• Stránka 1 z 1
[Přijat] ŽÁDOST/kacenka/akademik/JB_servery
1. nick ve hře : iKacENka
2. nick na forum : abdi
3. odkaz na profil : abdi-u15006.html
4. věk : 27
5. STEAM ID : STEAM_0:0:65506564
6. Sekce, kde chci být akademik : JailBreak servery ( JB#1 a JB#6 )
7. Odkaz na HLStats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=204044
8. Proč chci být akademik : Ahojte, chci být akademikem, protože chci pomoc GS teamu a udržovat pořádek na JB serverech, denně musim volat na steamu minimálně 10x někoho z adminů a už mě to nebaví volat, chtěl bych to vše dávat do PP na forum a potom v budoucnosti budu doufat, že bych mohl být jednou ADMINEM ...
9. Moje prohřešky na GS nebo jinde : Nějaké Bany nebo prohřešky, ano jsem si vědom, a velice mě to mrzí, byl jsem uplně novým hráčem na JB serverech a neznal ještě pravidla, vim o 2 free killech, 2x nadávky, a jednou bugování mapy, tím, že jsem dostal BAN, jsem byl ponaučen a jsem si toho vědom a už se to nebude OPAKOVAT.
10. Byl jsem na GS Akademikem ? : NE
2. nick na forum : abdi
3. odkaz na profil : abdi-u15006.html
4. věk : 27
5. STEAM ID : STEAM_0:0:65506564
6. Sekce, kde chci být akademik : JailBreak servery ( JB#1 a JB#6 )
7. Odkaz na HLStats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=204044
8. Proč chci být akademik : Ahojte, chci být akademikem, protože chci pomoc GS teamu a udržovat pořádek na JB serverech, denně musim volat na steamu minimálně 10x někoho z adminů a už mě to nebaví volat, chtěl bych to vše dávat do PP na forum a potom v budoucnosti budu doufat, že bych mohl být jednou ADMINEM ...
9. Moje prohřešky na GS nebo jinde : Nějaké Bany nebo prohřešky, ano jsem si vědom, a velice mě to mrzí, byl jsem uplně novým hráčem na JB serverech a neznal ještě pravidla, vim o 2 free killech, 2x nadávky, a jednou bugování mapy, tím, že jsem dostal BAN, jsem byl ponaučen a jsem si toho vědom a už se to nebude OPAKOVAT.
10. Byl jsem na GS Akademikem ? : NE
-
abdi - Pokročilý
[Přijat] ŽÁDOST/kacenka/akademik/JB_servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1