš, že se nemáš vyjadřovat kam nemáš, vyjadřovat nebudeš. Pro jistotu lock.
Osku je člověk, který na serveru úmyslně provokoval adminy. Dělal bordel, kazil hru ostatním, nadával a nevím co ještě...
Za tu dobu co hrál na serveru dokázal nasbírat docela dost MUTE/BANŮ... Jeho poslední mute byl na 10 let

Oskovi byl mute na 10 let zrušen, chvíli hrál na serveru a najednou má akademika?
- však za tu dobu nikoho nenahlásil na forum
- nesplňuje podmínky na akademika
- pochybuji, že se za tak krátkou dobu změnilo jeho chování
Příklad:
fuficek_cz - byl zamítnut za svojí minulost
Podrouch - taky zamítnut za minulost - bugování/cheating atd
A takto bych mohl najít další hráče...
Abych řekl pravdu, tak mi tohle přijde jako výsměch všem hráčům, kteří se snažili kdykoliv dostat do akademie.

e.Totalus : Víš, že se sem nemáš vyjadřovat, ale i tak se vyjádříš ... no comment, Akademie u Oska se může brát jako pokus o jeho "nápravu"[hodně špatně řečeno], takže když bude v akademii tak se přepokládá, že se bude chovat lépe a snažit se, navíc po unmute se chová normálně a problémy s ním nejsou.
některé podmínky nesplnuje pravda, má bany a mute, proto má podmínku, něco pokazí a z akademie půjde.
K těm hráčům co si tu zmínil
- Fuficek - dělal bordel na serveru i v tu chvíli co si žádal a to jak se choval v tu dobu opravdu nestalo ani za řeč.
- Podrouch - Bugoval, cheatoval, Buguje, Cheatuje, bude bugovat, bude cheatovat to by ti mohlo stačit...
U ostatních těch hráčů co by si mohl najít to většinou bude tky kvuli tomu že dělali v tu chvíli bordel na serveru, nebo určitého důvodu který rozhodnutí v danou chvíli rozhodl.
PS: Doufám, že pro příště když víš, že se nemáš vyjadřovat kam nemáš, vyjadřovat nebudeš. Pro jistotu lock.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Re: [P] Žádost do Akademie Osku958
na 100% suhlasim s ČeskýErbiCZ dobre si im dal!!! je true ze gs "dava" druhe sance ale toto je diskriminacia Podroucha a fuficka co si to dovolujete!!! kaja je bohuzila iba mláďa a isto by nemala mat spravcu akademie vzhladom na to ze adminka bola mozno 20 minut a uz prosila dogeho o akademiu... doge by sa mal zobudit a zacat riesit MC !!!!
e. Totalus: diskriminacia to není, ti hráči dělali bordel i ve chvíli kdy žádali atd. atd.. Btw. smeyo správce akademie dostala teoreticky ode mne po domluvě s Khertysem.
PS: Doge dělá na MC dosti dosti, akorát akademii přímo neřeší
. Tu si řeším já. A taky se nevyjadřuj kam nemáš.
e. Kajunka: To že jsem mladší, nic neznamená. Tudíž nevidím důvod proč bych akademii nemohla mít. A adminka jsem byla o dost déle neboj.
e. Totalus: diskriminacia to není, ti hráči dělali bordel i ve chvíli kdy žádali atd. atd.. Btw. smeyo správce akademie dostala teoreticky ode mne po domluvě s Khertysem.
PS: Doge dělá na MC dosti dosti, akorát akademii přímo neřeší

e. Kajunka: To že jsem mladší, nic neznamená. Tudíž nevidím důvod proč bych akademii nemohla mít. A adminka jsem byla o dost déle neboj.
teple noci chladne dni
to feel something hahahahdhdahdhadhdahgshsdasffsdfadgsrhwrheawshd
to feel something hahahahdhdahdhadhdahgshsdasffsdfadgsrhwrheawshd
-
smeyo - Pokročilý
• Stránka 1 z 1