[P] Žádost do Akademie Osku958

Příspěvekod osku666 » 19 pro 2020, 18:28

Nick ve hře: Osku958

Nick na fóru: osku666

Odkaz na profil: osku666-u60581.html

Věk: neomezený (5+4+1+5= 5let )

Máte/Nemáte originální hru: Ne nemám

Sekce, kde chcete akademika: Survival

Proč chci akademika: Zkusit po mé hříšné minulosti nějak pomoct pro server,vidět pohled z osoby zodpovědnější než hráči,po 5 letech hraní taky něco zde být ( krom Legendy na S1 )než jen hráč, ukázat že z chyb se dá ponaučit a dělat dobré činy

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár banů (101), Mute na 10 let (zrušeno), pár mute (95) , zaseknutí /creative takovým stylem že to Fletcher_CZ musel opravit, nadávky,

Prohřešky jinde: Zničil sem server jednomu ""majiteli"" přes WordlEdit + špatné zacházení s Cheaty a s konzolí, dostal sem permaban který stejně nefunguje když server už neexistuje.(2 roky stará záležitost)

Byl jsem už MC akademik zde na GS?: Ano,dělal jsem na Buildera, Důvod odebrání: NEAKTIVITA

aktivita tento měsíc : (dnes 117h)
Legenda Osku bez mo"s"ku

"Best in Covid" -Andrej Babiš
osku666
Zkušený
Zkušený

[P] Žádost do Akademie Osku958

od Rumcajz » 19 pro 2020, 18:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost do Akademie Osku958

Příspěvekod Kajunka » 20 pro 2020, 11:55

Ahoj,
do akademie si byl přijat jako akademik s podmínkou.
Následovně si pročti celou administraci, a pokud budeš mít nějaký dotaz, můžeš se zeptat přímo ve hře nebo na TS.

Pravidelně si kontroluj administraci, zda-li tam něco nepřibylo.

S pozdravem Kajunka.
Kajunka
Pokročilý
Pokročilý

Re: [P] Žádost do Akademie Osku958

Příspěvekod ErbiCZ » 25 pro 2020, 19:56 VIP

Předem se omlouvám, že se tu vyjadřuji ale nevím, jestli se smát nebo brečet.

Osku je člověk, který na serveru úmyslně provokoval adminy. Dělal bordel, kazil hru ostatním, nadával a nevím co ještě...
Za tu dobu co hrál na serveru dokázal nasbírat docela dost MUTE/BANŮ... Jeho poslední mute byl na 10 let :lol:

Oskovi byl mute na 10 let zrušen, chvíli hrál na serveru a najednou má akademika?
- však za tu dobu nikoho nenahlásil na forum
- nesplňuje podmínky na akademika
- pochybuji, že se za tak krátkou dobu změnilo jeho chování

Příklad:
fuficek_cz - byl zamítnut za svojí minulost
Podrouch - taky zamítnut za minulost - bugování/cheating atd
A takto bych mohl najít další hráče...

Abych řekl pravdu, tak mi tohle přijde jako výsměch všem hráčům, kteří se snažili kdykoliv dostat do akademie. :lol: :lol:

e.Totalus : Víš, že se sem nemáš vyjadřovat, ale i tak se vyjádříš ... no comment, Akademie u Oska se může brát jako pokus o jeho "nápravu"[hodně špatně řečeno], takže když bude v akademii tak se přepokládá, že se bude chovat lépe a snažit se, navíc po unmute se chová normálně a problémy s ním nejsou.

některé podmínky nesplnuje pravda, má bany a mute, proto má podmínku, něco pokazí a z akademie půjde.

K těm hráčům co si tu zmínil
    Fuficek - dělal bordel na serveru i v tu chvíli co si žádal a to jak se choval v tu dobu opravdu nestalo ani za řeč.
    Podrouch - Bugoval, cheatoval, Buguje, Cheatuje, bude bugovat, bude cheatovat to by ti mohlo stačit...

U ostatních těch hráčů co by si mohl najít to většinou bude tky kvuli tomu že dělali v tu chvíli bordel na serveru, nebo určitého důvodu který rozhodnutí v danou chvíli rozhodl.

PS: Doufám, že pro příště když víš, že se nemáš vyjadřovat kam nemáš, vyjadřovat nebudeš. Pro jistotu lock.
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [P] Žádost do Akademie Osku958

Příspěvekod smeyo » 25 pro 2020, 22:14 VIP

na 100% suhlasim s ČeskýErbiCZ dobre si im dal!!! je true ze gs "dava" druhe sance ale toto je diskriminacia Podroucha a fuficka co si to dovolujete!!! kaja je bohuzila iba mláďa a isto by nemala mat spravcu akademie vzhladom na to ze adminka bola mozno 20 minut a uz prosila dogeho o akademiu... doge by sa mal zobudit a zacat riesit MC !!!!

e. Totalus: diskriminacia to není, ti hráči dělali bordel i ve chvíli kdy žádali atd. atd.. Btw. smeyo správce akademie dostala teoreticky ode mne po domluvě s Khertysem.

PS: Doge dělá na MC dosti dosti, akorát akademii přímo neřeší :D . Tu si řeším já. A taky se nevyjadřuj kam nemáš.

e. Kajunka: To že jsem mladší, nic neznamená. Tudíž nevidím důvod proč bych akademii nemohla mít. A adminka jsem byla o dost déle neboj.
teple noci chladne dni

to feel something hahahahdhdahdhadhdahgshsdasffsdfadgsrhwrheawshd
smeyo
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Přihlášky